• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu bakır renk hangi boyada var?

AylakMadam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
240
0
46
İstanbul
yani en çok buna yakıın olan boya nedir kıızlar?

1893ash-sac-rengi.jpg

palettenin sitesine bak canım yabancı ama türkçeye çevir bak orda baya bi renk var. yada palette tarçın bakır ile sarı karışımı da olabilir ama sarıdan az koyacan

Forumda bir yerde okumustum tarcin bakira bakir yogunlastirici katildiginda böyle bir renk cikiyormus ortaya. Tarcin bakirla ilgili bir baslik var ona bakabilirsin. Bi de sacini kizila boyayanlar diye sabit bir konu var oraya da danisabilirsin.

palette tarcın bakır ıle ben buna cok yakın bı rengı yakalıyorum 4 yıldır turuncu kullanıyorum ama bu daha kızıl ıcıne bıraz daha kızıllık katarsan tarcın bakırın bu rengı yakalarsın bu arada taban rengının cok acık olması lazım benım neredeyse sarıydı

bence tarçın bakırın içine çok az bakır kor kızılı konsa olur garnier ama korkuorum artık ikisi karışınca nası olurki?

sanki igora royal açık kumral bakır gibi bu renk..ben bir aralar kullanıyordum,aynı bu renk oluyordu..% 9 luk oksidan ve igora açık kumral yoğun bakır..

bence tarçın bakırın içine çok az bakır kor kızılı konsa olur garnier ama korkuorum artık ikisi karışınca nası olurki?

Bakir kor kizili lorealde var. Ama o cok kirmizi gibi, istemedigin bir renk cikmasin ortaya. Garnierin bakir alevi rengi var ama o bildigin kirmizi bakirlikla alakasi yok. Ben kullanmadim ama forumda kullanip da resim koyanlar var. Bir arkadas tarcin bakirla bakir alevini karistirmis ama yine de bakirlikla alakasi olmayan bir kizil cikmis ortaya. O konuyu bulabilirsem linkini koyarim buraya.

Back