nasıl bir gazatedir bu ya. orada yaralı bir kız var ve dalga geçiyorlar. insanlıktan çıkmış kişilerin yazarların gazetesi resmen.
yandan elele geçenlerde insan olamaz hatta hayvanda. onlar birer alien.
nasıl bir ülkede yaşıyoruz. Allah yardımcımız olsun
Hani derler ya "bu ülkede sokak ortasında bir kadını dövebilirsiniz,öldürebilirsiniz ama öpemezsiniz çünkü biz değerleri olan bir toplumuz" diye...O cümlenin gerçeğe dönmüş hali bu işte.Orada yolun ortasında öpüşen bir çift olsaydı kesin bakıp geçmek yerine tepki gösteren birileri çıkardı.Bu kadar ahlaklı ve değerlerimize bağlıyız çünkü.
Gazetenin attığı başlığa yorum yapmaya gerek yok zaten hangi zihniyetin destekçisi oldukları belli
benim bu ülke için ,insanlığımız için hiç umudum kalmadı. yitirdik insanlığımızı.gezi parkından sonra bu ve bunun gibi olaylar. çocuklara tecavüz edenlerin serbest kalması gibi gibi...
yok türkiye kötüye gidiyor.
Bu metni hazırlarken Acaba utanmadılar mı yüzleri de mi kızarmadı.. Peki orada çalışan kadınlar ne yaptı diye sorularla okudum.. sonrada bu hale geldiğimiz için utandım..
Acaba o kadın bu gazeteye dava açabilir mi? Ne iyi olur..
Nakavt???
biz dayak yiyen kadına kocandır döverde söverde hadi öpüşünde barışın diyen, kocan aldatıyorsa ne olmuş rahmetli babanda beni çok aldattı, kırıp dizini otur diye öğütler veren, eksik etek, elinin hamuru gibi sözleri diline pelesenk eden bir toplumuz, durum böyleyken şiddet gören bir kadın için nakavt başlığı atılması normal
Giyimimize, davranışlarımıza, toplumdaki yerimize, neyi hak edip neyi hak etmediğimize karar verenler, herşeyimize el atanlar, "kadının karnından sıpa, sırtından sopa eksik edilmez" ideolojisini benimseyenler sağolsunlar.
Elbirliğiyle Nakavt ettiler kadınları.
Şiddet görüp yerde yatan kadının yanından umarsızca geçen sadece bakmakla yetinen hemcinsim Nakavt etti kadınları, sağolsunlar sayelerinde bizde haklarımızda tuş edildik...
hiç gerçekci bi haber gibi gelmedi bana insanlarımız bukadar rahat olamaz ya gerçekten ayıp başlığı yazanı mahkemeye vermeliler bence.. kii yanından el ele tutuşup geçen çift nasıl denk geldi fotoya bi iş var yani