Gebeliğe Hazırlık Bu başlık da benim gebelik günlüğüm olsun bari :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu bahsettiğin kür nasıl bir şey? Ne kadar katıyoruz vs anlatır mısın

Çörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi

12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Ben bu tarifi uyguladım canım. Çörekotunu aktarcıda çektiriyorlarmış benim imkanım yok diye çektirmeden 12 tatlı kaşığı koydum. Ama yediğimde çiğnedim mecbur.

Adetin 2.günü başlanıyor ve toplamda 10 gün devam ediliyor. Daha sonra yenmeyecek. Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yenecek.

Adet biter bitmezde iki güne bir ilişki...

Bu kadar canım

ayy ben bikere adet oldum diye uzuldum. Kocam bana cok kizmisti artik ses etmeden icimde yasiyorum herseyi onada yansitip uzmuyorum. Artik 25 gun sonra buralarda deliririm

Ayyy kıyamam yaaa bizz çekerizzz seniii kucağımızzz açıkkkk sanaa. Sakinleştiririz seni inşaAllah

Ya olanınki oluyor valla. Bizim bi akraba 40 yaşında hamile kaldı vallahi. Ben 24 yaşındayım o zaman 5iz gebelik yaşamam lazımdı. Yaşla çok da alakalı değil bence

Ya olanınki oluyor valla. Bizim bi akraba 40 yaşında hamile kaldı vallahi. Ben 24 yaşındayım o zaman 5iz gebelik yaşamam lazımdı. Yaşla çok da alakalı değil bence

Nasipten öteye yol gitmiyo kuzum yaa. 20 yaşındaki akrabam evlendi. 2 hafta sonra gebeyim dedi. Tam adet haftasında evlendi. Biz şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…