- 14 Mart 2018
- 3.436
- 3.639
- 133
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
1 gün gecikme var kuzucum. Test sonucunu paylaştım. Umudum yok gibi ya zaten korunmayı biraktigimdan beri 2 3 gün geç yada 2 3 gün erkek adet oluyorum
Artık anne değil baba olmak istiyorum.
Ne yapayim ya anne olamiyoruz bari baba olalimYaaaa tövbe bismillah ne güldüm yaaaaa
Ilahi ne güldüm yaNe yapayim ya anne olamiyoruz bari baba olalim
Delirdik mi ne
Ne yapayim ya anne olamiyoruz bari baba olalim
Delirdik mi ne
kadınlar kulubü kapanmazsa iyi sayemizde
ben bu topigi cok.sevdim daha da cikmam burdan .
Hahahahha bencedeee yaaa açan C CiNNET NUR sağolsunnnn ve gebee olsunnnn hayırlısıylaaaa amaaa baba değil anne olsunnn
sen bu testte hiçbisey göremedin mi
Kizin biri 5 kere adet olmus acaba hamilemiyim diyip geziyo topik acip duruyo dellendim yeminle ya. Neymis karni buyuyomus
50 yere yazdi surtunmeyle iliski yasamis karni buyuyomus testler negatif adet oluyo ama hamilemiyim diyoNeye dellendinnn kızzzbelki gebedir yada normal kilo alıyodur öyle sanıyodur ☺
Canım bi yarım saat önce çöpe attım. Yine tek çizgiydisen bu testte hiçbisey göremedin mi
üzerinden birkac saat geçmiş tekrar çekip atar mısın?
Annelikten ümidimi kestim ya.Hahahahha bencedeee yaaa açan C CiNNET NUR sağolsunnnn ve gebee olsunnnn hayırlısıylaaaa amaaa baba değil anne olsunnn
Geçen o kıza da iyi ayar çektim eğer bahsettiğimiz aynı kişiyseKizin biri 5 kere adet olmus acaba hamilemiyim diyip geziyo topik acip duruyo dellendim yeminle ya. Neymis karni buyuyomus
Millet nefes diye tiner çekiyor galiba normaldir burası türkiye50 yere yazdi surtunmeyle iliski yasamis karni buyuyomus testler negatif adet oluyo ama hamilemiyim diyoneresinden tutcami bilemedim. Zirt pirt karsima cikiyo delirdim azicik saydirmis olabilirim
Iyi yapmissin bikactir ayni seyi yazip duruyo odur mutlakaGeçen o kıza da iyi ayar çektim eğer bahsettiğimiz aynı kişiyse
Bi bağlantı kopyalayıp firlatsana bana. Belki saydırmamışımdır. Içimde kalmasınIyi yapmissin bikactir ayni seyi yazip duruyo odur mutlaka
Kiz beceremiyorum ya valla gorunce seni etiketlicektimBi bağlantı kopyalayıp firlatsana bana. Belki saydırmamışımdır. Içimde kalmasın
Ahan da olduBi bağlantı kopyalayıp firlatsana bana. Belki saydırmamışımdır. Içimde kalmasın
Sektirdim Valla eksik kalmışım. Kuran carpsin milletin DNA'sı giderek bozuluyor ya. Beyinler yavaştan mutasyona uğruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?