- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Geldiğinde söyle birbirimizden cesaret alıp beraber fırlatalımay arada bana da geliyo da sonra diyorum sakin ol.
Hayirli kandiller kizlarhepiniz icin dua ettim benide.duanizda hayirlayin olur mu ❤ Eneaciz kiz ozelliklede sen hamislerin duasi kabul olurmus insallah
Canim beniimmYaaa canımmm benimmm kandilin mübarek olsunnnDuamdasınnnn etmez miyimmm hiçççç
Canim beniimmiyi misin nasilsin
Daha iyi ol kuzumHamdolsun kuzummm buna şükür. Bu ara vajina ve kasıkta çok batma oluyor. Özellikle yemeğe otururken. Onun dışında iyiyim
Sen nasılsın güzellllimmmm
Daha iyi ol kuzumo kadar olacak artik bende iyiyim cok sukur canim. Icim nedense bu ay cok ferah Rabbim sonunu hayr etsin insallah. Eşim nobetci bende evde sıkılıyorum
Insallah canimmAyyyyy Rabbimmm bu ferahlığını bebişlee sonuçlandırsınn inşaAllah canımm benimmm yaaaa
Hayirli sabahlar canımmS SiriusBlackK kuzummmm nasılsınnnnn❤❤❤❤❤ Hayırlı sabahların olsun inşaAllah
Hayirli sabahlar canımmgrip illetiyle ugrasiyorum napim sen nasilsi n
Allah senden razi olsun kuzumHamdolsun kuzummm iyiyimmm. Hep aklımda ve duamdasınnnn ❤❤❤❤
Allah senden razi olsun kuzum❤❤ ihtiyacim var duaya
Canim benimBuradaki desteğini hiç unutamam yaaaa
Canim benimher zaman destek olurum. Heyecanlarina bizide ortak et insallah.
Insallah kuzumAllah razı olsun canımmm benimmmmm. Tabiki ederimmmİnşaAllah senin de güzel haberlerini, heyecanlarını yaşarız birlikte
Insallah kuzumbat 21 nisann
Var daha kuzum ya yumurtlama donemine anca girdim. Soğan suyunda 3 gun bitti sukurAyyy az kalmışşşşş canımm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?