PCO varsa şiddetle tavsiye ederim. zaten içeriği İNOSİTOL+FOLİK ASİT.İnofolic vermedi tatlım bden kan eksikliği var demir eklsikliğide. Kahve tüketimini kestim ara ara içiorm.
evet pko var canm bana neofortil verdi ama cok pahallı 220 tl ye aldım 1 kutu 15 gün gidiyodu ama faydası olmadıPCO varsa şiddetle tavsiye ederim. zaten içeriği İNOSİTOL+FOLİK ASİT.
Klomen kullandin mi canim? Ben üc defa klomen kullandım gecen ayda rahim filmi cektirdim doktorum aşılama yapalım direk diyorbende kullanıp kullanmamak arasında gidip gelıorm kimisi nette rapor cıkarttım falan yazmıs ne raporu hiç bir bilgim yok benm doktor yazdı bunu okadar
Üç aydır bende kullaniyorum promotil yaninda glifor bende de pco var klomenle uc dort yumurtam olustu catladi doktor yumurtalarin guzel gelisiyo dedi rahim filminde de bisey cikmadi esime bakip ona gore aşılama yapıcak fakat ben erken oldugunu dusunuyorum 1 yıllık evliyiz dahaPCO varsa şiddetle tavsiye ederim. zaten içeriği İNOSİTOL+FOLİK ASİT.
Canım klomen kullandm 4 defa 3 kere kullanımımda yumurtalarım olustu catladı ama en son klomen kullandığımda yumurtam gelişimimi geriledi doktorum derhal gonal f iğnesi yapacagız bdaki ay şansın daha da artacak dedi ama bayrama denk geldi almadm şimdide kararsızım.Klomen kullandin mi canim? Ben üc defa klomen kullandım gecen ayda rahim filmi cektirdim doktorum aşılama yapalım direk diyor
canm erken değil pco olduğu için yani yumurtam her ay olgunlaşmıo yada olgunlasıp çatlayamıo bu seferde kist oluşuyor ben 5 yıldır bu durumdayım ve cocuğum olmuor pco olanların hepsi boleÜç aydır bende kullaniyorum promotil yaninda glifor bende de pco var klomenle uc dort yumurtam olustu catladi doktor yumurtalarin guzel gelisiyo dedi rahim filminde de bisey cikmadi esime bakip ona gore aşılama yapıcak fakat ben erken oldugunu dusunuyorum 1 yıllık evliyiz daha
Canim benim klomenle yumurtalarim olusup catliyodu yani o konuda bi problem yoktu ama tutmuyodu rahimde bi sorun olabilcegini dusunduk onda da cikmadi esime bakilcak esimde sorun varsa aşıcanm erken değil pco olduğu için yani yumurtam her ay olgunlaşmıo yada olgunlasıp çatlayamıo bu seferde kist oluşuyor ben 5 yıldır bu durumdayım ve cocuğum olmuor pco olanların hepsi bole
Doktor bana aşılamada da ayni igneleri kullanip iliski onermek yerine aşı yapıyoruz sürec igneyle aynı demisti sana aşı onerdi mi devlete mi gidiyosun fiyatlari hakkinda bilgin var miCanım klomen kullandm 4 defa 3 kere kullanımımda yumurtalarım olustu catladı ama en son klomen kullandığımda yumurtam gelişimimi geriledi doktorum derhal gonal f iğnesi yapacagız bdaki ay şansın daha da artacak dedi ama bayrama denk geldi almadm şimdide kararsızım.
canm ben özele giidiyorum aynen bendede klomen de yumurta catlıo ama hamilelk olusmuyodu eşimin sperm testinde sıkıntı yok hsg cekındım ondada sıkıntı cıkmadı sadece en son gonal f iğnesi verdi aşılama yapcaz falan demedi valla şimdi iğneyi alsammı ama bayrama denk geldi diye almadım. Şimdi tekrar kontrole mi gideym yoksa iğneyi alıp adetin 2. günümü gitsem bilemedmDoktor bana aşılamada da ayni igneleri kullanip iliski onermek yerine aşı yapıyoruz sürec igneyle aynı demisti sana aşı onerdi mi devlete mi gidiyosun fiyatlari hakkinda bilgin var mi
Bence al canim rapor cikarttin micanm ben özele giidiyorum aynen bendede klomen de yumurta catlıo ama hamilelk olusmuyodu eşimin sperm testinde sıkıntı yok hsg cekındım ondada sıkıntı cıkmadı sadece en son gonal f iğnesi verdi aşılama yapcaz falan demedi valla şimdi iğneyi alsammı ama bayrama denk geldi diye almadım. Şimdi tekrar kontrole mi gideym yoksa iğneyi alıp adetin 2. günümü gitsem bilemedm
canm bana doktor rapor falan bişey solemedi o nedir bana hiç bişey demediBence al canim rapor cikarttin mi
Benimde tam bilgim yok ama doktor bana rapor cikaririz igneler icin dedi canim sart var mi dedim belli yil evlilik yas gibi sadece 21 yas sarti var dedicanm bana doktor rapor falan bişey solemedi o nedir bana hiç bişey demedi
ala ala benim doktor bana hiç bişey solemdi canm sen nerde ikamet edıosnBenimde tam bilgim yok ama doktor bana rapor cikaririz igneler icin dedi canim sart var mi dedim belli yil evlilik yas gibi sadece 21 yas sarti var dedi
Ankara canimala ala benim doktor bana hiç bişey solemdi canm sen nerde ikamet edıosn
hım anladm canm ben karar verdim biraz beklyeceğim ya yıl sonuna kadarAnkara canim
Canım sonucun belli oldu muSabirsiz bekleyiş basladi bende yumurtam catladi insallah tutar bir umut
Canim tutmadiCanım sonucun belli oldu mu
canm bende 4 kere klomen kullandım ama sonuc negatif daha sonra rahim filmi çekindm temiz cıktı problem gozukmedi. Sonra doktor değiştirdim tüp bebek uzmanına gideyim dedim 4 yıldır olmuodu eylül 14 doktora gittm doktorum testlerimin yenilenmesini istedi 1 senelik olduğu için eşim sperm testi verdi bende hormon testi yaptırcam haftasonu sonra sonucları getrcem evet aşılama yada tüp bebek dedi. Gonal f iğnesi 500 lira malesef canmMrb kizlar 3 ay basarisiz klonen deneyimim oldu bu ay rahim filmi ve onumuzdeki ayda doktor igneyle tedaviye gecicek.igneler pahali diye duydum ben ozel hastaneye gidiyorum.bir kutusu 500tl civari yaziyor.ortalama 5 6 gün kullaniliyormuş. Ozaman 2500 3000 civari oluyor .bilgilendirirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?