Bu aydan umudu olanlar belirtilerimizi paylaşalım

Bende bir yıl üç aydır deniyorum henüz nasip olmadı bu ay ilk defa çatlatma inesi denedik klomenle birlikte göğsümde hassasiyet yok sadece uçları çok acıyor ve ilk defa etrafını bukadar koyu renk görüyorum ara sıra inceden inceden ağrı oluyor ve aşırı uyku halim var bir umut bekliyorum bende

İnşallah gebesindir ben gebe değilim bu ayda nasip olmadı hsg çekilecek bu ay az kaldı sonra tüp bebek devlette nasipse

Ben hsg çekindim üç ay oluyor yeni çatlatma iğnesne başladım Rabbim zorumuzu kolay eylesin inşallah
Aminnnn bana direkt tüp dendiği için nasıl ilerleyecek süreç bilmiyorum bakalım taşıyarak göreceğiz dilerim çabamızı gayretimizi rabbim kolay hayırlı eyler en yakın zaman da yavrumuza kavuşmayı nasip eylesin inşallah

Son ilişkimin üzerinden tam 10 gün geçti bugün kasığımın sağ tarafında garip bir sızlama hissediyorum regl olacakmışım gibi ve bu sızlamayı üst bacağıma kadar hissediyorum reglime 6 gün var daha sizce bu bir belirti olabilir mi?

Aminn canım özel değilse senjn neyin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…