- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Onu anladim tatlım ne zamandır çocuk istiyorsun demek istemiştim:)Bende 7 kala basladiydim test yapmayabasladiydim derken hamile degilim bidahaki ayda aynisini yapcam hadi yap insallah pozitifi gorursun
Onu anladim tatlım ne zamandır çocuk istiyorsun demek istemiştim:)
Allah hepimize isteyen herkese nasip etsinKuzum valla bende hiçbir belirti yok. Normal adet günleri sendromları dışında. Üzülme neden üzülüyorsun ki. Daha yeni başlamışsın dur bakalım hele
Kuzum hadi bismillâh de..! Yap bakalım hayırlı, pozitif haberini bekliyoruz..Dostlarım gebeliğe hazırlık yolculuğumda 1 günlük gecikme ile 6. Ayımı da doldurmuş bulunmaktayım.
Içimde %50 umutsuzlukla gebelik testi alma isteği doğdu yine.
Her ay ki klasik tablom
Hiç bir belirti yok yine ha sadece grip oldum ve şuan başım çatlıyor alakası olmadığını düşünüyorum.
Ne yapayım gebelik testi al diyenler beğen butonuna tıklasın, alma diyenler de tıklasın. Hatta herkes tıklasın ya.
Içim kurtlanmaya başladı yine hadi bismillah.
Aldım valla birazdan yapicam dua et kız sen gebesin kabul olurKuzum hadi bismillâh de..! Yap bakalım hayırlı, pozitif haberini bekliyoruz..
Senden de hayırlı haberler bekliyoruzhatlar karisti sanirim onu bana dememissin. Biz 8 aydir istiyoruz canim
Senin hatlar karıştı yineAldım valla birazdan yapicam dua et kız sen gebesin kabul olur
Valla ben son 2 hafta içinde 4 tane test yaptım. 33.gündeyim.en son 2 gün önce yaptım yine negatif.ha şimdi biri bana gaz verse yine gidip alcam testDostlarım gebeliğe hazırlık yolculuğumda 1 günlük gecikme ile 6. Ayımı da doldurmuş bulunmaktayım.
Içimde %50 umutsuzlukla gebelik testi alma isteği doğdu yine.
Her ay ki klasik tablom
Hiç bir belirti yok yine ha sadece grip oldum ve şuan başım çatlıyor alakası olmadığını düşünüyorum.
Ne yapayım gebelik testi al diyenler beğen butonuna tıklasın, alma diyenler de tıklasın. Hatta herkes tıklasın ya.
Içim kurtlanmaya başladı yine hadi bismillah.
Ay ilahiBata 7 gün var test almaya gidiyorum çünkü neden olmasınartık bi eğlence haline dönüştü gebelik testi o heyecan adrenalin başka hiçbir şeyde yok
Amin insallahSenden de hayırlı haberler bekliyoruz
Allah söyletti belkiSenin hatlar karıştı yineben gebe değilim sen olursun inşâAllah
Sen benzin de yükledin maşallahAy ilahiherkese gaz oldu regliyim ama benimde test yapasim geldi.cunku neden olmasin
Gitmedin mi? Daha.!!!Allah söyletti belkivalla karıştı hemde nasıl kafalar milyon
Aldım ve yaptım şuan da testin basında çaresiz bekliyorum,bekliyorum amaaa çift çizgi olmayacak biliyorum. Yuregiiiim diyor ki boşuna beklemeee çift çizgi olamayacak sen bebek istesen deeValla ben son 2 hafta içinde 4 tane test yaptım. 33.gündeyim.en son 2 gün önce yaptım yine negatif.ha şimdi biri bana gaz verse yine gidip alcam testçok sinir bozucu bir durum sana hak veriyorum:)) ama işte psikoloji umutlanma da insanın reglisini geciktiriyor kafayı aşka şeylere yönlendirmek lazım. Ben biraz daha bekle derim :)) ya da bekleme yap yaa aklında duracağına (bu esnada kendime de gaz veriyorum sanırım )
Sen benzin de yükledin maşallah
Amiinn25ay denedik olmadı.. Bu 25ayda 10tane gebelik testi yapmamışımdır..
Hep günümün geçmesini bekliyodum.. Bikaç kere şüphelendim de yaptım negatif çıktı
Her ay diyorum ki bu ay adet olmayacağım hooop oluyorum
Artık dedim kaç sene oldu, drlar sorun yok diyor ama çocuk olmuyor
Heralde dedim bizim çocuğumuz olmaz
Kafaya takmadığım ay gebeliğimi öğrendim
Yani bir sorun yoksa eğer, tek sorun stres oluyor canlarım
Kendinizi dinlemeyin fazla, başka şeyler düşünün.. Gerçi ben bunu 2sene sonra anca yapabildim ama bana düşünme etme diyen olmadı :) Allah isteyen herkese çifter çifter versin rabbim
Aldım ve yaptım şuan da testin basında çaresiz bekliyorum,bekliyorum amaaa çift çizgi olmayacak biliyorum. Yuregiiiim diyor ki boşuna beklemeee çift çizgi olamayacak sen bebek istesen dee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?