• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu başıma ilk defa geldi...

seymabektas

Prensesim.. Güzel Kızım..
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
253
2
96
35
Bursa
kızlar ben tedavi görüyordum 1 ay önce hormon tedavisi, ve tedavim bittikten sonra normal olarak adet gördüm
doktora gittim doktor herşey normal hormonların düzelmiş dedi.
adetim bittikten 10 gün sonra yani 3 gün önce çok fazla koyu kahve akıntım geldi 1 gün boyunca sürdü.
1 günün sonunda adet oldum ve oda 1 gün sürdü. ve 2 gündür hiç damla kadar bile olmadım. başıma ilk defa geldi.
daha önce geç olurdum 1 buçuk ayda bir hatta 2 ayda bir şimdi 10 üzerine oldum.
zaten adet bittikten 15 güne kadar adet olursan özüre giriyomuş nolduğunu anlamadım doktora perşembe gidicem randevu aldım.
ama ben çatlıyorum meraktan acaba ne yaa bilen varsa başına gelen yazsın lütfen...:gitme::gitme:

benim bir arkadaşım da adetinden 10 gün sonra falan kanamam oldu ikinci gün geçti demişti meğerse hamileymiş yerleşme kanamasıymış adeten hemen sonra hamile kalmış belki sendede öyle bi durum vardır hormonlarım da düzene girdi diyosan neden olmasın herşey gönlünce olsun

benim bir arkadaşım da adetinden 10 gün sonra falan kanamam oldu ikinci gün geçti demişti meğerse hamileymiş yerleşme kanamasıymış adeten hemen sonra hamile kalmış belki sendede öyle bi durum vardır hormonlarım da düzene girdi diyosan neden olmasın herşey gönlünce olsun

cnm benim hamile nasıl kalayımki adetim biteli 15 gün bile olmadı. sanmıyorum ama allah büyük olurmu olur. hayırlısı ama gerçekten korkuyorum acaba ne olabilirki.:Saruboceq::Saruboceq:

canımm yumurtlama döneminde lekelenme yada kanama olabiliyo. sanırım sen yumurtlama döneminde bu olayla karşıllaşmışınn. bozuk yumurtaların çatlamasında leke yada kan şeklinde akıntı olabiliyoo diye biliyorum benn. sanırım seninde öle bi durum olduu.

canımm yumurtlama döneminde lekelenme yada kanama olabiliyo. sanırım sen yumurtlama döneminde bu olayla karşıllaşmışınn. bozuk yumurtaların çatlamasında leke yada kan şeklinde akıntı olabiliyoo diye biliyorum benn. sanırım seninde öle bi durum olduu.

valla bilmiyorum cnm çokta korktum
acaba nedir diye
bakalım doktora gidince ne dicek...

soncenin dediği de olabilir ama gebelik te olabilir bence hem sana anlattığım arkadaşmdan yola çıkarak söylüyorum hem de şöyle bişey anlatayım
benim teyzemin üç kızı vardı bi oğlu olmasını çok istiyodu bi kadın ona demişki adetten sonraki bi hafta içinde hamile kalırsan ve zevk almadan ilişki yaşarsan oğlan oluyomuş ne alakası varsa gariban teyzem de inanmış adetten sonraki bi hafta ilişki olmuş zevk lmadan yapmışlar o bir haftadan sonr korunmuş ve hemen o ay hamile kaldığını öğrenmiş üstelik oğlu olmuş yani demek istediğim şey biraz uzun oldu ama kusura bakma bazen kadınlar adetten hemen sonra hamile kalabiliyor bunu seni umutlandırmak için anlatmadım sadece bilgi verme amaçlı inşallah istediğin gibi olur herşey

soncenin dediği de olabilir ama gebelik te olabilir bence hem sana anlattığım arkadaşmdan yola çıkarak söylüyorum hem de şöyle bişey anlatayım
benim teyzemin üç kızı vardı bi oğlu olmasını çok istiyodu bi kadın ona demişki adetten sonraki bi hafta içinde hamile kalırsan ve zevk almadan ilişki yaşarsan oğlan oluyomuş ne alakası varsa gariban teyzem de inanmış adetten sonraki bi hafta ilişki olmuş zevk lmadan yapmışlar o bir haftadan sonr korunmuş ve hemen o ay hamile kaldığını öğrenmiş üstelik oğlu olmuş yani demek istediğim şey biraz uzun oldu ama kusura bakma bazen kadınlar adetten hemen sonra hamile kalabiliyor bunu seni umutlandırmak için anlatmadım sadece bilgi verme amaçlı inşallah istediğin gibi olur herşey

[COLOR="Re[B]cnm benim çok saol verdiğin bilgiler için
allah gönlüme göre verir inşl.
erkek bebek durumuda çok ilginçmişyerimsenibenyerimseniben
hayırlısı inşl. bakalım doktor ne der:çok üzgünüm:[/B]d"][/COLOR]

Back