bu ayda hayallerim yıkıldı :((

kartanesi_82

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
316
Yer
Ankara
dün gece maalesef regl oldum :43:
bu ayla birlikte tam 1 senedir elim-avucum boş..

canım çok sıkkın...

6 ay öncesinde gittim. ultrason ve hormonlarıma bakıldı hiç bi sorun yok. eşimde test yaptırdı ondada problem yok.
yalnız rahim filmi istememişlerdi. şimdi tekrar gitcem

incir kürünü deneyecektim ama nedense midemi çok bulandırdı
şimdi bal-tarçın-çörekotu kürüne başlıcam
birde ben şimdi dr gideceğimya adetin 3.günü gidiliyor ya dün gece belli belirsizdi. asıl sabah yoğun olmaya başladım. şimdi hastaneye yarınmı gitsem cuma mı gitsem bilemedim

incir kürünü deneyecektim ama nedense midemi çok bulandırdı
şimdi bal-tarçın-çörekotu kürüne başlıcam
birde ben şimdi dr gideceğimya adetin 3.günü gidiliyor ya dün gece belli belirsizdi. asıl sabah yoğun olmaya başladım. şimdi hastaneye yarınmı gitsem cuma mı gitsem bilemedim

bence en kisa zamanda git canim umarim hayilri haberlerini aliriz ben de umutla bekliyorum

canım inşallah en kısa zamanda hamile kalrsın,ben de soğan suyuyla hamile kaldım.

hayırlı olsun inşallah. soğan kürünü iltihap için diye duymuş ve okumuştum.
bende bal tarçıjn çörekotuna yarın başlıyorum :)

sağol canım,soğan yumurtalıklarda olan iltihabı söktürüyor ve kistlere çok iyi geliyor.bal tarçın ve çörek otuda çok faydalıdır,yakın zamanda güzel haberlerini alırız inşallah :)

üzülme canım Allah buyuktur Rabbim tez zamanda kucaklarımızı hayırlıs ağlıklı evlatlarla doldursun gözlerimizi baktırmasın Amin :34:

Aminnnn.
bu sabah küre başladım. ama hazırlarken çörekotlarını fazla ezemedim onları çiğnedim ama ağzımda hala onun tadı var :D
incir kürünü devam ettirememiştim kurusunu yiyim bari dedim onuda takviye yapcam.

bu arada burda başka bi konuda bulduğum dua var. reglim bitince manevi desteğimide onunla yapcam inşallah.

Aminnnn.
bu sabah küre başladım. ama hazırlarken çörekotlarını fazla ezemedim onları çiğnedim ama ağzımda hala onun tadı var :D
incir kürünü devam ettirememiştim kurusunu yiyim bari dedim onuda takviye yapcam.

bu arada burda başka bi konuda bulduğum dua var. reglim bitince manevi desteğimide onunla yapcam inşallah.

o kur ne canim detayli bilgilendirirmisin?

o kur ne canim detayli bilgilendirirmisin?

10 yemek kağışı bal
10 çay kaşığı tarçın
12 silme tatlı kaşığı çörekotu

karıştırıyosun sabah akşam 1 er yemek kaşığı yiyorsun.

bende detayını bu siteden buldum. kestane belıyla deneyen var yada hakiki balla.
çörek otunu ben ezemedim ezilmeyenlerini çiğnedim.
adetin 2. günü başlıyomuşsun 12.günü bırakıyormuşsun. çünkü çörekotu yumurtlama döneminde yumurtalara zarar veriyomuş. yani bebek oluşumunda.

Back