Saç Rengi ve Saç Boyama Bu bakırlığı nasıl kapatabilirim?

minish 21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2007
826
6
96
Bursa
kızlar saçlarım resimdeki gibi bakır yansımalı bi renk oluyo güneşte,en son palette altın parıltılı çikolata boyamıştım ama o parıltılar resmen bakır renk duruyo,kuaföre sordum geçen gün fön çektitirirken saçların bakır kumral dedi,,,
aslında koyulaştırıcaktım yeterki kurtulayım bu bakırlıktan diye koyu küllü kumrala boyuucaktım ama yaz geliyo koyu küllü kumral baya koyu yaparmı diye korktum geri,böyle yaz rengi,kumrallıklar istiyorum saçımda ama bakırsız bi şekilde,koyulaştırmadan bakırlığı almak istiyorum.sizce
1-koyu küllü kumral çok koyu yaparmı?
2-bakırlığı almak ama aynı zamanda koyulaştırmamak için ne renkler tavsiye edersiniz?

bunlarda beğendiğim renkler...

canım koyu küllü kumral yerine açık küllü kumral denesen? hem koyu da olmaz. ben dün kendim boyadım küllü kumrala gayet açık bir renk çıktı ama alttaki rengim turuncu gibi bişeydi. sen de açığa boyarsan olur diye düşünüyorum ama karar senin tabiki..

canım açık küllü kumral turunculuğunu kapattımı senin peki? aslında açık küllü kumral çok güzel bi renk ama ben bakırlığı kapatırmı acaba diye şüpheliyim,koyu küllü garanti kapatır diye düşündüm.ama kapatıcağını bilsem açık küllüyü denerim kesin :) sağol yorumun için

fotoğraftanmı bilmiyorum ama ben sacında bakırlık göremedim gayet hoş bir rengi war hatta beğendiğim renkler die koyduğun resimlerden ilki senin saçına çok benzio

canım bence bu renkler çok yakışır sana

Eklentiler

• $mr32ub[1].jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 208
fotoğraftanmı bilmiyorum ama ben sacında bakırlık göremedim gayet hoş bir rengi war hatta beğendiğim renkler die koyduğun resimlerden ilki senin saçına çok benzio

teşekkürler canım burda çok belli değil ama güneşte saçımdaki yansımasını sevemedim yüzüme gitmedi, gözlerim ela bal rengi gibi sanki saçlarımla gözlerim aynı renk gibi oldu bi garip duruyo,yada bana öyle geliyo zaten turuncu rengi hiç sevmem genelde de,giymem bile,bu tutuncu ondan bu kadar rahatsız ediyo.rengim fena değil ama şu bakır yansımasını bi kapatsam biticek işim başka değiştirmiycem rengimi...:)

Açık küllü kumral diye bi renk var mı bilmiyorum ama koyu küllü sarı da aynısı..koyu küllü sarı boyayabilirsin..ya da direkt kuaföre boyat canım eğer sürpriz istemiyorsan...

Açık küllü kumral diye bi renk var mı bilmiyorum ama koyu küllü sarı da aynısı..koyu küllü sarı boyayabilirsin..ya da direkt kuaföre boyat canım eğer sürpriz istemiyorsan...

war canım bütün markalarda var hemen hemen,kutudaki resimlere benzese keşke kutuda çok hoş ama aynısı tutmuyo ne yazıkki....

kızlar saçım uzun olduğu için 1 kutu 6.0 koyu kumral 1 kutu da 8.1 açık küllü kumral aldım kolestonun,karıştırıcam ilk defa böyle bişey yapıyorum nasıl our sizce orta kumral bi renk elde etmek için biraz koyu ve açık aldım....denemeye korkuyorum...

acaba koyu hiç karıştırmasan mı? ben bi kere direkt 6.0'a boyadım lorealle..bayaa bi koyu oldu yani..üstelik koleston'un hep koyu çıkarma gibi bi durumu var...gösterdiğin resimlere benzer mi emin diilim canım...

acaba koyu hiç karıştırmasan mı? ben bi kere direkt 6.0'a boyadım lorealle..bayaa bi koyu oldu yani..üstelik koleston'un hep koyu çıkarma gibi bi durumu var...gösterdiğin resimlere benzer mi emin diilim canım...

bende tereddüt ettim ama sadece 8.1 çok açık olucak gibi geldi kutunun üzerindeki kızın saçı baya bi sarı görünüyodu katologdata baktım 8.1 açık geldi çok...satıcı kıza sordum koyu kumral fazla koyu yapmaz dedi.ona güvendim,büyük ihtimalle o da bildiğinde değil de satılsın diye söylemiştir ama biri koyu biri açık ortasını bulurum diye tahmin ettim.inşallah doğru düzgün bi renk elde ederimbilmiyorumkismile

canim kolestonlar deneyimlerime dayanarak söylüyorum koyu cikiyor genelde yani ben küllü kural aldigimda koyulasmisdi sacim turunculugu aliyor o dogru ama koyulastiriyor ben yesil kutulu olani almisdim gerci akmasi sonucu acildi ama ikinci boyadigimda yine koyu oldu sonra cabuk akma olmadi.bu önceden denediyim sac rengiydi simdi yine baska deneyimler icersindeyim

ben küllü kumrala boyadım bakırlık gerçekten gitti. bence de koyu kumralı karıştırmaman daha iyi,ama sen bilirsin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…