Gebeliğe Hazırlık Bu başlık da benim gebelik günlüğüm olsun bari :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktora gidince gorcem ben seni alisiliyomuymus 😂 sevincten bi hungur hungur agla da ohh dicem 😂😂 asla normal dua edemiyorum

Kocanı yamulttun, beni hungür hüngür ağlattınnnn. Hahahshaha düşmaaan mısın dosttt mu yaaahuuu 😅😅😅😅

E bana da sen misin hemen olmasın diyen tokadı atıldı 6 senedir bekliyorum 😅
Valla ben de ilk 3 sene istemedik. Sonra bi kaç operasyon vs derken oldu 5 sene,yaş oldu 33 😂 yani evet yaşla alakalı değil olunca oluyor nasip ama işte yaş ilerledikçe daha da zor oluyor ya o korkutuyor beni.kısmet. bugün eşimle de konuştuk. Rahat olmaya çalışacağım artık.:halay:

Çörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi

12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Ben bu tarifi uyguladım canım. Çörekotunu aktarcıda çektiriyorlarmış benim imkanım yok diye çektirmeden 12 tatlı kaşığı koydum. Ama yediğimde çiğnedim mecbur.

Adetin 2.günü başlanıyor ve toplamda 10 gün devam ediliyor. Daha sonra yenmeyecek. Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yenecek.

Adet biter bitmezde iki güne bir ilişki...

Bu kadar canım 🤗
Teşekküler ☺

Valla ben de ilk 3 sene istemedik. Sonra bi kaç operasyon vs derken oldu 5 sene,yaş oldu 33 😂 yani evet yaşla alakalı değil olunca oluyor nasip ama işte yaş ilerledikçe daha da zor oluyor ya o korkutuyor beni.kısmet. bugün eşimle de konuştuk. Rahat olmaya çalışacağım artık.:halay:

Gerçekten öyle ama işte insan rahat olacağım dese de aklının bi köşesinde hep duruyor bebek 🤗 Aklından tamamen atmak o an gerçekten başka bir derdin olmalı yani anca öyle olur. Bebek istemediğim dönemlerde korunmadım halbuki ama olmadı. Tamamen nasip işi aslında. Kafaya taktım olmadı takmadım oldular biraz kısmet işi 🤗

Benim de 6.gunum bugün hala adet olmadım ama dün test yaptım negatif çıktı anlamıyorum neden geciktim:KK43: bana da birşey diyin lütfen yarın bir daha yapsam mı testtt? Kan testi yaptırmak için 10 gün gecikme bekleyeceğim bakalım nasip🙏

Benim de 6.gunum bugün hala adet olmadım ama dün test yaptım negatif çıktı anlamıyorum neden geciktim:KK43: bana da birşey diyin lütfen yarın bir daha yapsam mı testtt? Kan testi yaptırmak için 10 gün gecikme bekleyeceğim bakalım nasip🙏

Bazen gecikmelerde de testte çıkmayabiliyor canım. Sen test yapmaya devam et ama imkanın varsa kanda ver. Stresten kurtulursun en azından ❤️

Bazen gecikmelerde de testte çıkmayabiliyor canım. Sen test yapmaya devam et ama imkanın varsa kanda ver. Stresten kurtulursun en azından ❤
Aynen öyle stresten saçlarım dökülüyor bı kaç gündür yahu en güzeli kan testi yarın bir kere daha kendim test yapıp çıkmazsa kan veriyim teşekkür ederim❤️

Back