• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ayda olmadi galiba

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
689
330
103
32
15 aydir evliyim ve hic korunmadik. Her testi yaptirdik rahim filmi cekildim hicbi sikinti yok. 3 aydir ovulasyon testi kullaniyorum. Klomen- femara kullandm artik kullanmiyorum. Su an 5 gun kaldi adete dun erken gebelik negatif bugun normal gebelik testi negatif. Yine olmadi galiba. Cok takmiyordum ama bu ay umudum bitti galiba. Yine mi olmadi, neden olmuyo... cok mutsuzum :(

15 aydir evliyim ve hic korunmadik. Her testi yaptirdik rahim filmi cekildim hicbi sikinti yok. 3 aydir ovulasyon testi kullaniyorum. Klomen- femara kullandm artik kullanmiyorum. Su an 5 gun kaldi adete dun erken gebelik negatif bugun normal gebelik testi negatif. Yine olmadi galiba. Cok takmiyordum ama bu ay umudum bitti galiba. Yine mi olmadi, neden olmuyo... cok mutsuzum :KK43:
Aynı durum bende de var ya birebir ayni durumdayız esiniz test verdimi

Aynı durum bende de var ya birebir ayni durumdayız esiniz test verdimi
Verdi her sey gayet normal. :( kafaya takmamaksa mesela ilk zamanlar hic takmiylrdum son bi kac aydir dert ediyorum o bile cok fazla kendimi uzmeden. Yani neden olmuyor artik olmicak gbi hissediyorum

Yumurtlamanın üstüne kaç gün geçti de test yaptınız belki erken olmuştur.benim bugün 10.gun iki gün daha bekliycm mesela

hicbir sikinti yokken olmamasi cok uzucu. Asilamayla ihtimal nedir direkt tup bebek mi denesek pekte anlamam bu islerden. Yani zaten sikinti yok asilama ne ise yaracak ki
Bende aynı durumdayım maalesef. Test yapmadım daha yapmadan yine olmadı diye ağlıyorum istemsiz

Yumurtlamanın üstüne kaç gün geçti de test yaptınız belki erken olmuştur.benim bugün 10.gun iki gün daha bekliycm mesela

13. gun cift cizgiydi 14 de catladi. Bugun 25.gun yani 11 gun falan gecti ama erken gebelikte cikardi bence olsaydi :(

13. gun cift cizgiydi 14 de catladi. Bugun 25.gun yani 11 gun falan gecti ama erken gebelikte cikardi bence olsaydi :KK43:
10. Günde bile anca rahme yerleşebilir öyle olursa 11 de cikmayablr 12de cikablr bence yarın da yapın yoksa yoktur

Back