- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
Arasak bulamazdık vallahi. Ay canım benim Allah sana çifter çifter bebek versin yaHahahhaa 6 yıl bekleyen biri olarak merhabaaaynnn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arasak bulamazdık vallahi. Ay canım benim Allah sana çifter çifter bebek versin yaHahahhaa 6 yıl bekleyen biri olarak merhabaaaynnn![]()
İşte adam gibi adammmBenimkide tam tersi. Eczanelerle muhatap olacağımıza alalım 50 li seti diye kendi aldı![]()
Hayirlisi artikBende baht yok yarın da görürüm kırmızıları filanArtık hayırlısı canım ya sağol sende :) senden bekliyoruz artık
Benimkide tam tersi. Eczanelerle muhatap olacağımıza alalım 50 li seti diye kendi aldı![]()
Valla gecikme olana kadar gebelikle ilgili hiçbir şeye bakmadım. Hatta o tarz ortamlardan koşarak uzaklastim. Tam yeter artık bu kadar kaçış derken tek çizgi selamun aleykum dediHayirlisi artikanca biir ay sonra felan buralara ugrarim
bu ay soz verdim kendime regli bitince bidaha burada belirti aramak yokmdiye.
Ay ilahiherkese gaz oldu regliyim ama benimde test yapasim geldi.cunku neden olmasin
![]()
Bizde ayda bir selamlasiyoruz kendileriyleValla gecikme olana kadar gebelikle ilgili hiçbir şeye bakmadım. Hatta o tarz ortamlardan koşarak uzaklastim. Tam yeter artık bu kadar kaçış derken tek çizgi selamun aleykum dedi![]()
ayy insallah hicbirini kullanamadan hamile kalirsinda cop olurlar
Valla masallah iradene diyorum ya ben 7 kala başlıyorum yapmayaAyyy ne güzel dedin inşaAllah yaaaa. Ama umudum yokNe zamandır almıştık adet geçmeyince kullanmadım
![]()
Arasak bulamazdık vallahi. Ay canım benim Allah sana çifter çifter bebek versin ya
Valla masallah iradene diyorum ya ben 7 kala başlıyorum yapmayaama artik tovbee. Insallah bu ay güzel sonuclarin olsun
![]()
Cok dogru bi kararİnsan kafaya takmasa bile tek çizgi moralini bozuyor. O yüzden yapmıyodum![]()
Cok dogru bi karar![]()
Hayırlısı olsun canım sen yine de grip ilacı falan içme
Amin canım. Valla elimde bir taylod var icip içmemek konusunda kararsız kaldım açıkçası. Burnumun direği felç oldu. Hığğh yapsam rahatlayacam da akan gelen bir şey yok kuru kuru grip en gıcık olduğumHayırlısı olsun canım sen yine de grip ilacı falan içmene olur ne olmaz
Ama bi gebe kalayım hayırlısıylaaaa. 6 senelik test yapcam hahahahahah![]()
Ay dur canımcım bakalım anladığım kadarıyla adetine 5 gün kaldı dmi. Benim mesela adetim 3 gün gecikince erken gebelik testinde bile silik çıkmıştıYaptım kuzum da şuan tek çizgiyle bakışıyoruz![]()
1 gün gecikme var kuzucum. Test sonucunu paylaştım. Umudum yok gibi ya zaten korunmayı biraktigimdan beri 2 3 gün geç yada 2 3 gün erkek adet oluyorumAy dur canımcım bakalım anladığım kadarıyla adetine 5 gün kaldı dmi. Benim mesela adetim 3 gün gecikince erken gebelik testinde bile silik çıkmıştıdur az daha bekleyelim inşallahh vardırrrr