- 14 Mart 2018
- 3.436
- 3.639
- 133
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Insallah kuzum mucizen seninledir yavalla ben sabredemiyorum sana masallah
Doktora gidince gorcem ben seni alisiliyomuymusBir zamandan sonra bu hale geliyo insan
Doktora gidince gorcem ben seni alisiliyomuymussevincten bi hungur hungur agla da ohh dicem asla normal dua edemiyorum
Valla bende bi suphe ettim kendimdenKocanı yamulttun, beni hungür hüngür ağlattınnnn. Hahahshaha düşmaaan mısın dosttt mu yaaahuuu
Valla bende bi suphe ettim kendimden
Valla ben de ilk 3 sene istemedik. Sonra bi kaç operasyon vs derken oldu 5 sene,yaş oldu 33E bana da sen misin hemen olmasın diyen tokadı atıldı 6 senedir bekliyorum
Teşekküler ☺Çörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi
12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Ben bu tarifi uyguladım canım. Çörekotunu aktarcıda çektiriyorlarmış benim imkanım yok diye çektirmeden 12 tatlı kaşığı koydum. Ama yediğimde çiğnedim mecbur.
Adetin 2.günü başlanıyor ve toplamda 10 gün devam ediliyor. Daha sonra yenmeyecek. Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yenecek.
Adet biter bitmezde iki güne bir ilişki...
Bu kadar canım
Valla ben de ilk 3 sene istemedik. Sonra bi kaç operasyon vs derken oldu 5 sene,yaş oldu 33yani evet yaşla alakalı değil olunca oluyor nasip ama işte yaş ilerledikçe daha da zor oluyor ya o korkutuyor beni.kısmet. bugün eşimle de konuştuk. Rahat olmaya çalışacağım artık.
Benim de 6.gunum bugün hala adet olmadım ama dün test yaptım negatif çıktı anlamıyorum neden geciktimbana da birşey diyin lütfen yarın bir daha yapsam mı testtt? Kan testi yaptırmak için 10 gün gecikme bekleyeceğim bakalım nasip
Aynen öyle stresten saçlarım dökülüyor bı kaç gündür yahu en güzeli kan testi yarın bir kere daha kendim test yapıp çıkmazsa kan veriyim teşekkür ederimBazen gecikmelerde de testte çıkmayabiliyor canım. Sen test yapmaya devam et ama imkanın varsa kanda ver. Stresten kurtulursun en azından ❤
Günaydın kuzumBazen gecikmelerde de testte çıkmayabiliyor canım. Sen test yapmaya devam et ama imkanın varsa kanda ver. Stresten kurtulursun en azından ❤
Günaydın kuzumyaptin mi bi test daha
Atsana resmini canim 2 gunde bir artiyo ya hemen cok belirgin olmaz zatenYaptım kuzum. Hemen çıktı çizgi bu sefer ama düne göre azcık daha silik sanki. Acaba idrarın ilk kısmı gitti diye mi yaaa. Bilemedim
Atsana resmini canim 2 gunde bir artiyo ya hemen cok belirgin olmaz zaten
Testte var gibi tabii bozuk değilseYavruağzı çok açık pembe tonunda akıntı geldi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?