• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ayda olmadı

hazoo

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
172
43
13
25
Kızlar maalesef bu ayda olmadı artık önümüzdeki aylara bakacağız soğan kürü yapmak istiyorum ama adetliyken mi başlamam gerekiyor adet bitince mi onda kararsız kaldım

Kızlar maalesef bu ayda olmadı artık önümüzdeki aylara bakacağız soğan kürü yapmak istiyorum ama adetliyken mi başlamam gerekiyor adet bitince mi onda kararsız kaldım
Adet birtikten bikaç gün sonra başla ben bitince başlamıştım ama inan 2 bardak anca içtim asıl Proxyfemin vitamini çok yararlı geldi yumurtalara paket bitmeden hamile kaldım

Adet birtikten bikaç gün sonra başla ben bitince başlamıştım ama inan 2 bardak anca içtim asıl Proxyfemin vitamini çok yararlı geldi yumurtalara paket bitmeden hamile kaldım
Ben yurtdışında yaşıyorum baktım şimdi burada bulamadım

Ben yurtdışında yaşıyorum baktım şimdi burada bulamadım
Bilemiyorum aynı içerikte başka bir vitamin de olur ama soğan suyu temizledi yani yararlı oldu tek vitamin değildir iyi beslenme ve ilişkide rahatlık bence önemli bebek düşündükçe vücut kasıyor kendini keyfine baktıkça rahat oldukça yumurtalara da iyi bakıp güzel beslendim mi tamam.. stres en büyük etken

Back