Gebeliğe Hazırlık Bu başlık da benim gebelik günlüğüm olsun bari :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun canım yaa. Ara sıra içime kurt düşüyor kist mi diye. Ne bilim kür yaptım yaa, kiste neden olduda test pozitif mi çıkıyor diye. Amaan yaaa. Gerçi 6 gn kala pozitif çıkmamıştı. Kafam allak bullak.

O kadar haklısınki. İnsan düşüne düşüne mafediyo kendisini. En iyisi akışına bırakmak :rolleyes:
Valla hiic dusunme diyemicem cunku imkansiz ben gece uyanip uyanip dusunuyodum 😂 insallah bundan sonra bebisin gununu sayarsin

Aaa dur bende denim onu bidahaki ay 😂 ne bulduysam denicem

Ama eğer gebeysem inan harika bir kür müş dicem. Gebe olmasamda harika bence. Yumurtalarımın büyüdüğünü hissettim yani ağrı yaptı baya. Adetin 2.günü başlıyosun toplam 10 gün sabah akşam bir tatlı kaşığı yiyip bırakıyosun.

Ama eğer gebeysem inan harika bir kür müş dicem. Gebe olmasamda harika bence. Yumurtalarımın büyüdüğünü hissettim yani ağrı yaptı baya. Adetin 2.günü başlıyosun toplam 10 gün sabah akşam bir tatlı kaşığı yiyip bırakıyosun.
Balın markasi onemli mi canim hakiki bal mi kullandin yoksa marketten mi aldin

Balın markasi onemli mi canim hakiki bal mi kullandin yoksa marketten mi aldin

Tariflerde kestane balı diyorlar canım. Ama bu bal çok kuvvetliymiş fazlası korkutucu diyorlar. Ben köyde bal yapan bi amcadan aldım. Adı yok yani 🤣

Ay ben normal bal alim bari bidahaki ay 😄 burdada var sanırım aricilik yapan.

Aa varsaa al o zamann canımm. Çörek otunu aktarcıdan çekilmiş olarakda alabilirsin daha kolay yersin. Ben öyle imkanım yok diye tüm tüm koydum bala. Ama çiğnerken anam ağladı 🤣 yutarsan olmaz çünkü

Aa varsaa al o zamann canımm. Çörek otunu aktarcıdan çekilmiş olarakda alabilirsin daha kolay yersin. Ben öyle imkanım yok diye tüm tüm koydum bala. Ama çiğnerken anam ağladı 🤣 yutarsan olmaz çünkü
Simdi adetim bitmek uzere sogan suyunu denicem bidahaki ay insallah gerek kalmaz ama ona baslarim.

Simdi adetim bitmek uzere sogan suyunu denicem bidahaki ay insallah gerek kalmaz ama ona baslarim.

Ay inşaAllah gerek kalmaaaz yaaa. Canım benimm. Bana çok destek oldun Rabbim razı olsun sendenn. Bu desteğinin mükafatı olarak göbüşünü doldursun inşaAllah ❤️ 🤗

Ay inşaAllah gerek kalmaaaz yaaa. Canım benimm. Bana çok destek oldun Rabbim razı olsun sendenn. Bu desteğinin mükafatı olarak göbüşünü doldursun inşaAllah ❤️ 🤗
Insallah kuzum. Seninlede hamile oldugunu ogrendigin ay tanismak tevafuk oldu 😄 (daha belli diil deme pozitif enerji gonderiyoruz )

Insallah kuzum. Seninlede hamile oldugunu ogrendigin ay tanismak tevafuk oldu 😄 (daha belli diil deme pozitif enerji gonderiyoruz )

Yaaaaa çok tatlısın yaaaa maşaAllah 😍 😍 😍 😍 😍

Tamam tamam pozitifliğe devam edelimmm o zaman. Bak çörekotu kürünü söylemiş oldum ve senin gebe olmanda yakındırr diyim ben sanaaaa 😍🤗

Yaaaaa çok tatlısın yaaaa maşaAllah 😍 😍 😍 😍 😍

Tamam tamam pozitifliğe devam edelimmm o zaman. Bak çörekotu kürünü söylemiş oldum ve senin gebe olmanda yakındırr diyim ben sanaaaa 😍🤗
Bir regli kadar hemde 😂 insallah kuzum ya . O haberi esime vermeyi oyle cok istiyorum ki. Agzi gozu yamulsun sevincten 😂

Bir regli kadar hemde 😂 insallah kuzum ya . O haberi esime vermeyi oyle cok istiyorum ki. Agzi gozu yamulsun sevincten 😂

Hahahaha yamulmasın yaa yazıktır 🤣🤣🤣 Ahhh inşaAllah. Bu sözlerimiz duaya dönüşsünnn hayırla kabul olsunn Rabbimmm.
(yamulma kısmı değil hee) 🤣

Hahahaha yamulmasın yaa yazıktır 🤣🤣🤣 Ahhh inşaAllah. Bu sözlerimiz duaya dönüşsünnn hayırla kabul olsunn Rabbimmm.
(yamulma kısmı değil hee) 🤣
Ay sorma 😂😂 durduk yerde adami yamulttuk. Kocama bisey olmasin 😄 Ama cok istiyorum o halini gormeyi. Rabbim tez zamanda göstersin insallah

Back