Gebeliğe Hazırlık Bu ay umutluyum..Uzun süredir gebelik için uğraşanlar neler yaptılar paylaşım alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rad-8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2016
666
682
53
Selamlar
2 yıl 2 aylık evliyim hiç korunmadık her türlü tedaviyi denedim sanıyorum kendimce..hicbir ciddi problem olmadigi icin asilama yada tüp e yönelmedim kullandigim ilaclar ve takviyeler dualar ayrıca beslenme ile ilgili bilgi paylaşımında bulunmak isterim.
Buradan ögrendigim ve öğrettiğim çok şey oldu..sanırım bu ay umutluyum

Klomen ovitrelle progestan dostinex femara coraspin folikplus inofolik gynositol duphaston
d vit ferrozinc
Soğan kürü hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi civan perçemi fındık ceviz badem propolis

Klomen ovitrelle progestan dostinex femara coraspin folikplus inofolik gynositol duphaston
d vit ferrozinc
Soğan kürü hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi civan perçemi fındık ceviz badem propolis
Merhaba ben pkoluyum ve bugün doktorum bana gynositol verdi yumurtam en fazla 8cm büyüyormuş onu istenilen olgunluğa getirirmiş bu ilaç.daha önce klomen kullandım 3ay ama olmadı geçtiğimiz mart ayında rahim filmde çekildim ama gene yok en son bunu verdi sende işe yaradımı yada kullandığın ay doktora gittin mi ne dedi?

Dr a düzenli her ay gidiyorum hala olmadı malesef ama umudumu yitirmedim..
Hiç bir problemimiz yok çünkü..
Gynositol ü bu 3 aylık evrede kullandım ve bıraktım tek başına bir etken olduğunu sanmıyorum takviye ediliyor tedaviye sadece..o süreçte femara ve ovitrelle de kullanmıştım benim yumurtam oluşuyor hatta ilaçsız da ve çatlıyor da ama olmuyor..sebebi bilinemeyen infertilite denildi..2.5 yıl oldu..
Bu ay aşılama deniycez ilk kez umarım başarılı olur..

Hadi ya doktor öyle anlattı ki ümitlendim hayırlısı olsun inşallah aşılama ile olur

offf bende bu ay doktor asilama yapabiliriz dedi. canim cok sikildi. pcoluyum amh 4.70 esimde sikinti yok. ilk klomen ve igne basarisiz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…