Gebeliğe Hazırlık Bu başlık da benim gebelik günlüğüm olsun bari :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa tamam inşaAllah kuzummm yaaa bekliyorum güzel haberleriniiii ❤❤❤
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah Sizde çörekotu kürü yaptınız sanırım ne gibi değişiklikler oldu vücudunuz da biraz bahseder misiniz? Bende bu ay yaptım da beklemedeyim

Merhaba. Allah razı olsun. Rabbim cümlemize nasip etsin

Evet yaptım hamdolsun. Öncelikle yumurtlamayı anlayamadım bu ay. Normalde akıntıdan anlardım. Bu ay ara ara yumurtlamaya benzer akıntılar oldu adet bitiminden itibaren.

Adetin 14.günü kasıklarıma sıcaklık yayıldı. Özellikle de geceleri oldu bu. Ama çok fena bir sıcaklıktı. Ertesi günü ellerim uyuşmaya başladı. Ağlama krizlerine girdim. Karnıma ağrılar girdi ve kasılmaya başladı. Geceleri nefesim çok daraldı. Odadan çıkıp hava aldım sürekli.

Adetin 17. ve 18. günleri eski düzenime göre yumurtlama beklediğim tarihlerdi. Ovu testi yaptım ikisinde de pozitif gibiydi. Öncesinde hiç yapmamıştım. Ama sanırım bu günlerden önce gebe kalmışım. Rabbimin hikmeti işte.

Adetin 19. günü ovu testi silik çıktı. Adetin 20.günü çok halsiz düştüm, adet olcak gibi sancı çektim. Belimden karnıma doğru sızı yayıldı. 21. 22. günlerde idrar sonrası kasık ağrım çok oldu. Sonra geçti. Sonra sonra hep adet olcak gibi ara sıra gelen ağrı oldu. 25.günden itibaren ara ara gelen göğüs ağrısı oldu. Ama dokununca ağrımadı ve ağrımıyor. Kendiliğinden bazen sızı girebiliyor.

Ama en belirgin belirtim ağrıların yalnızca gece olmasıydı. Gündüzleri çok iyiydim. Ve normalde adete yakın sıcak basarken, bu defa geceleri içim üşüdü titredim.

Adete 6 gün kala test yaptım negatif çıktı. Adete 4 kala yaptığım test hayali çizgi vardı. Sonraki günler azcık pembe çıktı.

Sormak istediğiniz bir şey varsa çekinmeyin. Aldığım notlar bunlardı

Allah razı olsun üslubunuz gerçekten çok samimi teşekkür ederim öncelikle Bende de bu söylediğiniz çoğu belirti var ama ben ovulasyon testi kullandım 16-17 de pik yaptı fakat ben 18-19-20 değerlendirebildim sonrada hiç test yapmadım. Sizin belirtilere göre sadece göğüs hassasiyeti ve gece üşüme olmadı aksine sıcak basmaları çok oldu dışarda hava soğukken bile cam açtım Ve yoğun sarı ve şeffaf akıntım oldu fazlasıyla dikkatimi çeken. Hala kasık ağrılarım var ama her zaman olan gibi değil farklı. Böyle ayak uçlarıma dığru uzanırken bi top sıkışır gibi. İlginç bi benzetme oldu Birde çoook sık idrara çıkıyorum su içmesemde. Ve çok susuyorum. Ama asıl mesele şu ki adete 2-3 gün kaldı ve bugün erken gebelik testi yaptım negatif. Acaba daha bunun için erken mi ?? Hala bi umut var mı

O sizin güzel bakışınızdan kaynaklanıyor efenimmm teveccühünüz

Belirtiler herkeste farklı olabiliyor. Mesela sıcak basması yaşadıklarını söyleyen çok olur. Ben her zamanki gibi ters köşe olacağım yaa illaaaa :)) o da üşümeye vurdu. Ama o üşüme şimdi pek yok.

Aa evet ben yazmayı unutmuşum bende de sık idrara çıkma oldu. Bu arada o ilginç benzetmenizi bir an düşünüp hayal ettim ve tuhaf oldumm Allah iyiliğinizi ve yavrunuzu versin e mi

Açıkçası ben erken gebelik testi yaptım. Markasından mı bilmiyorum tamamen negatif çıktı. Ama aynı esnada laboquick kaset test hafif çizgi çıkardı. Yani her şey olabilir. Buna üzülmeyin. Belki bebiş varsa annesini üzgün görmesin sonra

Bir de döllenme geç olduysa ondan dolayı da testlerde çıkmayabilir. İnşaAllah siz yapmaya devam edin. ❤ Rabbim sizi sevindirsin

Yaaaa Rabbimm razı olsunnn sizdennn. Mesajınız beni çok mutlu etti İnanın bende çok dua ediyorum rumuzunu hatırladıklarımı tek tek zikrederek, hatırlayamadıklarımı da "KK forumunda anne olmaya hasret olan kim varsa" diye ekliyorummm ve İnşaAllah olacak inanıyorummm

Hüngür hüngür ağladı sevinçten
Ay canım benim.. Gerçekten çok sevindim senin adına. Rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip etsin. Ve hayırlısıyla da kucağına almayı. Kendim hariç herkese şans getirdiğimi söylerler. Bunu bir kez daha anladım. Çok şükür 6 yıllık hasretin sona erdi gözünüz aydın kuzum

Yaaa Allah razı olsuun kuzummmm bir gün o şans sana da gelecek. Ben nasıl ki hayal edemediysem, sen de edemediğin bir anda gebeliğini öğreneceksin inşaAllah

Yaaa çok sevindimmm gerçekten. Ohh süper haber:) Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah

Ben cumartesi akşamı regl oldum düzensiz regliler işte

Allah razı olsunnn. Ayyyy regl olduysaaan o zamannn bugünnn 2.günün olacakkkk. Küre başlasanaaa inşaAllah yaaaaa 10 gün yiyeceksinnnn

Çok teşekkür ederim o zaman hayırlısı deyip bekleyeyim

ilahi ya . Bende de var o biliyo musun . Kendimden baska herkese yararim var olsun bunada sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…