Gebeliğe Hazırlık Bu başlık da benim gebelik günlüğüm olsun bari :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirli kandiller kizlar hepiniz icin dua ettim benide.duanizda hayirlayin olur mu ❤ Eneaciz kiz ozelliklede sen hamislerin duasi kabul olurmus insallah

Hamdolsun kuzummm buna şükür. Bu ara vajina ve kasıkta çok batma oluyor. Özellikle yemeğe otururken. Onun dışında iyiyim
Sen nasılsın güzellllimmmm
Daha iyi ol kuzum o kadar olacak artik bende iyiyim cok sukur canim. Icim nedense bu ay cok ferah Rabbim sonunu hayr etsin insallah. Eşim nobetci bende evde sıkılıyorum

Daha iyi ol kuzum o kadar olacak artik bende iyiyim cok sukur canim. Icim nedense bu ay cok ferah Rabbim sonunu hayr etsin insallah. Eşim nobetci bende evde sıkılıyorum

Ayyyyy Rabbimmm bu ferahlığını bebişlee sonuçlandırsınn inşaAllah canımm benimmm yaaaa

Kızlar ben bu soğan kürüne falan yetişemedim baya geride kalmış sanırım. Bir de belli bir süre sonra bildirim gelmiyor artık bu topikten.
Ne zaman yapılıyor, ne zaman içiliyor, ve nasıl yapılıyor biraz bilgilendiririr misiniz?

Dün reglimin son günüydü bugün hafif kahverengi lekelenme var akşama banyo yaparım. Ona göre başlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…