Gebeliğe Hazırlık Bu başlık da benim gebelik günlüğüm olsun bari :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah o gulup gecmeyi gorur bu sefer bi kal gelsinde ikinci cizgiyi görünce ben otinayla o yokken yapiyorum hatta adet olmasaydim gizlice saglik ocagina gtcektim

İnşaAllah olsunda gelsin o kal Bende gizli yapıyorum sonucunda ortaya çıkıyor

Kıyamam yaa inşaAllah nasip olacak canımm yaa ismen dua ediyorum hepimize

İnşaAllah olsunda gelsin o kal Bende gizli yapıyorum sonucunda ortaya çıkıyor

Kıyamam yaa inşaAllah nasip olacak canımm yaa ismen dua ediyorum hepimize
Allah razi olsun canim ❤ sizde hep duamdasiniz. Ben 7 ayda anladim zorlugunu Rabbim sizlere sabir versin.

Allah razi olsun canim ❤ sizde hep duamdasiniz. Ben 7 ayda anladim zorlugunu Rabbim sizlere sabir versin.

Sene olarak beklemekte fazlalığım var belki ama 1 ayda olsa 7 ayda olsa 6 senede olsa, istek aynı istek, üzüntü aynı üzüntü... O yüzden eşitiz kuzum benim.. İnşaAllah senen dolmadan anne olursun hayırlısıyla

Bazen inan diyorum ki acaba bu sorumlulugu alabilir miyim hazir miyim acaba. Belkide Rabbim bundan zamanini biliyor. Ama uzulmektende geri duramiyorum. Once senin haberini alalim sonra sirasiyla biz geliriz patir patir insallah

Bazen inan diyorum ki acaba bu sorumlulugu alabilir miyim hazir miyim acaba. Belkide Rabbim bundan zamanini biliyor. Ama uzulmektende geri duramiyorum. Once senin haberini alalim sonra sirasiyla biz geliriz patir patir insallah

Evlendiğim ilk zamanlar her ne kadar çocuklara masal yazıp çizsemde, çocuğa dair fazla istek yoktu içimde. Eşim için istiyordum ve ondan bana bir meyve kalsın istiyordum.

Ama sonra sonra bu çocuk isteği anaçlığa dönüşüyor. Duygularda olgunlaşıyor şekil değiştiriyor

Rabbim kimin için ne zaman hayırlıysa o zaman versin güzel yüreklimmm

aynen oyle canim benim. Bide bir seneye doguya goreve gidicez insallah ondan cok istiyorum burdayken olsun. Ama bakalim nasibi ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…