Gebeliğe Hazırlık Bu başlık da benim gebelik günlüğüm olsun bari :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
25ay denedik olmadı.. Bu 25ayda 10tane gebelik testi yapmamışımdır..
Hep günümün geçmesini bekliyodum.. Bikaç kere şüphelendim de yaptım negatif çıktı 😑
Her ay diyorum ki bu ay adet olmayacağım hooop oluyorum
Artık dedim kaç sene oldu, drlar sorun yok diyor ama çocuk olmuyor
Heralde dedim bizim çocuğumuz olmaz
Kafaya takmadığım ay gebeliğimi öğrendim
Yani bir sorun yoksa eğer, tek sorun stres oluyor canlarım
Kendinizi dinlemeyin fazla, başka şeyler düşünün.. Gerçi ben bunu 2sene sonra anca yapabildim ama bana düşünme etme diyen olmadı :) Allah isteyen herkese çifter çifter versin rabbim
2 seneye balataları sıyırırım diye düşünüyorum:D bu kene düşünce stres benden hiç ayrılmıyor vallahi
Maşallah Allah sana bagislasin evladını

2251652

2 seneye balataları sıyırırım diye düşünüyorum:KK70: bu kene düşünce stres benden hiç ayrılmıyor vallahi
Maşallah Allah sana bagislasin evladını
Yok kız.. Sıyırmazsın.. Alışıyorsun.. Ben artık ümitsiz oluyordum.. İlk sene çok zor geçiyor sonraki aylar acabalarla geçiyor sonra zaten artık olmaz dedim ama Allahın takdiri.. Amin inşallah

YOK kuzum ya dün bi misafir vardı yanımda burnunu çekip durdu. Bende dayanamam hemen fenalık geçiririm ısrarla da söyledim hacı abla çekme burnunu ben hassasım hemen kapıyorum diye. Daha çok çekti sonuç bu deve tellalı gibi yatıyorum şimdi

Çok hoşsunnn yaaaa 😅😅😅

Aboo zaten Ben onları hiç düşünemiyorum. Ben her ay boyleysem onlar komple sıyırıyorlardır. Gerçi benim de Ne olacağım belli değil. Allah hepimize isteyen herkese 3er 5er çocuk nasip etsin inşallah

Hahahhaa 6 yıl bekleyen biri olarak merhabaaaynnn 😅😅

Benim eşim de bana öyle muamele ediyodu biraz rahat ol falan derdi ama bilmiyolar ki biz vücudumuzda neler yaşıyoruz .50 li fazla olur yani ve sefer hamile kalsaniz elinizde kalır 20 li falan alın :))) ayrıca anne olmak az buçuk çılgınlık gerektirir bence 🤗

Benimkide tam tersi. Eczanelerle muhatap olacağımıza alalım 50 li seti diye kendi aldı 😅

Back