Gebeliğe Hazırlık Bu başlık da benim gebelik günlüğüm olsun bari :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende baht yok yarın da görürüm kırmızıları filan :P Artık hayırlısı canım ya sağol sende :) senden bekliyoruz artık
Hayirlisi artik 😊 anca biir ay sonra felan buralara ugrarim 😂 bu ay soz verdim kendime regli bitince bidaha burada belirti aramak yokmdiye.

Hayirlisi artik 😊 anca biir ay sonra felan buralara ugrarim 😂 bu ay soz verdim kendime regli bitince bidaha burada belirti aramak yokmdiye.
Valla gecikme olana kadar gebelikle ilgili hiçbir şeye bakmadım. Hatta o tarz ortamlardan koşarak uzaklastim. Tam yeter artık bu kadar kaçış derken tek çizgi selamun aleykum dedi :D

Hadi bakalım çiçeklerim. Alayınızdan güzel haberler bekliyorum. Güzel haberlerle topigimde buluşmak dileğiyle hepinizi opucukluyorum💋💋

Hayırlısı olsun canım sen yine de grip ilacı falan içme 🥰 ne olur ne olmaz
Amin canım. Valla elimde bir taylod var icip içmemek konusunda kararsız kaldım açıkçası. Burnumun direği felç oldu. Hığğh yapsam rahatlayacam da akan gelen bir şey yok kuru kuru grip en gıcık olduğum:KK1:

Ay dur canımcım bakalım anladığım kadarıyla adetine 5 gün kaldı dmi. Benim mesela adetim 3 gün gecikince erken gebelik testinde bile silik çıkmıştı 🙈 dur az daha bekleyelim inşallahh vardırrrr
1 gün gecikme var kuzucum. Test sonucunu paylaştım. Umudum yok gibi ya zaten korunmayı biraktigimdan beri 2 3 gün geç yada 2 3 gün erkek adet oluyorum :KK51:
Artık anne değil baba olmak istiyorum.:rolleyes:

Back