- 14 Mart 2018
- 3.436
- 3.639
- 133
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Şu bahsettiğin kür nasıl bir şey? Ne kadar katıyoruz vs anlatır mısın
Ayy insallah bunlar minişin belirtileridir canim ya. Sabah testi tekrarla mutlakahastaneye gidene kadar devam
Hemen uzulme dur 9 ay adet agrisi olacak kuzum. Hersey guzel olcak sakin olŞuan adet ağrısı var resmenİnşaAllah dediğin gibi olur yaa
Hemen uzulme dur 9 ay adet agrisi olacak kuzum. Hersey guzel olcak sakin ol
Benim oklavam nerde yaAllah razı olsunnn. Adet yaklaştıkça kimyasal olmasından korkuyorum
Benim oklavam nerde yakiz pozitiff Düşünsene
Yaaaamasanın altına saklanmam lazımm
kotu düşünmek yookk . Herşey guzel lacak
İnşaAllah canımm Allah razı olsunn. Yoksa dayak yicezzz
ayy ben bikere adet oldum diye uzuldum. Kocam bana cok kizmisti artik ses etmeden icimde yasiyorum herseyi onada yansitip uzmuyorum. Artik 25 gun sonra buralarda deliririm
Bende böyle olurum kesin ay soyle mi boylemiAyyy kıyamam yaaa bizz çekerizzz seniii kucağımızzz açıkkkk sanaa. Sakinleştiririz seni inşaAllah❤
Ya olanınki oluyor valla. Bizim bi akraba 40 yaşında hamile kaldı vallahi. Ben 24 yaşındayım o zaman 5iz gebelik yaşamam lazımdı. Yaşla çok da alakalı değil benceBenim de öyle olacak bir kaç güne belli.bahsediyorum. regl olacak gibi karnım. Amaan hayırlısı napalımbiraz hakkaten rahat olmak lazım. Bildiğim çok örnek var öyle.
Ben 33 yaşındayım.biraz onu stres yapıyorum sanırım.
Bende böyle olurum kesin ay soyle mi boylemisende bana kizarsin artik
Ya olanınki oluyor valla. Bizim bi akraba 40 yaşında hamile kaldı vallahi. Ben 24 yaşındayım o zaman 5iz gebelik yaşamam lazımdı. Yaşla çok da alakalı değil bence
Aynen oyle canimİnsan kendi başına gelince verdiği teselliler pufff olup uçuyor
Benimde arkadasim 1 ay dolmadi hamileyim dediNasipten öteye yol gitmiyo kuzum yaa. 20 yaşındaki akrabam evlendi. 2 hafta sonra gebeyim dedi. Tam adet haftasında evlendi. Biz şok
Benimde arkadasim 1 ay dolmadi hamileyim dedidedim siz hayirdir. Spiral taktirdi yine hamile kaldi. Masallahi var
Istedik de noldu 1 sene olacak daha olmadiEvlenir evlenmezde çocuk istemem ama yahu
Istedik de noldu 1 sene olacak daha olmadibende diyorum olsun gezdik tozduk Rabbim zamanini biliyor.
Insallah kuzum mucizen seninledir yaE bana da sen misin hemen olmasın diyen tokadı atıldı 6 senedir bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?