bu ayda olmadıııı malesefffff soğan suyundan sonra ne zman hamile kalınır??????

ABIHAYAT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
117
8
66
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben eylülden bu yana hamile kalmak için uğraşıyorum ama malesef başarılı olamadım bu ay soğan suyuna başladım 15 gün düzenli kullandım ama yine adet oldum tecrübelerinizi paylaşırmısınızz ne yapmam lazım benimmmm......

soğan kuru ne ? daha neler yaptın ? bende uğraşıyorum ama hep hüsran

canım soğan kürünü kist vs. varsa rahimi temizlemek için yapıyorlar diye biliyorum. soğan kürü uygularken gebe kalınmazmış, o kür öncesinde gebelik için bi hazırlık. sende kist var mıydı yada adetin düzensiz miydi? öyle bi sorunun yoksa soğan kürüne devam etme bence. ibrahim saraçoğlundan dinlemiştim. önce soğan kürünü uygulayın temizleme için diyor. bu kürü tamamladıktan sonra incir kürü hatta beraberinde havuç kürünü öneriyor.

Havucu ben de duydum hatta bir haftadır uyguluyorum yumurtayı çatlamada yardimci oluyormuş

yok canım adetim düzenli ama akıntı oluyordu yara vardı yaktırdım sonra doktora gitmedim açıkcası

yok canım adetim düzenli ama akıntı oluyordu yara vardı yaktırdım sonra doktora gitmedim açıkcası

bence bir doktora git canım, için rahat olur, hem belki soğan kürüne de hiç ihtiyacın yoktur. dediğim gibi soğan kürü söktürücü bir etkiye sahip olduğu için gebelik tutmazmış o kullanılıyorken. boş yere vakit kaybetme derim ben.

Benim bi tanidigim bebehi olmadigi icin sogan suyu kullandi ve belini incitti.Kemikleri yumusatiyomus diye duydum hanimlar kullanirken dikkat edin.

arkadaşlar gittim doktora çok şükür iltihap falan kalmamış yumurtalıklarım sağlıklıymış bakalım önümüzdeki aylarda ne olcak hayırlısıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…