Gebeliğe Hazırlık Bu başlık da benim gebelik günlüğüm olsun bari :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah o gulup gecmeyi gorur bu sefer bi kal gelsinde ikinci cizgiyi görünce 😂😂 ben otinayla o yokken yapiyorum hatta adet olmasaydim gizlice saglik ocagina gtcektim 😢

İnşaAllah olsunda gelsin o kal 😅 Bende gizli yapıyorum sonucunda ortaya çıkıyor 🤣🤣

Kıyamam yaa inşaAllah nasip olacak canımm yaa ismen dua ediyorum hepimize 🤲

İnşaAllah olsunda gelsin o kal 😅 Bende gizli yapıyorum sonucunda ortaya çıkıyor 🤣🤣

Kıyamam yaa inşaAllah nasip olacak canımm yaa ismen dua ediyorum hepimize 🤲
Allah razi olsun canim 😊 ❤ sizde hep duamdasiniz. Ben 7 ayda anladim zorlugunu Rabbim sizlere sabir versin.

Allah razi olsun canim 😊❤ sizde hep duamdasiniz. Ben 7 ayda anladim zorlugunu Rabbim sizlere sabir versin.

Sene olarak beklemekte fazlalığım var belki ama 1 ayda olsa 7 ayda olsa 6 senede olsa, istek aynı istek, üzüntü aynı üzüntü... O yüzden eşitiz kuzum benim.. ❤️ İnşaAllah senen dolmadan anne olursun hayırlısıyla ☺️☺️

Sene olarak beklemekte fazlalığım var belki ama 1 ayda olsa 7 ayda olsa 6 senede olsa, istek aynı istek, üzüntü aynı üzüntü... O yüzden eşitiz kuzum benim.. ❤ İnşaAllah senen dolmadan anne olursun hayırlısıyla ☺☺
Bazen inan diyorum ki acaba bu sorumlulugu alabilir miyim hazir miyim acaba. Belkide Rabbim bundan zamanini biliyor. Ama uzulmektende geri duramiyorum. Once senin haberini alalim sonra sirasiyla biz geliriz patir patir insallah 😂

Bazen inan diyorum ki acaba bu sorumlulugu alabilir miyim hazir miyim acaba. Belkide Rabbim bundan zamanini biliyor. Ama uzulmektende geri duramiyorum. Once senin haberini alalim sonra sirasiyla biz geliriz patir patir insallah 😂

Evlendiğim ilk zamanlar her ne kadar çocuklara masal yazıp çizsemde, çocuğa dair fazla istek yoktu içimde. Eşim için istiyordum ve ondan bana bir meyve kalsın istiyordum.

Ama sonra sonra bu çocuk isteği anaçlığa dönüşüyor. Duygularda olgunlaşıyor şekil değiştiriyor ❤️❤️

Rabbim kimin için ne zaman hayırlıysa o zaman versin güzel yüreklimmm ☺️☺️

Evlendiğim ilk zamanlar her ne kadar çocuklara masal yazıp çizsemde, çocuğa dair fazla istek yoktu içimde. Eşim için istiyordum ve ondan bana bir meyve kalsın istiyordum.

Ama sonra sonra bu çocuk isteği anaçlığa dönüşüyor. Duygularda olgunlaşıyor şekil değiştiriyor ❤❤

Rabbim kimin için ne zaman hayırlıysa o zaman versin güzel yüreklimmm ☺☺
😘😘 aynen oyle canim benim. Bide bir seneye doguya goreve gidicez insallah ondan cok istiyorum burdayken olsun. Ama bakalim nasibi ne zaman 😊

Back