Gebeliğe Hazırlık Bu başlık da benim gebelik günlüğüm olsun bari :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalaaarrr🤗
Yazdıklarınızın hepsini sıkılmadan okudum.☺️
8 aylık evliyim ve daha yeni karar verdik diyebilirim.
Belki size erken gelebilir ama istiyoruz.🙈
Gecen ay olmadı, simdi tekrardan deniyoruz.
Hayırlısı olsun herkes icin. 👶🏻 🤰🏻

Erken veya geç fark etmez bence. Gönülden isteyen herkes anne olmayı hak ediyor 😇😇😇 İnşaAllah nasip olurr canımm hayırlısıyla. Ama ben seni sanki gebesin diye okumuştum 😞

Erken veya geç fark etmez bence. Gönülden isteyen herkes anne olmayı hak ediyor 😇😇😇 İnşaAllah nasip olurr canımm hayırlısıyla. Ama ben seni sanki gebesin diye okumuştum 😞
Amin canım inşallah 🥰🤲🏼🙏🏻
Silik bir çizgi çıkmıştı ama sonrasında adet oldum maalesef 😞

S SiriusBlackK kuzummm nihayet belirtilerimi yazdımm konu açıpp.

Yav vay kardeşim. Bana neden kendi topigimden bildirim gelmiyor.
Neyse 7. Ayıma girdim.
Regli biteli 3 gün oldu.
Şuanda su gibi akıntım var. Normalde akıntısı yoğun olan bir insan değilim.Bu ay takip edicem. Sanırım benim yumurtlama gunlerim adetten hemen sonra başlıyor. Bismillah dedik başladık:P
Yine bir şey çıkmaz ama bir umuttur yaşamak diyoruz.

Neyse 7. Ayıma girdim.
Regli biteli 3 gün oldu.
Şuanda su gibi akıntım var. Normalde akıntısı yoğun olan bir insan değilim.Bu ay takip edicem. Sanırım benim yumurtlama gunlerim adetten hemen sonra başlıyor. Bismillah dedik başladık:p
Sogan kurune basladin mi kuzumm insallah bu ay nasip olur

Neyse 7. Ayıma girdim.
Regli biteli 3 gün oldu.
Şuanda su gibi akıntım var. Normalde akıntısı yoğun olan bir insan değilim.Bu ay takip edicem. Sanırım benim yumurtlama gunlerim adetten hemen sonra başlıyor. Bismillah dedik başladık:P

Yaaa canımm bir şey çıkmazz demeee. Er ya da geç olacak inşaAllah inanıyorum bunaaa 🤲🤲 Rabbim şuan vesileleri yaratıyorr duanın kabul olmasına çok az kaldı ❤️❤️❤️

Eveet günlüğüm biraz sohbet mekanı gibi olmuş olsa da olduran cancağızlarin cani sağolsun diyerekten :p kaldığım yerden devam edeyim.
Regli biteli 5 gün oldu.
Bugün kasıklarımda sebepsizce müthiş bir ağrı oldu. Sanırım yumurtaliklarim yumurtlayalim mi yumurtlamayalim mi kavgası çıkardılar:p
Sarhoş gibiler zaten kafalarına göre takılıyorlar sağolsunlar.
Buraya bu ayrıntıları yazmamın nedeni önceki aylarda böyle şeyler yaşamamam.
Sanırım hormonlarım yine dalga geçiyor benimle :eğlence:
Bu ayda olmazsa yumurtaliklarimi poşetin içine koyup karşı evin çatısına fırlatıcam.
Bugünlük bu kadar hormonlarıma da bir çift lafım var "ADAM OLUN":KK52:

Dostlarım gebeliğe hazırlık yolculuğumda 1 günlük gecikme ile 6. Ayımı da doldurmuş bulunmaktayım.
Içimde %50 umutsuzlukla gebelik testi alma isteği doğdu yine.
Her ay ki klasik tablom :KK70:
Hiç bir belirti yok yine ha sadece grip oldum ve şuan başım çatlıyor alakası olmadığını düşünüyorum.
Ne yapayım gebelik testi al diyenler beğen butonuna tıklasın, alma diyenler de tıklasın. Hatta herkes tıklasın ya.
Içim kurtlanmaya başladı yine hadi bismillah.:bicak::KK49::eek:
Merhaba canım benim mesaj biraz geç oldu ama seni merak ettim. Sonuç ne oldu acaba ? Ben de bu serüvene yeni başladım ilk ay negatif ikinci ayımızı bekliyoruz:eek:. Doktora gittin mi peki?:KK48:

Back