Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar maalesef bu ayda olmadı artık önümüzdeki aylara bakacağız soğan kürü yapmak istiyorum ama adetliyken mi başlamam gerekiyor adet bitince mi onda kararsız kaldım
Kızlar maalesef bu ayda olmadı artık önümüzdeki aylara bakacağız soğan kürü yapmak istiyorum ama adetliyken mi başlamam gerekiyor adet bitince mi onda kararsız kaldım
Adet birtikten bikaç gün sonra başla ben bitince başlamıştım ama inan 2 bardak anca içtim asıl Proxyfemin vitamini çok yararlı geldi yumurtalara paket bitmeden hamile kaldım
Adet birtikten bikaç gün sonra başla ben bitince başlamıştım ama inan 2 bardak anca içtim asıl Proxyfemin vitamini çok yararlı geldi yumurtalara paket bitmeden hamile kaldım
Bilemiyorum aynı içerikte başka bir vitamin de olur ama soğan suyu temizledi yani yararlı oldu tek vitamin değildir iyi beslenme ve ilişkide rahatlık bence önemli bebek düşündükçe vücut kasıyor kendini keyfine baktıkça rahat oldukça yumurtalara da iyi bakıp güzel beslendim mi tamam.. stres en büyük etken