Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Turkooo canım nasılsın ya seni görmek çok güzelSabirsiz bekleyiş basladi bende yumurtam catladi insallah tutar bir umut
Daha dun aklimdan gectin vallahi bebiş oldumu iyimisin canim benimTurkooo canım nasılsın ya seni görmek çok güzel![]()
Resimdeki senin bebişmi yoksa ayyy yaa icim tuhaf oldu masallahh canim beenimTurkooo canım nasılsın ya seni görmek çok güzel![]()
Evrt bebeğm mayıs ayında doğum yaptım resimdeki kumsalC Chivas Regal bu ay igne denemesi yaptim yumurtlama oldu artik 25 agustosu beklicem canim cok halsiizm ignelerin etkisinden cok mutlu oldum inan seni gordugume masallahh prensesimizede kuzumm yaa
Yerim ben o kimsalii yaa Evet bitanem yoktum gecen seneki cabalarim bosuna gitmisti igne denemistim kis olmustu catlamamisti bu defa catladi yumurtlama oldu sonucu bilemem ama insallah canim 1 sene ara vermistim buralarada girmiyordum pek seni dusundum dun neede acaba diye bulamadim inan kalbimiz birmiş iyi oldugunuza sevindim bitanemEvrt bebeğm mayıs ayında doğum yaptım resimdeki kumsalyzun süredir yoktun galiba . Ay hadi inşallah tutar ya . Tutarsa mayıs annesi oluyosun galiba sende
![]()
İyi günler hanım efendi bebek arabası hakkında bilgi alacaktım size nasıl ulaşabilirimYerim ben o kimsalii yaa Evet bitanem yoktum gecen seneki cabalarim bosuna gitmisti igne denemistim kis olmustu catlamamisti bu defa catladi yumurtlama oldu sonucu bilemem ama insallah canim 1 sene ara vermistim buralarada girmiyordum pek seni dusundum dun neede acaba diye bulamadim inan kalbimiz birmiş iyi oldugunuza sevindim bitanem
Sanirim kariştirdin gulum ne bebek arabasi birsey anlamadimİyi günler hanım efendi bebek arabası hakkında bilgi alacaktım size nasıl ulaşabilirim
Klomen 3ay bende de etki etmedi 4.ay klomen+5 menagon+3merional kullandık 4 yumurta oluştu. İğneler daha güçlü kullan istersen. Ama menagon kullanma doktor pişman oldu yumurta büyütmuyor bir daha kimseye vermeyeceğim dedi. Hamile kalmadım bu ay yumurta takibi bayrama denk geldi tedaviyi iptal ettik. 10 güne Filan adetim gelir bu defa sadece iğne kullancazMeraba kızlar benim doktorumda gonal f iğnesi verdi ama almadm klomen de başarısız olunca moralim bozuldu ne yapmalıyım almalımıyım sizce![]()
aynen canm benmde bayrama denk geldiğinden iğneleri almadım gonal f iğnesi verdi bide kagıda bi ilaç yazdı bunu hemen kullan dedi tabi bende almadm napmalıyım sizceKlomen 3ay bende de etki etmedi 4.ay klomen+5 menagon+3merional kullandık 4 yumurta oluştu. İğneler daha güçlü kullan istersen. Ama menagon kullanma doktor pişman oldu yumurta büyütmuyor bir daha kimseye vermeyeceğim dedi. Hamile kalmadım bu ay yumurta takibi bayrama denk geldi tedaviyi iptal ettik. 10 güne Filan adetim gelir bu defa sadece iğne kullancaz
Bende bu ay iğneli tedavi görcem canım ucretleri nasil kendin mi kullaniyosun nasil oluyo hic bir bilgim yokKlomen 3ay bende de etki etmedi 4.ay klomen+5 menagon+3merional kullandık 4 yumurta oluştu. İğneler daha güçlü kullan istersen. Ama menagon kullanma doktor pişman oldu yumurta büyütmuyor bir daha kimseye vermeyeceğim dedi. Hamile kalmadım bu ay yumurta takibi bayrama denk geldi tedaviyi iptal ettik. 10 güne Filan adetim gelir bu defa sadece iğne kullancaz
bende kullanıp kullanmamak arasında gidip gelıorm kimisi nette rapor cıkarttım falan yazmıs ne raporu hiç bir bilgim yok benm doktor yazdı bunu okadarBende bu ay iğneli tedavi görcem canım ucretleri nasil kendin mi kullaniyosun nasil oluyo hic bir bilgim yok
bende kullanıp kullanmamak arasında gidip gelıorm kimisi nette rapor cıkarttım falan yazmıs ne raporu hiç bir bilgim yok benm doktor yazdı bunu okadar![]()
Orası ole canım ama etkisi olur mu bilmıorum ne yapacagımı bir profesöre tahlililerimi gönderdim bana dedeiki pko olduğun için aşılama yada tüp bebek olmanız lazm 3 senedir olmamıs olsaydı olurdu dedi kafam daha da karıstı.Klomenden cevap alamazsanız bir sonraki basamak budur. bunda tereddüt edecekbirşey yok. mis gibi evinizde cilaltı enjekte edin. FSH hormonu. yumurtalık klomene dirençli ise bununla devam ediliyor. rutin tedavi protokolü budur.
Menagon75 ve merional75 kullandım canım. Ben aldığımda tanesi 35 gibi bisidi şimdi dolar yüksek ya belki 50 olmuştur ama tahminen söylüyorum bilgim yok. Biz sağlık ocağında yaptırdık toz+su doktor özellikle belirtti bazen sadece su yapiyorlarmis onu tembihledi ve kalçadan yapıldı. Günde bir defa 75 yani en düşük dozBende bu ay iğneli tedavi görcem canım ucretleri nasil kendin mi kullaniyosun nasil oluyo hic bir bilgim yok
Bende de pco var ama hormonlarim çok normal sadece goruntude. İki defa hamile kaldım ama maalesef kaybettim. Arkadaşın dediği gibi klomene direnç kazandım etkilemiyor ama iğneler iyi özellikle merionaldwn fayda gordumOrası ole canım ama etkisi olur mu bilmıorum ne yapacagımı bir profesöre tahlililerimi gönderdim bana dedeiki pko olduğun için aşılama yada tüp bebek olmanız lazm 3 senedir olmamıs olsaydı olurdu dedi kafam daha da karıstı.
Peki ignelerle yumurtladik ama yine hamilelik oluşmadı,bir sonraki basamak neKlomenden cevap alamazsanız bir sonraki basamak budur. bunda tereddüt edecekbirşey yok. mis gibi evinizde cilaltı enjekte edin. FSH hormonu. yumurtalık klomene dirençli ise bununla devam ediliyor. rutin tedavi protokolü budur.