Suan tekrar testin pozitif sanırım kendiliğinden mi oldu yoksa klomen kullandın mı, evet takviye için ocean polystol var elimde düzenli kullanmıyorumCanım bende dusuklerim de önce klomen kullandım. Duydum ki klomen birden fazla yunurta gelistiriyor ancak genellikle kaliteli yumurta olmuyormuş. Genellikle kullananların yorumu bu şekilde. Sana tavsiye femara yada klomen kullansan bile yumurta kalitesini artıran ek takviye kullanman. Örneğin prowoman yumurta kalitesini artiriyormus. Sen ve eşin birlikte kullanabilirsiniz
besin takviyesi de yapmak lazım aslında. Sen bu ay yine klomen mi kullandınCanım bende dusuklerim de önce klomen kullandım. Duydum ki klomen birden fazla yunurta gelistiriyor ancak genellikle kaliteli yumurta olmuyormuş. Genellikle kullananların yorumu bu şekilde. Sana tavsiye femara yada klomen kullansan bile yumurta kalitesini artıran ek takviye kullanman. Örneğin prowoman yumurta kalitesini artiriyormus. Sen ve eşin birlikte kullanabilirsiniz
Hayır femara kullandım. Tek yumurta olmuştu. Klomen kullandığımda üç yumurta birden gelişti. Ama sağlıksız idibesin takviyesi de yapmak lazım aslında. Sen bu ay yine klomen mi kullandın
Kimyasal mı olduBenim gebeliğim kimyasala döndü kızlar. İnanın süreç çok zor kendime gelmeye çalışıyorum. Sağlıklısını istemek gerekiyor hayırlısını hayırlı zamanda.
Evet femaranın daha çok etkisi oluyormuş bende femara kullanmıştım ve 1 tane yumurtam olmuştu ek takviye olarak da tenda jinopol kullandımHayır femara kullandım. Tek yumurta olmuştu. Klomen kullandığımda üç yumurta birden gelişti. Ama sağlıksız idi
Bende kendime gelmeye çalışıyorum ne desem bilemiyorum inşallah senin çok sağlıklı bi gebeliğin olur çok isterimKimyasal mı olduçok çok üzüldüm canım benim hayırlısı olsun inşaALLAH çok sevinmiştim oysa ki beraber aynı heyecanı paylaşınca RABBİM en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin sana ve isteyen herkese inan hiç beklemiyordum
bu gebeliğinde femara mı kullandınEvet femaranın daha çok etkisi oluyormuş bende femara kullanmıştım ve 1 tane yumurtam olmuştu ek takviye olarak da tenda jinopol kullandım
Bende iğnemin 12. Gününde regl oldum canımSonucun ne oldu ben cumartesi kan vercektim reglimi bekleyim dedim salı günü regli oldum
Erken canım ama yapmanda iyi olur hani iğne etkisi geçip geçmediğini görürsün elinde çoklu testin varsaKızlar merhaba çatlatma iğnesinin 8. Günü sizce test yapmalı mıyım
Bende 13. Günü oldum canım seninde yoğun geliyor mu benim çok yoğun geldi üstelik 5. Günde tamamen biten reglim 7 gün sürdü halada leke geliyor anlamadımBende iğnemin 12. Gününde regl oldum canım
Galiba adet olacağım halbuki daha yeni vurulmuştumErken canım ama yapmanda iyi olur hani iğne etkisi geçip geçmediğini görürsün elinde çoklu testin varsa
Yaa rabbim hayırlısını versin inşallahİğnenin 17. Günü regl oldum. Bu ay da malesef olmadı.
İlk denemeniz miydiİğnenin 17. Günü regl oldum. Bu ay da malesef olmadı.
Çok teşekkür ederim ALLAH’ım sana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinBende kendime gelmeye çalışıyorum ne desem bilemiyorum inşallah senin çok sağlıklı bi gebeliğin olur çok isterim
Evet evet bu gebeliğimde femara ovitrelle kullandım ek takviye olarak tenda jinopol takviye vardı onu kullandım sabah akşam 1 tane 20 mm yumurtam oluşmuştubu gebeliğinde femara mı kullandın
Doktorumla konuştum bu ay zaten dinlen dedi önümüzdeki ay klomenle devam ederiz dedi femaraya sana suan gerek yok dedi bakalım bilindik de bir doktor güveniyorum önümüzdeki ay bakıcazEvet evet bu gebeliğimde femara ovitrelle kullandım ek takviye olarak tenda jinopol takviye vardı onu kullandım sabah akşam 1 tane 20 mm yumurtam oluşmuştu