• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Bu ayakkabıdan arıyorumm

serap_gol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
425
30
73
kızlar bu ayakkabıdan arıyorum böyle topuğu olan beyaz yada pudra nerde bulabilirim
istanbul anadolu yakasında bilen var mıdır acaba?

Eklentiler

• $8698963764965_1_org_thumb.jpg
    $8698963764965_1_org_thumb.jpg
    15,5 KB · Görüntüleme: 60
  • $8698963889965_1_org_thumb.jpg
    $8698963889965_1_org_thumb.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 55
ninewestten aldım nerdeyse aynısı çok çok memnunum optimum da bulabilirsiniz geçen sezonun ayakkabısı

ninewest optimumda var mı birde bu optimum ataşehir tarafında olan dimi?
ya tabi renk var mı boşuna gitmiyum buldum bikaç yerde ama rengi yoktu ya:(

bende akara metro altından almıştım gecen senenin sezon ayakkabılarından evet bunlar bu senede var büyük ihtimal böyle yarım platformlu aykkabı netende bulabilirsin canım araştr istersen biraz

bende akara metro altından almıştım gecen senenin sezon ayakkabılarından evet bunlar bu senede var büyük ihtimal böyle yarım platformlu aykkabı netende bulabilirsin canım araştr istersen biraz

ankara metro mu oraya gidemem işte:)
netten baktım cassa rossi diye bi markada var ama pudra yok işte yada beyaz

evet ya gecen senenin ayakkabısıydı ama ben şimdi istiyorum
başka rengini denedim hem çok rahat hemde yüksek topuk
daha ne istiyim dimi ama

yükleyebildim mi bilmiyorum ama bu nasıl :D

Eklentiler

• $JS-JESSICA_0.jpg
    $JS-JESSICA_0.jpg
    17,4 KB · Görüntüleme: 46
canım anadolu yakası demişsin ama avrupa yakasına gelebiliyorsan bakırköyde her çeşit ayakkabı bulabilirsin özellikle de ebuziya caddesinde yani sahilden meydana doğru çıkan geniş cadde üzerinde birsürü ayakkabı çarşıları var ben geçen gün oradan aldım gelin ayakkabımııı :)

canım anadolu yakası demişsin ama avrupa yakasına gelebiliyorsan bakırköyde her çeşit ayakkabı bulabilirsin özellikle de ebuziya caddesinde yani sahilden meydana doğru çıkan geniş cadde üzerinde birsürü ayakkabı çarşıları var ben geçen gün oradan aldım gelin ayakkabımııı :)

ah bir fırsat bulsam cnm çalışıyorum bi pazarda yetmiyo:(

Back