• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay için son heveslenmeler mi? yoksa...

arpa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
357
5
46
İstanbul
Kızlar, benim adetim çok düzenlidir normalde. 25-26 sı gibi olurum her ay. bazen 1 hafta gecikir. Simdi gecen ayın 17 sinde ilişkimiz olmuştu. Aslında yumurtlama dönemimi biraz geçmiş değil mi? Ben 25 inde adet olmadım. ayın 27 si gibi test yaptim. çikmadi tabii bisey. 30unda çok koyu kahverengi bir akıntım oldu. 2 gün az az kanamam oldu. (rengi normalden biraz koyu) 3. gün yok denecek kadar az ve bugün(4.gün) hiçbirşey yok. Yerleşme kanaması mı diye düşünüyorum. Ama bu bendeki son umutlar mi ki bu ay için.. sizce ben adet mi olmuşum ki? Normalde 5-6 gün sürer. Çok heyecanlıyım. Moralim bozulmasın diye test yapamıyorum. sizce yapayım mı? biraz daha mı beklesem?

Son düzenleme:
Biraz daha bekleyip öle bak istersen, genelde vücut hamile kalmaya psikolojik olarak çok hazırlandığında, hamile olmadığın halde adet görmeni engelliyor veya az kanama oluyor. Belki de yerleşme kanamasıdır tabii, bunu zaman göstericek ama her halükarda rahat davranman gerekir. Bende hamile kalmadan önceki ay aynı şekilde kanama yaşadım ki çok düzenli ve fazla kanlı bir adet düzenim olmasına rağmen ama hamile değildim. Sonraki ay serbest bıraktığımda beynimi.. bumm :)

evet bu ay çok fazla hazırlamıştım kendimi. Hiç düşünmeyeyim diyorum. unutayim.. Yapamiyorum.. sagdan soldan yeni hamilelik haberlerini alinca insan nasil heveslenip heyecanlaniyor. Duramiyorum yerimde. Eminim falan diye seviniyordum kendikendime. neyse 1 hafta bekleyeyim bakalim. Bu kadar heveslendim ya, kesin yoktur simdi bisey.

Tamamen beyinle ilgili herşey, vücudumuzdaki düğer tüm fonksiyonları ayarladığı gibi.. Ne kadar rahat olursan ve bu konuya odaklanmazsan- gerekirse hamile ve çocuklu kişilerden uzak dur, kafanı dağıt- beyin tüm işlevleri daha rahat yerine getirecektir. Kendini başka konulara ver, buraya bile girme bence :)

ne zor, ama çok haklısın.

hem gecikti, hem de hic adet kanaması gibi olmadı.. (bak yine düşünmeden edemiyorum.) ben biraz ev işi yapayım bari. allahım ne zor.

arpa ne yaptın. belli oldu mu?

Aslinda bu 3 gunluk adetimden sonraki ilk gun basit bir test yaptim negatif cikti. sonra hala umutluydum belki daha döllenmemiştir birkac hafta sonra tekrar yaparim diye dusunmustum ama biraktim test yapmadim. Yok heralde dedim.. varsa da supriz olsun yoksa da bosa heveslenmiyeyim dedim. Hevesin bosa cikmasi hic hos olmuyor cünkü.. Bir diğer adetimi bekliyorum anlayacağın ama merak ettim şimdi bak yine..

Aslinda bu 3 gunluk adetimden sonraki ilk gun basit bir test yaptim negatif cikti. sonra hala umutluydum belki daha döllenmemiştir birkac hafta sonra tekrar yaparim diye dusunmustum ama biraktim test yapmadim. Yok heralde dedim.. varsa da supriz olsun yoksa da bosa heveslenmiyeyim dedim. Hevesin bosa cikmasi hic hos olmuyor cünkü.. Bir diğer adetimi bekliyorum anlayacağın ama merak ettim şimdi bak yine..

ben adet oldum. kandA idrar da negatifti. hala diorum ya üstüne görmeyse adetim. ya hamileysem . çok saçma ama naparsın :1:

Back