Gebeliğe Hazırlık Bu başlık da benim gebelik günlüğüm olsun bari :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
olsun daha bunun 2. Gebeligi var lazim olur ayy sabah olsada bidaha yapsan

Hahahahha gebe kaldımda 2.si kaldı tatlılıksın yaa maşaAllah Bende sabırsızlanıyorumm yaa. Evde bir tanede erken test var onuda mı yapsam

Selamlar, dün yine ilk gebeliğimdeki gibi bir belirti yaşadım. Üzerinize afiyet tavuk pişirdim ama resmen ne pişirirken iyiydim ne yerken. Resmen tiksindim. Eşime soruyorum yoo gayet güzel kokuyor diyor
İlkindede yine tavukta böyle olmuştu(o zaman artık öğrenmiştim hamile olduğunu) ve ben çok kahveciyimdir kahve içememiştim midem almamıştı (iki gün sonra reglimin 33.gününde silik 2. çizgiyi görmüştüm)
Bugün de 33.gündeyim. hala gelen giden yok.yine test alıcam bugün haftasonu yapmak için.. beklicem biraz daha zira yoruldum

Hafta sonunu nasıl bekleyeceksin ya. Ben çok sabırsızım bu konularda
Inşallah çift çizgiyi görürsün canım.
Hayırlısı

Insallah vardir canim hayirli haber alirsin sabah yap bari

Ben inanıyorum kuzum ama olmazsada vardır Rabbimin bi bildigi. Sen icini ferah tut . Eşin de yanindami ona demeseydin hic supriz olurdu

Sürekli yanımda söyledim ama oda bende güldük geçtik hahahah. Tam emin olmayınca artık

Hafta sonunu nasıl bekleyeceksin ya. Ben çok sabırsızım bu konularda
Inşallah çift çizgiyi görürsün canım.
Hayırlısı
Ben de öyleyim de ümitlenmek daha tatlı mı geliyor artık nedir o hafif mazoşistlik ya ne bileyim , haftasonu dediğim de yarın sabah işte

kiz ilahi. Benim imkanim oldugundan kan testiylw kesinlestirmeden soylemem uzuluyo sonra.

Yok yaa paylaşmasam anlıyor. Ya çöpte görüyor test kabını yada testi görüyor Oda alıştı napsın. İkimizde bişey demiyoruz ümit vermeyelim diye

Yok yaa paylaşmasam anlıyor. Ya çöpte görüyor test kabını yada testi görüyor Oda alıştı napsın. İkimizde bişey demiyoruz ümit vermeyelim diye ☺
Insallah o gulup gecmeyi gorur bu sefer bi kal gelsinde ikinci cizgiyi görünce ben otinayla o yokken yapiyorum hatta adet olmasaydim gizlice saglik ocagina gtcektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…