- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
- 63
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Sektirdim Valla eksik kalmışım. Kuran carpsin milletin DNA'sı giderek bozuluyor ya. Beyinler yavaştan mutasyona uğruyor
Olsun kırmızıları görmediğin her an umut var beybicim1 gün gecikme var kuzucum. Test sonucunu paylaştım. Umudum yok gibi ya zaten korunmayı biraktigimdan beri 2 3 gün geç yada 2 3 gün erkek adet oluyorum
Artık anne değil baba olmak istiyorum.
Daha neler duyacağız hey Allahım9 ay adet gorenler ciksin bakem meydana. Hayir korkuyosun ne demeye halt yiyosun
Kız hadi inşallah ya dua et hamilesin. Bebeğine söyle bize dua etsin. Az karnına doğru eğil fisilda bebişineOlsun kırmızıları görmediğin her an umut var beybicim
Tamam kızzz ederim tabiii zaten her gece ediyorum canı gönülden isteyen herkese nasip olsun diyerekKız hadi inşallah ya dua et hamilesin. Bebeğine söyle bize dua etsin. Az karnına doğru eğil fisilda bebişine
Ayy ağzın bal yesin yaaTamam kızzz ederim tabiii zaten her gece ediyorum canı gönülden isteyen herkese nasip olsun diyereksen de et kendin için tamam mı zaten ediyorsundur da valla ben her gece ne dualar ettim ne. Bu gece de özellikle 'Allahım CinnetNur kuluna da ( ) sağlıkla hayırlı bir evlat nasip et' dicem tamam mı
Aminn canım benim inşallahAyy ağzın bal yesin yaaSen de sağlıkla sıhhatle doğur inşallah sağol canım benim
Aramıza hoşgeldin çiçeğim
Evet karşınızda bir deliren dahaa var hayırlı uğurlu olatesti siyah beyaz yapınca hayali çizgi DELİREBİLİRSİN dedi
DimiiDaha neler duyacağız hey Allahımben 6 aydır durmadan çalışıyorum bir gün kendimi şu triplere sokamadım
Ben resmi goremuyorum
Evet karşınızda bir deliren dahaa var hayırlı uğurlu olatesti siyah beyaz yapınca hayali çizgi DELİREBİLİRSİN dedi
Ben resmi goremuyorum
Gordum kiiHadi yaaa tühhh. Buarada siyah beyaz yapmadan çok zor gördüğüm çizgi test kaldıkca belirginleşmiş azcık. Aff olabilir mi yaa
https://imgyukle.com/i/9SV1Q
Gordum kiicanim benimde bi testim durunca kuruma izi çıkmışti ama pembe gibi diil daha bi beyaz gibiydi . Bu nasil rengi bilmiyoeum. Kac var bata
Yaa hemen belirginlestiyse vardir kuzum yaBu zamana kadar buda hiç olmuyodu canım. Ama inanmakta istemiyorum açıkçası. 4 kaldı bata. Rengi gri gibi. İlk dakkalarda hayali bir şekilde ben gördüm gibiydi. Sonra resmi siyah beyaz yapınca göründü ama şimdi kalınca böyle oldu. Amaaaan hayırlısı yaaa. Varsa çıkar ortaya
Yaa hemen belirginlestiyse vardir kuzum yabenimki bi 3 saat sonra cikmisti meydana. Hadi git kan ver haftasonu gecmez yoksa
Yaa seni cok iyi anliyorum canim bizim burda saglik ocagi var Allahtan . Sabret yarin bi test daha yapVeremem ki... Köy burası. Şehre gitmek için izin almak gerekir görev gereği. Ancaa adet olmazsam gidicem
Yaa seni cok iyi anliyorum canim bizim burda saglik ocagi var Allahtan . Sabret yarin bi test daha yap
Burdakide sadece carsamba kan aliyoSağlık ocağı var kan almıyoİdrar testi yapıyo oda. Bir kere gittiğimde şok olmuştum
Burdakide sadece carsamba kan aliyoOlsun odrar testini belese getirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?