Gebeliğe Hazırlık Bu başlık da benim gebelik günlüğüm olsun bari :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç senelik evlisin canım 😞
Biliyorum bu kadar zamanda mı sabrın kalmadı diceksin ama cnm eşimin ailesi çok dillendiriyor sürekli sorup duruyorlar bn bu yüzden sabırsızım .mayısta bir yıllık evli olacağım ve yedi aydır bebek düşünüyoruz

Biliyorum bu kadar zamanda mı sabrın kalmadı diceksin ama cnm eşimin ailesi çok dillendiriyor sürekli sorup duruyorlar bn bu yüzden sabırsızım .mayısta bir yıllık evli olacağım ve yedi aydır bebek düşünüyoruz

Kesinlikle öyle demeyecektim canımmm yaaa. Ben DAHA ERKEN DUR BAKALIM BU NE SABIRSIZLIK gibi lafları sevmiyorum. Üstelik incitici oluyor. Bugün ne acelen var derler, yarın neden olmuyor niye geç kaldınız derler. Hep derler de derler 😞

Derdinw ortak olmak için sordum canımmm. Rabbim hayırlı bir zamanda hayırlı şekilde nasip etsinnn ❤️ Peki hiç muayene oldun mu veya eşin sperm testi verdi mi? İnan erken görünür ama sonraları sperm testi vermedik diye pişman olunuyor

Kesinlikle öyle demeyecektim canımmm yaaa. Ben DAHA ERKEN DUR BAKALIM BU NE SABIRSIZLIK gibi lafları sevmiyorum. Üstelik incitici oluyor. Bugün ne acelen var derler, yarın neden olmuyor niye geç kaldınız derler. Hep derler de derler 😞

Derdinw ortak olmak için sordum canımmm. Rabbim hayırlı bir zamanda hayırlı şekilde nasip etsinnn ❤ Peki hiç muayene oldun mu veya eşin sperm testi verdi mi? İnan erken görünür ama sonraları sperm testi vermedik diye pişman olunuyor
Allah razı olsn cnm benim çok düşüncelisin . 😘😘malesef dediklerine harfiyen katılıyorum. Eşim sperm testi yaptı şükür sıkıntı çıkmadı . Bnmde yumurta tembelliği var yumurta oluşuyor ama küçük kalıyo gelişmiyor. İki aydır klomenle büyütüp sonrasında çatlatma iğnesi vurdum ama olmadı . Doktor bu ayda deneyelim dedi de bende rahim filmi çekelim istiyorum .doktor erken dese de seninde dediğin gibi geç olmadan tüpler kapalıysa açılır en azından erkenden önlem almıs oluruz

Allah razı olsn cnm benim çok düşüncelisin . 😘😘malesef dediklerine harfiyen katılıyorum. Eşim sperm testi yaptı şükür sıkıntı çıkmadı . Bnmde yumurta tembelliği var yumurta oluşuyor ama küçük kalıyo gelişmiyor. İki aydır klomenle büyütüp sonrasında çatlatma iğnesi vurdum ama olmadı . Doktor bu ayda deneyelim dedi de bende rahim filmi çekelim istiyorum .doktor erken dese de seninde dediğin gibi geç olmadan tüpler kapalıysa açılır en azından erkenden önlem almıs oluruz

Ne demek canımmm benimmm. Dert 1 aylıkken de aynı dert, 1 senelikken de 6 senelikken de. Benim için sayı önemli değil. Edinilen dert önemli. BU KADAR SABIRSIZ OLMA DAHA ERKEN demekle karşıdakinin derdi azalmıyor ki. Aksine daha çok üzülüyor.

Doktorlar bize de 1 sene daha aceleniz ne dedi. E ne oldu? 6 sene olmadı. İşte bazen ne dediğimizi de düşünmek gerek ❤️

Canım çörekotu kürü yaptın mı hiç? Doktorlar yumurtalarda sıkıntı yok demişlerdi ama ben yinede yaptım. Sonuçta her ay yumurta aynı kalitede olmayabilir. Ve bu ay inanılmaz hissettim büyüdüklerini. Hamile kaldım hamdolsun. Belki seninde vesilen bu kürdedir canımm ahhh inşaAllah ❤️❤️❤️🤲

Ne demek canımmm benimmm. Dert 1 aylıkken de aynı dert, 1 senelikken de 6 senelikken de. Benim için sayı önemli değil. Edinilen dert önemli. BU KADAR SABIRSIZ OLMA DAHA ERKEN demekle karşıdakinin derdi azalmıyor ki. Aksine daha çok üzülüyor.

Doktorlar bize de 1 sene daha aceleniz ne dedi. E ne oldu? 6 sene olmadı. İşte bazen ne dediğimizi de düşünmek gerek ❤

Canım çörekotu kürü yaptın mı hiç? Doktorlar yumurtalarda sıkıntı yok demişlerdi ama ben yinede yaptım. Sonuçta her ay yumurta aynı kalitede olmayabilir. Ve bu ay inanılmaz hissettim büyüdüklerini. Hamile kaldım hamdolsun. Belki seninde vesilen bu kürdedir canımm ahhh inşaAllah ❤❤❤🤲
Çok güzel yazdın valla 👍🏻 Bal çörekotu tarçın kürü mü cnm

😍😍 ayy bu ay test yok regl beklicem. Ama sogan kuru gecikme yapiyomus bigun şaşsa umutlanirim ki ben.

Ayyy çok doğru yaaa. Bende o yüzden soğan kürü yapmayı istemiyordum ama bir ara yaptığımda gecikme olmamıştı :)

Merhabalaaarrr🤗
Yazdıklarınızın hepsini sıkılmadan okudum.☺️
8 aylık evliyim ve daha yeni karar verdik diyebilirim.
Belki size erken gelebilir ama istiyoruz.🙈
Gecen ay olmadı, simdi tekrardan deniyoruz.
Hayırlısı olsun herkes icin. 👶🏻 🤰🏻

Back