Gebeliğe Hazırlık Bu başlık da benim gebelik günlüğüm olsun bari :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız hadi inşallah ya dua et hamilesin. Bebeğine söyle bize dua etsin. Az karnına doğru eğil fisilda bebişine
Tamam kızzz ederim tabiii zaten her gece ediyorum canı gönülden isteyen herkese nasip olsun diyerek sen de et kendin için tamam mı zaten ediyorsundur da valla ben her gece ne dualar ettim ne. Bu gece de özellikle 'Allahım CinnetNur kuluna da () sağlıkla hayırlı bir evlat nasip et' dicem tamam mı

Ayy ağzın bal yesin yaa Sen de sağlıkla sıhhatle doğur inşallah sağol canım benim

Evet karşınızda bir deliren dahaa var hayırlı uğurlu ola testi siyah beyaz yapınca hayali çizgi DELİREBİLİRSİN dedi

Gordum kii canim benimde bi testim durunca kuruma izi çıkmışti ama pembe gibi diil daha bi beyaz gibiydi . Bu nasil rengi bilmiyoeum. Kac var bata

Bu zamana kadar buda hiç olmuyodu canım. Ama inanmakta istemiyorum açıkçası. 4 kaldı bata. Rengi gri gibi. İlk dakkalarda hayali bir şekilde ben gördüm gibiydi. Sonra resmi siyah beyaz yapınca göründü ama şimdi kalınca böyle oldu. Amaaaan hayırlısı yaaa. Varsa çıkar ortaya

Yaa hemen belirginlestiyse vardir kuzum ya benimki bi 3 saat sonra cikmisti meydana. Hadi git kan ver haftasonu gecmez yoksa

Yaa hemen belirginlestiyse vardir kuzum ya benimki bi 3 saat sonra cikmisti meydana. Hadi git kan ver haftasonu gecmez yoksa

Veremem ki... Köy burası. Şehre gitmek için izin almak gerekir görev gereği. Ancaa adet olmazsam gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…