Gebeliğe Hazırlık Bu başlık da benim gebelik günlüğüm olsun bari :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum hadi bismillâh de..! Yap bakalım hayırlı, pozitif haberini bekliyoruz..

Valla ben son 2 hafta içinde 4 tane test yaptım. 33.gündeyim.en son 2 gün önce yaptım yine negatif.ha şimdi biri bana gaz verse yine gidip alcam test çok sinir bozucu bir durum sana hak veriyorum:)) ama işte psikoloji umutlanma da insanın reglisini geciktiriyor kafayı aşka şeylere yönlendirmek lazım. Ben biraz daha bekle derim :)) ya da bekleme yap yaa aklında duracağına (bu esnada kendime de gaz veriyorum sanırım )

Bata 7 gün var test almaya gidiyorum çünkü neden olmasın artık bi eğlence haline dönüştü gebelik testi o heyecan adrenalin başka hiçbir şeyde yok

25ay denedik olmadı.. Bu 25ayda 10tane gebelik testi yapmamışımdır..
Hep günümün geçmesini bekliyodum.. Bikaç kere şüphelendim de yaptım negatif çıktı
Her ay diyorum ki bu ay adet olmayacağım hooop oluyorum
Artık dedim kaç sene oldu, drlar sorun yok diyor ama çocuk olmuyor
Heralde dedim bizim çocuğumuz olmaz
Kafaya takmadığım ay gebeliğimi öğrendim
Yani bir sorun yoksa eğer, tek sorun stres oluyor canlarım
Kendinizi dinlemeyin fazla, başka şeyler düşünün.. Gerçi ben bunu 2sene sonra anca yapabildim ama bana düşünme etme diyen olmadı :) Allah isteyen herkese çifter çifter versin rabbim

Aldım ve yaptım şuan da testin basında çaresiz bekliyorum,bekliyorum amaaa çift çizgi olmayacak biliyorum. Yuregiiiim diyor ki boşuna beklemeee çift çizgi olamayacak sen bebek istesen dee

Amiinn o stresten bu ay bende kurtuldcam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…