- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
- 63
- Konu Sahibi CiNNET NUR
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa valla inan o kadar cok heveslendim ki senin adınaNe güzelllll şeyler dökülüyorrr senin kalbinden öyleee yaaaaa![]()
Yaa valla inan o kadar cok heveslendim ki senin adınabenimmis gibi sevinicem insallah
Aminnn kuzum sizide oyle. Daha sabah olmadi mi yavYaaa Allah razı olsunnn yaaa. Beni çok mutlu ediyorsunn bu desteğinleee. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla seni bebekle müjdelesinnnn aminnnnnn![]()
Aminnn kuzum sizide oyle. Daha sabah olmadi mi yav![]()
Kiz kalk sabah olduYaaaa çok iyiydiiii
Ama ben dayanamadım erken olanı değilde normal gebelik testinden bidaha yaptım Az önce. Yine sabahki gibi oldu
Kiz kalk sabah olduhadi hayirli bir gune Bismillah
![]()
Yaptin mi testUyanığım kız![]()
Yaptin mi test![]()
Kuzum bariz var isteYaptımmm canımmm. Düne göre hafif pembe çıktı ama silik. Erken gebelik testi ise negatifgerçi preseed jelinin erken gebelik testiydi o. Belki güvenilir değildir bilmiyorum.
[url=https://hizliresim.com/WqLGdE][/URL]
Kuzum bariz var istehadi git kan verr erken gebelik testleri bazen farkli uygulaniyor icinde bekletmeli felan oylemiydi acaba
Persembe miii10 saniye bekletmeliydi evet ama beceremedim belkide. İmkansız olan testlerde çıkması şok etti beni. Ama hala emin değilimmm.
Gidemem kuzum şehir uzak. Perşembe anca ineriz kötü bir durum olmadığı sürece. Ama zaten o güne kadar ya adet olurum yada testler koyulaşır![]()
Persembe miiikuzum erken gebeligi bosver bunda cikmis ya
yarin sabah dahada koyulasir insallah. Ama kan vermeden de kesin diyemiyo insan ıste. Sen yinede dikkat et yemene icmene is yapma fazla
Kiz dur sakinlesAynen çok haklısın yaaa. Mahrumiyet bölgesindeyim resmen yaa![]()
Kiz dur sakinlessenin adet gunun ne zmaandi ?
Aa baya silik de olsa çıkmış işteYaptımmm canımmm. Düne göre hafif pembe çıktı ama silik. Erken gebelik testi ise negatifgerçi preseed jelinin erken gebelik testiydi o. Belki güvenilir değildir bilmiyorum.
[url=https://hizliresim.com/WqLGdE][/URL]
E cok normal bu kadar silik cikmasi ayy cok heycanli lanet olasi ay da 31 çekiyor2 yada 3 nisan kuzumm
Aa baya silik de olsa çıkmış iştebir kaç güne tekrarlarsın mis.insan inanamıyor biliyorum ama idrar testinde bile silik de olsa çıktıysa pozitif demektir:) hadi işallah ☺
Ben dün akşamüstü gidip aldım alınca da dayanamadım yaptım.koca bir tek çizgiben yapmayacağım artık test falan. Regl olursam oluruumm olmazsam da napim
streslendikçe regl olacağım varsa da olamıyorum.
Ne kürü yaptin bakem bizden habersizAllah razı olsun canım yaa. Ara sıra içime kurt düşüyor kist mi diye. Ne bilim kür yaptım yaa, kiste neden olduda test pozitif mi çıkıyor diye. Amaan yaaa. Gerçi 6 gn kala pozitif çıkmamıştı. Kafam allak bullak.
O kadar haklısınki. İnsan düşüne düşüne mafediyo kendisini. En iyisi akışına bırakmak![]()