Gebeliğe Hazırlık Bu başlık da benim gebelik günlüğüm olsun bari :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız hadi inşallah ya dua et hamilesin. Bebeğine söyle bize dua etsin. Az karnına doğru eğil fisilda bebişine:p
Tamam kızzz ederim tabiii zaten her gece ediyorum canı gönülden isteyen herkese nasip olsun diyerek 💟 sen de et kendin için tamam mı zaten ediyorsundur da 😍 valla ben her gece ne dualar ettim ne. Bu gece de özellikle 'Allahım CinnetNur kuluna da (🤓🤣) sağlıkla hayırlı bir evlat nasip et' dicem tamam mı 🙈

Tamam kızzz ederim tabiii zaten her gece ediyorum canı gönülden isteyen herkese nasip olsun diyerek 💟 sen de et kendin için tamam mı zaten ediyorsundur da 😍 valla ben her gece ne dualar ettim ne. Bu gece de özellikle 'Allahım CinnetNur kuluna da (🤓🤣) sağlıkla hayırlı bir evlat nasip et' dicem tamam mı 🙈
Ayy ağzın bal yesin yaa 💋 Sen de sağlıkla sıhhatle doğur inşallah sağol canım benim

Evet karşınızda bir deliren dahaa var hayırlı uğurlu ola 😅 testi siyah beyaz yapınca hayali çizgi DELİREBİLİRSİN dedi 😅

Gordum kii 😄😄 canim benimde bi testim durunca kuruma izi çıkmışti ama pembe gibi diil daha bi beyaz gibiydi . Bu nasil rengi bilmiyoeum. Kac var bata

Bu zamana kadar buda hiç olmuyodu canım. Ama inanmakta istemiyorum açıkçası. 4 kaldı bata. Rengi gri gibi. İlk dakkalarda hayali bir şekilde ben gördüm gibiydi. Sonra resmi siyah beyaz yapınca göründü ama şimdi kalınca böyle oldu. Amaaaan hayırlısı yaaa. Varsa çıkar ortaya 🙃

Bu zamana kadar buda hiç olmuyodu canım. Ama inanmakta istemiyorum açıkçası. 4 kaldı bata. Rengi gri gibi. İlk dakkalarda hayali bir şekilde ben gördüm gibiydi. Sonra resmi siyah beyaz yapınca göründü ama şimdi kalınca böyle oldu. Amaaaan hayırlısı yaaa. Varsa çıkar ortaya 🙃
Yaa hemen belirginlestiyse vardir kuzum ya 😍 benimki bi 3 saat sonra cikmisti meydana. Hadi git kan ver haftasonu gecmez yoksa 😐

Yaa hemen belirginlestiyse vardir kuzum ya 😍 benimki bi 3 saat sonra cikmisti meydana. Hadi git kan ver haftasonu gecmez yoksa 😐

Veremem ki... Köy burası. Şehre gitmek için izin almak gerekir görev gereği. Ancaa adet olmazsam gidicem 😔

Back