Gebeliğe Hazırlık Bu başlık da benim gebelik günlüğüm olsun bari :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amaann gercektenmi bende turkiyede bi koydesin sandiydim. Allah kolaylik versin kuzumm
Amiiin :)) yaşadığım sıkıntı alıştığım düzen olmaması, dil Fransızca vs yoksa baya gelişmiş bir yer Fildişi. Afrika deyince insanlar çok yadırgıyor da ondan açıklayayım dedim☺

Bence çok güzel oldu bu açıklama. Bende hayal edemedim bir an. Afrika deyince.

Ama napalim bize kafileleri gosterilar bizde oyle saniyoz dedigin gibi yemeleri icmeleri dilleri farkli canim zor

Bence çok güzel oldu bu açıklama. Bende hayal edemedim bir an. Afrika deyince. ❤
Az önce mesela eve yardıma gelen bir siyahi kadın var. Yaptım türk kahvesini oturduk içtik fal kapatmayı bile gösterdim demiştir bu kadın naapıyo

Ama napalim bize kafileleri gosterilar bizde oyle saniyoz dedigin gibi yemeleri icmeleri dilleri farkli canim zor
Öyle yerleri var tabi. Koca kıta :) buralarda bile köylerinde hala var diye duydum. Sadece duyduk tabi bi husumetimiz olmadı

Hastane isleride zor canim yurtdisinda sen sikinti cekiyomusun.
Yani tabi. İlk düşükle sonlanan gebeliğimde bi kaç kere gittim burada hastaneye. Evet güzel hastaneler var. Ama şu yurtdışında gebelikte Türkiye'deki gibi değiller derlerdi. Doğruymuş. Bana kan tahlili yapmıyordu nerdeyse. İdrarda gördüm çift çizgiyi deyince tamam gebesin dedi ben ısrar ettim. Nelere dikkat edeyim diyorum. Sigara alkol içme , folik asit iç vegeri kalan hayatına devam et diyo bu bir hastalık değil dopal süreç diyo. Onlara göre bu böylr bir dönem.. tabi Türkiye'de doktorumla sürekli iletişimdeydim. Kısmet olursa zaten hamile kalırsam Türkiye'de doğuracağım. Hatta bebeğimin alınması gerektiğini öğrenince atlayıp geldik Türkiye'ye kendi doktoruma vs.

Evet ya turkiyede cok irdeleniyo ama insanin ici rahat ediyo. Insallah tez zamanda nasip olur canim

Merhaba hatunlar sohbetiniz bol olsun valla sıkılmadan baştan sona okudum gayet keyifli maşşşallhhh bende bekliyorum 20 aydır 9 ay önce bi kimyasal ve 2 ay önce rahim filmi ile bu ay hsg den sonra korunmasız ilk ayım. Bat 6 nisan bende bi uyuşukluk hafif kasık ağrıları.. şüphem var ama valla adama demeye korkuyom 20 ayda 200 kere şüphelenince

ilahi sen ya. En azindan oluyo dersin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…