Gebeliğe Hazırlık Bu başlık da benim gebelik günlüğüm olsun bari :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oo benden daha sabirsizlari varmış:p ovulasyon movulasyon boş geldi bana hiçbir işime yaramıyor ama arada alıp bakıyorum.
Hiç üzülme canım eglenceli hale getir yılmak yok yola devam :)
Sen ne zamandır deniyorsun?
Ben denediğim ilk ay hamile kalmıştım ama düştü malesef. Düşükten sonra 1 ay korundum 2 aydır korunmuyorum olmadı. Yeni daha ama stres yapıyo insan işte. Birde pkos var bende adetlerimde düzensiz.

3 gündür test sabah da akşamda böyle çıkıyor. Bugün daha mı silik gibi geldi sadece. Aff.. Ama bu akıntı biraz üzdü 😞

Tüm konuyu baştan sona okudum. Adınıza çook sevindim. Bende ilk gebe kaldığımda bu testlerle koyulaşma takibi yapıyodum kan testinden sonrada. :KK48: Kandildi hiç unutmam baktım daha açık çıktı oturdum ağladım düşüyo değerim diye. Demek çok sıvı almışım evdeki son testti eşimi yalvar yakar gece 12 de test almaya yolladım. Sıvı almadan test yaptım gayet koyulaşmıştı. Akıntı yerleşme kanaması olabilir canınızı sıkmayın. Allah isteyen herkese içinde de bana çok bekletmeden nasip etsin inşallah. :)

Tüm konuyu baştan sona okudum. Adınıza çook sevindim. Bende ilk gebe kaldığımda bu testlerle koyulaşma takibi yapıyodum kan testinden sonrada. :KK48: Kandildi hiç unutmam baktım daha açık çıktı oturdum ağladım düşüyo değerim diye. Demek çok sıvı almışım evdeki son testti eşimi yalvar yakar gece 12 de test almaya yolladım. Sıvı almadan test yaptım gayet koyulaşmıştı. Akıntı yerleşme kanaması olabilir canınızı sıkmayın. Allah isteyen herkese içinde de bana çok bekletmeden nasip etsin inşallah. :)

İlaç gibi geldiniz yaa ❤️❤️ Allah razı olsun sizden ❤️❤️❤️❤️ evde testler var ama sabah idrarıyla yapmıştım açık çıkan testide. Akşam sıvı fazla aldıysam etkiliyor mu sabah ki testide?

Ahh hayatımda ilk kez çift çizgi görünce resmen yeni doğmuş bebek gibi bocalıyorum. Başkalarını teselli etmek gibi olmuyormuş başıma gelince anladım 😔

Rabbimm sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsinnn size ve tümm isteyen arkadaşlaraa 🤲

Kuzum o yerlesme kanamasidir insallah sıkma canini. Sonucta daha adet gunun de gelmedi o gunlere denk geliyomus cunku. Bak yasayan arkadaslarda varmis yarin sabah bi daha yaparsin cunku testler bizim 😂 :21:

Azönce test yaptım daha koyu çıktıı yaaa. İnşaAllah sorun olmazz yaa. Allah razı olsun senden de güzel düşüncen için ❤️❤️❤️❤️😍

Başlamadım yaaa. Esir kaldık şu köyde tepem atıyo yaa affff 😞 vitamin hapı var sadece. Tüp bebek zamanı vermişlerdi takviye diye
Olsun canım herkes kullanmiyo baslangicta zaten yinede beslenmene dikkat et. Doktora soylemeyi unutma gidince hemen verir. Sorcaklarinida kaydet heyecandan unutma sonra 😄

Olsun canım herkes kullanmiyo baslangicta zaten yinede beslenmene dikkat et. Doktora soylemeyi unutma gidince hemen verir. Sorcaklarinida kaydet heyecandan unutma sonra 😄

Kesin unuturum 🤣🤣 Evet şimdiden başladım canımm çay yerine sütle kahvaltı yapmaya gibi mesela. Yakıştıramasam da 🤣

Kesin unuturum 🤣🤣 Evet şimdiden başladım canımm çay yerine sütle kahvaltı yapmaya gibi mesela. Yakıştıramasam da 🤣
Alisirsin alisirsin 😂😂 meyve felan da tuket bizim burdada cok cesit yok ama 😂 resmen mahrumiyet bolgesinde yaşıyoruz Allah kolaylik versin bize

Back