- 13 Aralık 2020
- 699
- 574
- Konu Sahibi sedacamasal
Selam kızlar bu ayın 28 inde 3 yılımız dolacak evliliğimizin 4. Ayında bir düşük yaptım sonradan öğrendik ki eşimin sperm sayısı hareketliliği düşük ve yapısında bozukluk varmış üc yıldır deniyoruz koca karı ilaçlarından tutun tıbbi ilaçlara kadar herşeyi denedik eşim varikoselden ameliyatta oldu ama yok nasip olmadı bir türlü. Bu ay içimde bir his var olacak diyorum suan reglimin üçüncü günü regl bitince soğan suyuna başlayacam aynı zmaanda incir ve zeytinyağınada. Eşime de her sabah spor yaptıracam birde bi kür bulmuş içinde ceviz fındık fıstık bal ne ararsan var onları yemeye başladı keçiboynuzu pekmezine de aynen devam ovülasyon testlerimde var. Artık inanmak istiyorum sürekli içimde bi karamsarlık bu karamsarlıktan kurtulmak istiyorum. İnanmak başarmanın yarısı derler dimi canım kızlar hep birlikte inanalım elimizden geleni yapıp takdiri Allah'a bırakalım. Buraya kadar okuyan herkesin duasına talibim evimize neşe saçacak bolluk bereket huzur getirecek bıcır bıcır sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Rabbim cümlemize