Bu baliklari biz tuttuk...

hicbuyumiycem

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
273
12
52
Aslinda bu fotograflari Kazen`e ulastirmaya calistim bi turlu msn`de denk gelmedik. Iste okyanusa acilip bu baliklardan tutuyoruz. Sonra da pisirip yiyoruz. Kalanini da dondurucuda stokluyoruz. Tabi bu isi ben bir kere yaptim. Inanilmaz eglenceli. Esim oldukca basarili. Bu fotograflardaki baliklarin hepsini esim tekneye cekmis. (Tekneye cekmek gercekten zordur.)
Link Silinmiştir.
Uzun gumus rengi alacali olanlar vahou baligi. Oldukca kaliteli baliktir. Cok lezzetlidir. Sari ve yesil olanlar mahii mahii baligi. Bu balikta cok lezzetli ve ozellikle kalp hastalarina oneriliyor. Kisa boylu ve toplu olanlar (aaayni ben:1yes2: ) tuna baligi. Bildigimiz ton baligi yani. Digerlerinin Turkce isimlerini bilmiyorum. Zaten ben Turkiye de boyle baliklar gormedim. Ya da balik kulturum ortada...
Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Aslinda daha buyuk baliklar da yakalamistik. Ama fotografini cektiklerimi bilgisayarda bulamiyorum. Belime geliyordu boylari. Kisa boyluyum ama baliklar yine de buyuktu.:1yes2:

Hicbuyimicem ben Sakaryada kum havuzlarında Turnaya gittiğimde bottan indiğimde balığı solungaçlarından tuttuğumda balığın kuyruğu yere değiyordu. Ha benim boyumu soracak olursan 1.95 sen tahmin et işte balıkların boyunu.

Avcılar çokmu atıyor ne : )

yaaa hasta oldum burda yaa o baliklar ne guzel yenir ohh mangalda harika olur..canim benim birgunde benim icin ye bir tane.valla gelecem birgun yanina sezon kapansin sizin koyde:1yes2:
valla cokta ozledim seni laf aramizda,kiz bir ara vaktini bulda gel msn e olmadi mail filan at ..ya da bana bak haziranin kacinda istanbuldasiniz bende haziranda istanbuldayim goruselim:1yes2:

kesinlikle balık tutmak kadar eğlenceli birşey olamaz nişanlımla boş vakit bulabilirsek kesinlikle balık tutmaya gidiyoruz.parmaktan dirsek uzunluğuna kadar kefal tutmuşluğum var bugüne bugün :)

benim eşimde tam bir olta balıkçısı bayılır gerçi istanbulda balık nerdeyse yok ama o araştırıyor buluyor yakalıyor getiriyor pişiriyor bizde afiyetle yiyoruz..

X