- Konu Sahibi kartanesi_82
dün gece maalesef regl oldum
bu ayla birlikte tam 1 senedir elim-avucum boş..
canım çok sıkkın...
canım çok sıkkın...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok sıkkın...
6 ay öncesinde gittim. ultrason ve hormonlarıma bakıldı hiç bi sorun yok. eşimde test yaptırdı ondada problem yok.
yalnız rahim filmi istememişlerdi. şimdi tekrar gitcem
incir kürünü deneyecektim ama nedense midemi çok bulandırdı
şimdi bal-tarçın-çörekotu kürüne başlıcam
birde ben şimdi dr gideceğimya adetin 3.günü gidiliyor ya dün gece belli belirsizdi. asıl sabah yoğun olmaya başladım. şimdi hastaneye yarınmı gitsem cuma mı gitsem bilemedim
bence en kisa zamanda git canim umarim hayilri haberlerini aliriz ben de umutla bekliyorum
canım çok sıkkın...
Bende aynı durumdaym 3.ayım ve benımde adetim gelio sanki
canım inşallah en kısa zamanda hamile kalrsın,ben de soğan suyuyla hamile kaldım.
hayırlı olsun inşallah. soğan kürünü iltihap için diye duymuş ve okumuştum.
bende bal tarçıjn çörekotuna yarın başlıyorum :)
inşallah
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı bir evlat versin
hayırlı olsun inşallah. soğan kürünü iltihap için diye duymuş ve okumuştum.
bende bal tarçıjn çörekotuna yarın başlıyorum :)
bizim denemede 2 ci ay daha bisi icmedim ama soganin kokusu bile midemi bulandiriyor:S
üzülme canım Allah buyuktur Rabbim tez zamanda kucaklarımızı hayırlıs ağlıklı evlatlarla doldursun gözlerimizi baktırmasın Amin
Aminnnn.
bu sabah küre başladım. ama hazırlarken çörekotlarını fazla ezemedim onları çiğnedim ama ağzımda hala onun tadı var
incir kürünü devam ettirememiştim kurusunu yiyim bari dedim onuda takviye yapcam.
bu arada burda başka bi konuda bulduğum dua var. reglim bitince manevi desteğimide onunla yapcam inşallah.
o kur ne canim detayli bilgilendirirmisin?