• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ay ovulasyona baslayanlar buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Brave55

❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2020
422
282
23
39
Arkadaslar ben 35yasinda 10senelik ewli, 3aydirda bebek dusunuyorum👶👶yarin sanirsam ovulasyona basliyorum ilk denemem olucak🙏benim gibi ilk denemesi olana fikir, fikri olanada bizim icin bilgi olmasi temennisiyle😊😊yardimci olan arkadaslara simdiden tesekkurler 😘

Benim ilk denemem değil ama yazmak istedim ovülasyon testini 3. Yapışım bu ay Eylül de kürtaj oldum omuda ovülasyon testi ile hamile kalmıştım boş gebelik oldu şimdi inşallah tekrar nasip olur

Benim ilk denemem değil ama yazmak istedim ovülasyon testini 3. Yapışım bu ay Eylül de kürtaj oldum omuda ovülasyon testi ile hamile kalmıştım boş gebelik oldu şimdi inşallah tekrar nasip olur
Oncelikle gecmis olsun insallah bu ay hepimize yeni umitler olur, ovulasyon testinde dikkat etmek gereken bisi warmi, benim dongum hep duzenli ve 28 ne zaman baslamaliyim, dun bitti reglim yarin baslasammi diyorum

Oncelikle gecmis olsun insallah bu ay hepimize yeni umitler olur, ovulasyon testinde dikkat etmek gereken bisi warmi, benim dongum hep duzenli ve 28 ne zaman baslamaliyim, dun bitti reglim yarin baslasammi diyorum
Hemen başla canım belkide erken yumurtluyorsundur

Testi yapmadan önce den 2 saat sıvı almayacaksın
Iki saat sivi almadim 11 gibi yaptim ilk idrar deildi bide, canim erken kahvalti yapinca cay 5/6 bardak sivi yerine gecermi sence, caydami icemyim, ne zormus bilmeyince

Ben de baya bi kullandim testleri faydasını görmedim başka sorunlar vardı. Elinizde bolca test varsa adet biter bitmez başlayabilirsiniz. Sadece testi her gün ayni saatte yapmaya ve testi yapmadan en az 2 saat önce sıvi almamaya dikkat edin.

Ben de baya bi kullandim testleri faydasını görmedim başka sorunlar vardı. Elinizde bolca test varsa adet biter bitmez başlayabilirsiniz. Sadece testi her gün ayni saatte yapmaya ve testi yapmadan en az 2 saat önce sıvi almamaya dikkat edin.
28li aldim testi regli bittikten bi gun sonra yani bugun basladim, bende 3ay denedim olmayinca burdan duydum testi, bide wc ye sikismak gerekmiyor demi

28li aldim testi regli bittikten bi gun sonra yani bugun basladim, bende 3ay denedim olmayinca burdan duydum testi, bide wc ye sikismak gere
Evet henüz yok yumurtlama ama genede değerlendirmek lazım :)
O degerlendirme zaten kendiliginden oluyo canim🙈🙈🙈

He tamm🙏zaten sikismiyorumda bilmeyince hersey soru isareti oluyor
Bu arada sizi baska grupta gordum tup bebekmi yaptiniz😊tez zamanda gelsin insallah minnaklar
Evet transfer aşamasındayım bir sorun olmazsa haftaya olacak inşallah 🤗

Kizlar naptiniz testlerde pik goren warmi, benjm pike dogru gidiyor bugun ikinci gun koyulasali, merak ettim ne alemdesiniz

Back