How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bu ay ilk denemesi olanlar / İlk denemede hamile kalanlar

Mah-i nev

🌜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
2.059
1.551
133
29
Eveet malum ilk denemenin stresi psikolojisi başka oluyor bende ilk denemesi olanlar olarak bu süreci beraber atlatalım istedim ilk denemede hamile kalan arkadaşlarda neler yaşadıklarını anlatırsa bizim için iyi olur.
Bizde geri çekilme yöntemi ile korunuyorduk bu ay olursa olur diye ilk adımı attık tam yumurtlama günü ve iki gün sonrası oldu yumurtlama günü felaket akıntım vardı kesin yumurtluyorum dedim ertesi gün ilişkiden sonra akıntı falan kalmadı bende normalde adete yakın kesilirdi onun dışında adete 10 gün var ve normalde de bu günlerde hafif göğüs ağrım başlardı arada kasık ağrısı falan aynen öyle oldu bi belirti falan yok gibi

Merhaba caniM. Ben mart ayinda sürpriz sekilde hamile kaldim ve maalesef 16 da düşürdüm. Bu ay ilk denememiz olacak :) bata 9 gün var

Anladım canım peki şu an bi belirti falan varmı ilkine hemen mi hamile kalmıştın

Böylede olunca insan duramıyor hemen gidip kan testi falan yaptırasım var olsa illa hissederim diyodum ama hiç his falan yok :|

Böylede olunca insan duramıyor hemen gidip kan testi falan yaptırasım var olsa illa hissederim diyodum ama hiç his falan yok :|
Herkeste belirti olacak diye bisey yok ki canım. Ve henüz erken adetine 10 gün kalmis. Yani 4-5 gün önce yumurtladin. Kanda çıkması için 5 gün daha beklemen lazım

Evet ama insan ilk defa olunca bir sabırsız oluyor :)) bakalım sabredicez başka kimse yok herhalde :))

Merhaba kizlar Benimde bu ay ilk denemem bat 14 eylül cok heyecanliyim cok düsük ihtimal ama insan yinede ya olursa demeden edemiyor

Back