- 14 Mart 2018
- 3.436
- 3.639
- 133
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
yok anam burda gül de solarboyle memleket mi olur
Sen varsın ya güzeldir şimdi orasııı
Amiiin :)) yaşadığım sıkıntı alıştığım düzen olmaması, dil Fransızca vsAmaanngercektenmi bende turkiyede bi koydesin sandiydim. Allah kolaylik versin kuzumm
Amiiin :)) yaşadığım sıkıntı alıştığım düzen olmaması, dil Fransızca vsyoksa baya gelişmiş bir yer Fildişi. Afrika deyince insanlar çok yadırgıyor da ondan açıklayayım dedim☺
Ama napalim bize kafileleri gosterilar bizde oyle saniyozAmiiin :)) yaşadığım sıkıntı alıştığım düzen olmaması, dil Fransızca vsyoksa baya gelişmiş bir yer Fildişi. Afrika deyince insanlar çok yadırgıyor da ondan açıklayayım dedim☺
Az önce mesela eve yardıma gelen bir siyahi kadın var. Yaptım türk kahvesini oturduk içtikBence çok güzel oldu bu açıklama. Bende hayal edemedim bir an. Afrika deyince. ❤
Az önce mesela eve yardıma gelen bir siyahi kadın var. Yaptım türk kahvesini oturduk içtikfal kapatmayı bile gösterdim demiştir bu kadın naapıyo
Öyle yerleri var tabi. Koca kıta :) buralarda bile köylerinde hala var diye duydum. Sadece duyduk tabi bi husumetimiz olmadıAma napalim bize kafileleri gosterilar bizde oyle saniyozdedigin gibi yemeleri icmeleri dilleri farkli canim zor
Hastane isleride zor canim yurtdisinda sen sikinti cekiyomusun.Öyle yerleri var tabi. Koca kıta :) buralarda bile köylerinde hala var diye duydum. Sadece duyduk tabi bi husumetimiz olmadı
Tanıştırayım irene ve türk kahvesi :))ilahi ya.
Az önce mesela eve yardıma gelen bir siyahi kadın var. Yaptım türk kahvesini oturduk içtikfal kapatmayı bile gösterdim demiştir bu kadın naapıyo
Ayni karede bi garip durmusTanıştırayım irene ve türk kahvesi :))
Tanıştırayım irene ve türk kahvesi :))
Yani tabi. İlk düşükle sonlanan gebeliğimde bi kaç kere gittim burada hastaneye. Evet güzel hastaneler var. Ama şu yurtdışında gebelikte Türkiye'deki gibi değiller derlerdi. Doğruymuş. Bana kan tahlili yapmıyordu nerdeyse. İdrarda gördüm çift çizgiyi deyince tamam gebesin dediHastane isleride zor canim yurtdisinda sen sikinti cekiyomusun.
Evet ya turkiyede cok irdeleniyo ama insanin ici rahat ediyo. Insallah tez zamanda nasip olur canimYani tabi. İlk düşükle sonlanan gebeliğimde bi kaç kere gittim burada hastaneye. Evet güzel hastaneler var. Ama şu yurtdışında gebelikte Türkiye'deki gibi değiller derlerdi. Doğruymuş. Bana kan tahlili yapmıyordu nerdeyse. İdrarda gördüm çift çizgiyi deyince tamam gebesin dediben ısrar ettim. Nelere dikkat edeyim diyorum. Sigara alkol içme , folik asit iç vegeri kalan hayatına devam et diyo bu bir hastalık değil dopal süreç diyo. Onlara göre bu böylr bir dönem.. tabi Türkiye'de doktorumla sürekli iletişimdeydim. Kısmet olursa zaten hamile kalırsam Türkiye'de doğuracağım.
Merhaba hatunlar sohbetiniz bol olsun valla sıkılmadan baştan sona okudum gayet keyifli maşşşallhhhbende bekliyorum 20 aydır 9 ay önce bi kimyasal ve 2 ay önce rahim filmi ile bu ay hsg den sonra korunmasız ilk ayım. Bat 6 nisan bende bi uyuşukluk hafif kasık ağrıları.. şüphem var ama valla adama demeye korkuyom 20 ayda 200 kere şüphelenince
Amiin canim insallahHah sayemde icinizde dışınızda ne var ne yok döktünüz kızlarDirenin topluca hamile kalacaz
Başını yakayalamadim ki sonu gelsinAmiin canim insallahbasi gelse devami gelcek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?