Gebeliğe Hazırlık Bu başlık da benim gebelik günlüğüm olsun bari :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

CiNNET NUR

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
5.740
16.748
348
Dostlarım gebeliğe hazırlık yolculuğumda 1 günlük gecikme ile 6. Ayımı da doldurmuş bulunmaktayım.
Içimde %50 umutsuzlukla gebelik testi alma isteği doğdu yine.
Her ay ki klasik tablom :D
Hiç bir belirti yok yine ha sadece grip oldum ve şuan başım çatlıyor alakası olmadığını düşünüyorum.
Ne yapayım gebelik testi al diyenler beğen butonuna tıklasın, alma diyenler de tıklasın. Hatta herkes tıklasın ya.
Içim kurtlanmaya başladı yine hadi bismillah.:bicak::KK49::eek:

Dostlarım gebeliğe hazırlık yolculuğumda 1 günlük gecikme ile 6. Ayımı da doldurmuş bulunmaktayım.
Içimde %50 umutsuzlukla gebelik testi alma isteği doğdu yine.
Her ay ki klasik tablom :KK70:
Hiç bir belirti yok yine ha sadece grip oldum ve şuan başım çatlıyor alakası olmadığını düşünüyorum.
Ne yapayım gebelik testi al diyenler beğen butonuna tıklasın, alma diyenler de tıklasın. Hatta herkes tıklasın ya.
Içim kurtlanmaya başladı yine hadi bismillah.:bicak::KK49::eek:
Umut her zaman vardır . Ben en son çok sabirdizim dayanamıyorum diye 7 li set aldım aman testin bitecek diye düşünmek istemedim:))))

bazı gebelıkler grip gibi başlıyormuş
bunu duydun mu hiç
hadi bismillah de
YOK kuzum ya dün bi misafir vardı yanımda burnunu çekip durdu. Bende dayanamam hemen fenalık geçiririm ısrarla da söyledim hacı abla çekme burnunu ben hassasım hemen kapıyorum diye. Daha çok çekti sonuç bu deve tellalı gibi yatıyorum şimdi

Umut her zaman vardır . Ben en son çok sabirdizim dayanamıyorum diye 7 li set aldım aman testin bitecek diye düşünmek istemedim:))))
Geçen şu 50'lı setlerden gördüm. Eşime dedim bunu mu alsak ? Adam sen çıldırmışsın dedi :P bende kolay mi insan taşıyacağız içimizde dedim. Delirdi demesin diye almadım da

Al yap bacım içini kemireceğine... Ama kendini her ihtimale hazırla olmasa bile önümüzdeki aya hayırlısı de
6 yıl bekleyenler var onlar için beklemek tahminimizden daha zordur ....
Hakkında hayırlısı olur inşallah 🤲🌹

Al yap bacım içini kemireceğine... Ama kendini her ihtimale hazırla olmasa bile önümüzdeki aya hayırlısı de
6 yıl bekleyenler var onlar için beklemek tahminimizden daha zordur ....
Hakkında hayırlısı olur inşallah 🤲🌹
Aboo zaten Ben onları hiç düşünemiyorum. Ben her ay boyleysem onlar komple sıyırıyorlardır. Gerçi benim de Ne olacağım belli değil. Allah hepimize isteyen herkese 3er 5er çocuk nasip etsin inşallah

1 gun gectiyse bekledıgın hata benım regl gunu kopkoyu iki çizgim vardı .
Darısı sana

Geçen şu 50'lı setlerden gördüm. Eşime dedim bunu mu alsak ? Adam sen çıldırmışsın dedi :p bende kolay mi insan taşıyacağız içimizde dedim. Delirdi demesin diye almadım da
Benim eşim de bana öyle muamele ediyodu biraz rahat ol falan derdi ama bilmiyolar ki biz vücudumuzda neler yaşıyoruz .50 li fazla olur yani ve sefer hamile kalsaniz elinizde kalır 20 li falan alın :))) ayrıca anne olmak az buçuk çılgınlık gerektirir bence 🤗

Benim eşim de bana öyle muamele ediyodu biraz rahat ol falan derdi ama bilmiyolar ki biz vücudumuzda neler yaşıyoruz .50 li fazla olur yani ve sefer hamile kalsaniz elinizde kalır 20 li falan alın :))) ayrıca anne olmak az buçuk çılgınlık gerektirir bence 🤗
Ahan da birazdan hazırlanıp çıkıyorum mehter gelsin mehter :P

Ahan da birazdan hazırlanıp çıkıyorum mehter gelsin mehter :p
Ohooo ben 7 gün kala başlıyorum :halay:mesela bu ay bat 31 i. Ama ben ümidi kestim adet bekliyorum belimde ağrımaya başladı hiç gününden öncede ağrımazdı ama erken mi olcam anlamadım. Düşük yaptığım ay 7 gün kala çıkmıştı :( neyse sonu iyi olsun napalım. Bu ay ovulasyon testi kullandım olmadı. :(

Ohooo ben 7 gün kala başlıyorum :halay:mesela bu ay bat 31 i. Ama ben ümidi kestim adet bekliyorum belimde ağrımaya başladı hiç gününden öncede ağrımazdı ama erken mi olcam anlamadım. Düşük yaptığım ay 7 gün kala çıkmıştı :KK43: neyse sonu iyi olsun napalım. Bu ay ovulasyon testi kullandım olmadı. :KK43:
Oo benden daha sabirsizlari varmış:P ovulasyon movulasyon boş geldi bana hiçbir işime yaramıyor ama arada alıp bakıyorum.
Hiç üzülme canım eglenceli hale getir yılmak yok yola devam :)
Sen ne zamandır deniyorsun?

Belirtilerin neler bu ay bende hamile kalmak istiyorum ama adet olucakmis gibi belirtiler yasıyorum adetime 8 gun var daha :(

Oo benden daha sabirsizlari varmış:P ovulasyon movulasyon boş geldi bana hiçbir işime yaramıyor ama arada alıp bakıyorum.
Hiç üzülme canım eglenceli hale getir yılmak yok yola devam :)
Sen ne zamandır deniyorsun?
Bende 7 kala basladiydim test yapmaya 😂 basladiydim derken hamile degilim bidahaki ayda aynisini yapcam 😂 hadi yap insallah pozitifi gorursun

Belirtilerin neler bu ay bende hamile kalmak istiyorum ama adet olucakmis gibi belirtiler yasıyorum adetime 8 gun var daha :KK43:
Kuzum valla bende hiçbir belirti yok. Normal adet günleri sendromları dışında. Üzülme neden üzülüyorsun ki. Daha yeni başlamışsın dur bakalım hele

Back