Bebek İkinci El Bu bebek arabası tam bana göre diyorsan bir bak derim

ebeveyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012
217
1
Selam arkadaslar bu araba benim okadar çok işime yaradı ki anlatamam çok rahat ettim ..çocuk için çok komforludur kolay sürülebilinen hafıf tek el ile birlitkte bile sürebilirsiniz fotoda gördüğünüz gibi komple set 550 tl dir yurtdısından almışdım arabaya hava şartlarına göre bebeyinizin oturma aletlerini takabilirsiniz fotoda da tek tek takıp yükledim buraya.... Diğer detayları özeliklerini birebir anlatırım tercihim ankara elden vermek hem göstererek anlatma açısından ...ama eger isteyen şehirdişindan olursa arabayı yine gönderirim pazarlık veya takas lütfen teklif etmeyiniz son fiyatdir isteyen bana ulasabilir ...

Eklentiler

• $089.jpg
    $089.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 97
  • $046.jpg
    $046.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 78
  • $049.jpg
    $049.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 77
  • $050.jpg
    $050.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 83
  • $053.jpg
    $053.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 78
  • $064.jpg
    $064.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 94
  • $067.jpg
    $067.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 77
  • $068.jpg
    $068.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 77
  • $070.jpg
    $070.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 84
  • $072.jpg
    $072.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 72
  • $078.jpg
    $078.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 62
  • $080.jpg
    $080.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 72
  • $082.jpg
    $082.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 92
bi alışveriş sitesine arabanın ilanını vermişsiniz. orda bahsettiğiniz kusurları yaptırmak kaça malolur ki acaba. arabayı kullanan biri olarak siz daha doğru bilgi verirsiniz.

bi alışveriş sitesine arabanın ilanını vermişsiniz. orda bahsettiğiniz kusurları yaptırmak kaça malolur ki acaba. arabayı kullanan biri olarak siz daha doğru bilgi verirsiniz.

evet görmüşsünüzdür ilani arabanın o ufak kusurları sorun değil 50 tl tutmaz terzi ile görüşdüm onun üstüne ben dikerim siyah kaydırmaz alın getirin halederim dedi 10 -20 tl arasıdır fiyat sormadım ama sorabilirim ....diğeri ise bir teli çıkmış içden sadece açılıb yeni tel veya kendi teli içerisinde ise takılacak ki tekrardan tutma yerini kademe kademe ayarlayabilin onun dişinda bişeyi yok arabanın ben tüm kumaşlarını makinede yıkıyorum bişey olmuyor sport olanı da yıkıyorum oturagın arkasını kendim açdım ve yıkama zamanı arkasındaki bel destek şeylerini çıkarıyorum ve oturagı makineye atıyorum ve asarak kurutuyorum leke falan hiç birşey kalmıyor tertemiz çikıyor şuanda aslında arada bir kullanıyorum ciddi alıcı oldugunda tek onu yıkayıb gönderecem diğerlerin hepsi tertemiz yanında puset oyuncagı ,yünlü altlık, sineklik,yatarlı yataga takılan lastıklı çarşafı,universal puset güneşliği ve 20 tl degerinde belki görmüşünüzdür o sitedeki diğer ilanlarımdan bebek bakım ürünlerinden yanında hediye verecem

araba halen satılıktır isteyen ankarada ise görebilir kargoylada gönderebilirim yanlı 60 tl veya üzeri tutar bilginize

ankaraya elden teslim yapabilirim veya gelip görebilirsiniz ilan halen gecerlidir 0-5 yasa kadar kullanabilirsiniz hatda tekrardan baskasına satabilirsiniz moda gecmeyen bir arabadır

arkadaslar isteyen cok ama fiyat konusunda anasamıyoruz artık bende pes ediyorum <:) fiyatı indirdim 500 tl oldu içerisinde puset oyuncagı ve akksesuarlar da var

X