Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar cidden şaşırmış durumdayım. iki aylık bi kızım var. daha önce böyle bir problemimiz yoktu ama bikaç gündür kaka bezden sırtına çıkıyor. sürekli değil de üç kez falan oldu. gevşek bağlamıyorum, bez büyük de gelmiyor. bezini de yapar yapmaz değiştiriyorum öyle üstünde bekletmiyorum yani. ama niye böyle anlamadım gitti. primanın 2 numarasını kullanıyorum.kızım baya sesli yapıyor kakasını cort ediyor yani acaba ishal mi dicem ama kıvamlı da öyle su gibi değil. bi fikri olan varsa lütfen yardım istiyorum ??
canım benim oğlumda 1.5 yasında aynı durumla bir çok kez karşılaştım hala bile tam sınırda oluyor nerdeyse üzerine çıkacak bebekkende senin bebiş gibiydi yani aynı durum
bende prima kullanıyorum bezinin büyük numarasını al ben öyle yaptım anca o zaman bu sorun olmuyor
benım de kızım 1 bucuk aylık oldu uyu ve oyna aldım ondan da sızdı dun kaka
kızlar cidden şaşırmış durumdayım. iki aylık bi kızım var. daha önce böyle bir problemimiz yoktu ama bikaç gündür kaka bezden sırtına çıkıyor. sürekli değil de üç kez falan oldu. gevşek bağlamıyorum, bez büyük de gelmiyor. bezini de yapar yapmaz değiştiriyorum öyle üstünde bekletmiyorum yani. ama niye böyle anlamadım gitti. primanın 2 numarasını kullanıyorum.kızım baya sesli yapıyor kakasını cort ediyor yani acaba ishal mi dicem ama kıvamlı da öyle su gibi değil. bi fikri olan varsa lütfen yardım istiyorum ??
Benim oğlanında 1 buçuk aydan sonra sırtından kaka çıkıyor bezi ne kadar düzgün bağlasamda çıkıyor ve sinir oluyorum hemen hemen çoğu kez çıkıyor 2 no bez küçük geliyodur bence biz şuan 3 aylık olduk baktım hala çıkıo bez nosunu büyüttüm 4 no aldım ..bezini büyütmeyi dene sende çünkü 2 ve 3 nolu bezin popo kısmında emici yer cok azz ne biçim bez yapıyolar anlamadımm.. benim oglanda öyle sesli yapıyor yapar yapmaz açıyorumki sırt batmış hele gece vakti bu durumla karşılasınca cocuk cıplak kalıyor üstelik kaka lekelerini cıkaramıyorum ızlerı kalıyor ne yaptıysam
facebook.com/sirinfikirleratolyesi
Kayıtlı Üye
aynı şeyleri bizde yaşamıştık her gün bi kaç kere komple üst değişiyorduk büyük beze geçtim ve bidaha olmadı aynen öle cortlardı şimdi hiç ses bile çıkmıyor direk koku
bence sen 3 numaraya geç ozaman böyle bir sorunla karşılaşmazsın...
hayatçokgüzel
Kayıtlı Üye
bu durumun bezle bir alakası yok.kakanınh kıvamı çok cıvık oldugunda bez emene kadar, çocuk hareket ettikçe belinden çıkıyor.
Benim oğlanında 1 buçuk aydan sonra sırtından kaka çıkıyor bezi ne kadar düzgün bağlasamda çıkıyor ve sinir oluyorum hemen hemen çoğu kez çıkıyor 2 no bez küçük geliyodur bence biz şuan 3 aylık olduk baktım hala çıkıo bez nosunu büyüttüm 4 no aldım ..bezini büyütmeyi dene sende çünkü 2 ve 3 nolu bezin popo kısmında emici yer cok azz ne biçim bez yapıyolar anlamadımm.. benim oglanda öyle sesli yapıyor yapar yapmaz açıyorumki sırt batmış hele gece vakti bu durumla karşılasınca cocuk cıplak kalıyor üstelik kaka lekelerini cıkaramıyorum ızlerı kalıyor ne yaptıysam
oğlnuzla kızım aynı güb doğmuş dikkatimi çekti
sanıırm her bebek kaka çıkarıyo nedenseee
çoğunlukla büyük bez al demişsiniz. ben de daha yeni 2 noya geçmiştim. belki de direkt 1 den 3 e geçmeliydim. teşekkürler kızlar. bir de primanın3 numarasının kilo aralığı çok fazla 4-9 du yanlış hatırlamıyorsam. 3 numarayı nezamana kadar kullanabilirim?
Bence büyük bez de çözüm olmaz. Ben büyük bez bağladığımda beli bol kaldığı için daha çok çıkmıştı. Huggies bu konuda daha iyi, diğer konularda iyi olmasa da beli daha yüksek ve sıkı, bol kalmıyor.
Today is a gift, thats why they call it PRESENT
Kayıtlı Üye
arkadaşlar bunun bezle alakası yok bebeğiniz gazlı ondan böyle oluyor, tazyik nedeniyle yani.. benimki de böyle oluyordu sonra ilaca başlayınca taşmamaya başladı.. sadece geceleri 2 tane üstüste yaparsa taşıyor. artık ilacı bıraktık ama yine gazlı bişey yersem yine oluyor..
sıkı sıkı tutun
Kayıtlı Üye
benim kızım şuan 16 aylık. doğmadan önce prima almışdık her kakada enseden çıkıyodu bakdım olacak gibi değil huggies aldım onun beli lastikli olduğu için çok memnun kaldım 6 ay emdi ek gıdaya geçince kaka katılaşınca bu kezde huggeisden memnun kalmadım tekrar primaya geçdim. yani kaka cıvıkken huggeis güzel daha sonra prima
ikinci bebeğimi büyütüyorum.bunda da ilkinde de hep prima kullandım.arada molfix alayım dedim yarısı boşa gitti.huggies bi kere aldım pişik oldu..ille de prima diyorum.yalnız primada şöyle bişey var hep bir numara büyük almalısınız.benim oğluşum 4.200 gr doğdu 3-6 almıştık evde duruyordu yeni doğan.ikinci hafta 4-9a geçtik.şimdi 2buçuk aylık 7 kilo iki haftadır 7-18 kullanıyorum.çünkü daha kilosunu doldurmadan sıkmaya başladı.bence bebeğin kilosuna değil üstünde nasıl durduğuna bakarak bir numara büyük almak daha mantıklı.çünkü kilosu 6500lerde olduğu halde 4-9 bacaklarını sıkıyordu sürekli kızarıktı şimdi 7-8den çok memnunuz...
oğlnuzla kızım aynı güb doğmuş dikkatimi çekti
sanıırm her bebek kaka çıkarıyo nedenseee
evettt sen ekim annelerine takılıyormusun
bezin arka kısmı dümdüz ve diğer yerlere göre incelerek gidiyor.bezin o ince kısmını dışa doğru kıvırın o zaman geçmiyor.benim bebişimde de öyle oluyordu birgün kaynanam öyle bağladı.hakikaten geçmedi sırtına hem de o ince kısım sürtünmemiş oluyor bebğin beline.deneyin.
bnn bez markasıyla alakası yok kucagınızda yaparsa belıne kadar cıkar denedım bılıyorum kızım örumcegnde yaparsa ayakta durma pozısyonunda da arkasına kadar cıkıyo
bence bez markasıyla da ilgili, prima çok sızdırıyor. sızdırma şikayetinden yakınanların %90'ı prima kullananlar.
bende huggies kullanınca bu sorunu çözdüm artık kaka taşmıyor
ayrıca premium care bizde pişik yapıyordu o sorun da çözüldü