• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı bu ayakkabıyı aldım ama..

BenimKemiklerimiri

I Love Kebap
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
2.712
3.442
333
Arkadaşlar bugun internette satıştaydı.bende aldım.Geçen seneden beri tercih edilen bir model sürekli görüyorum lakin modası geçtimi acaba.şık duruyo denemiştim ben bu ayakkabıyı biyerde güzel duruyordu.aldık ama bakalım.Renkli ayakkabı alıcaktım daha sonrada giyerim diye.ama düşününce ben bu kadar topuklu ayakkabıları zaten bidaha nerde giycemki.arabam olsa yine giyerim sürekli ama metrobüs insanıyım ben.bırak yürümeyi ayakta duramam ben 13 cm topukla hehehe. dedim her halukarda ben 1 kere giyceksem bu ayakkabıyı bari gelin ayakkabısı olduğu belli olsun dedim.
$AUDREY-BEYAZ_01.jpg $AUDREY-BEYAZ_02.jpg $AUDREY-BEYAZ_03.jpg

Arkadaşlar bugun internette satıştaydı.bende aldım.Geçen seneden beri tercih edilen bir model sürekli görüyorum lakin modası geçtimi acaba.şık duruyo denemiştim ben bu ayakkabıyı biyerde güzel duruyordu.aldık ama bakalım.Renkli ayakkabı alıcaktım daha sonrada giyerim diye.ama düşününce ben bu kadar topuklu ayakkabıları zaten bidaha nerde giycemki.arabam olsa yine giyerim sürekli ama metrobüs insanıyım ben.bırak yürümeyi ayakta duramam ben 13 cm topukla hehehe. dedim her halukarda ben 1 kere giyceksem bu ayakkabıyı bari gelin ayakkabısı olduğu belli olsun dedim.
Eki Görüntüle 368023 Eki Görüntüle 368024 Eki Görüntüle 368025

Aaaa ben de gördüm bu ayakkabıyı ve çok hoşuma gitmişti ama önü açık diye güvenip alamamıştım. Benim ayaklarım biraz sorunlu çünkü, önden parmaklarım çıkar ya da içinde ayağım kayar diye almadım. Gayet şık ve zarif bir model güle güle giy inş.

Back