Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Bu ay ovulasyona baslayanlar buraya
- Konu Sahibi Brave55
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Oncelikle gecmis olsun insallah bu ay hepimize yeni umitler olur, ovulasyon testinde dikkat etmek gereken bisi warmi, benim dongum hep duzenli ve 28 ne zaman baslamaliyim, dun bitti reglim yarin baslasammi diyorumBenim ilk denemem değil ama yazmak istedim ovülasyon testini 3. Yapışım bu ay Eylül de kürtaj oldum omuda ovülasyon testi ile hamile kalmıştım boş gebelik oldu şimdi inşallah tekrar nasip olur
Hemen başla canım belkide erken yumurtluyorsundurOncelikle gecmis olsun insallah bu ay hepimize yeni umitler olur, ovulasyon testinde dikkat etmek gereken bisi warmi, benim dongum hep duzenli ve 28 ne zaman baslamaliyim, dun bitti reglim yarin baslasammi diyorum
Testi yapmadan önce den 2 saat sıvı almayacaksınHemen başla canım belkide erken yumurtluyorsundur
Bugun basladim canim, sende basladinmiHemen başla canım belkide erken yumurtluyorsundur
Iki saat sivi almadim 11 gibi yaptim ilk idrar deildi bide, canim erken kahvalti yapinca cay 5/6 bardak sivi yerine gecermi sence, caydami icemyim, ne zormus bilmeyinceTesti yapmadan önce den 2 saat sıvı almayacaksın
- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
Ben de baya bi kullandim testleri faydasını görmedim başka sorunlar vardı. Elinizde bolca test varsa adet biter bitmez başlayabilirsiniz. Sadece testi her gün ayni saatte yapmaya ve testi yapmadan en az 2 saat önce sıvi almamaya dikkat edin.Oncelikle gecmis olsun insallah bu ay hepimize yeni umitler olur, ovulasyon testinde dikkat etmek gereken bisi warmi, benim dongum hep duzenli ve 28 ne zaman baslamaliyim, dun bitti reglim yarin baslasammi diyorum
28li aldim testi regli bittikten bi gun sonra yani bugun basladim, bende 3ay denedim olmayinca burdan duydum testi, bide wc ye sikismak gerekmiyor demiBen de baya bi kullandim testleri faydasını görmedim başka sorunlar vardı. Elinizde bolca test varsa adet biter bitmez başlayabilirsiniz. Sadece testi her gün ayni saatte yapmaya ve testi yapmadan en az 2 saat önce sıvi almamaya dikkat edin.
Cok fazla içmesen iyi olur canımIki saat sivi almadim 11 gibi yaptim ilk idrar deildi bide, canim erken kahvalti yapinca cay 5/6 bardak sivi yerine gecermi sence, caydami icemyim, ne zormus bilmeyince
Evet henüz yok yumurtlama ama genede değerlendirmek lazım :)Bugun basladim canim, sende basladinmi
28li aldim testi regli bittikten bi gun sonra yani bugun basladim, bende 3ay denedim olmayinca burdan duydum testi, bide wc ye sikismak gereBen de baya bi kullandim testleri faydasını görmedim başka sorunlar vardı. Elinizde bolca test varsa adet biter bitmez başlayabilirsiniz. Sadece testi her gün ayni saatte yapmaya ve testi yapmadan en az 2 saat önce sıvi almamaya dikkat edin.
O degerlendirme zaten kendiliginden oluyo canimEvet henüz yok yumurtlama ama genede değerlendirmek lazım :)
Saol canim, artik kahvaltida hep 11den sonraCok fazla içmesen iyi olur canım
Daha gelmeden hayatimiza bizi hizaya soktu minnaklarimiz
- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
Sıkışık olmasaniz iyi olur.28li aldim testi regli bittikten bi gun sonra yani bugun basladim, bende 3ay denedim olmayinca burdan duydum testi, bide wc ye sikismak gerekmiyor demi
He tammzaten sikismiyorumda bilmeyince hersey soru isareti oluyorSıkışık olmasaniz iyi olur.
Bu arada sizi baska grupta gordum tup bebekmi yaptiniztez zamanda gelsin insallah minnaklar
Evet28li aldim testi regli bittikten bi gun sonra yani bugun basladim, bende 3ay denedim olmayinca burdan duydum testi, bide wc ye sikismak gere
O degerlendirme zaten kendiliginden oluyo canim
- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
Evet transfer aşamasındayım bir sorun olmazsa haftaya olacak inşallahHe tammzaten sikismiyorumda bilmeyince hersey soru isareti oluyor
Bu arada sizi baska grupta gordum tup bebekmi yaptiniztez zamanda gelsin insallah minnaklar
Hayirlisi olsun insallah olir canimEvet transfer aşamasındayım bir sorun olmazsa haftaya olacak inşallah