bu ay da yumurta oluşmamış...:(((

nesli58

yerle yeksan...
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
290
5
96
Zonguldak
kızlar ben 3 aydır bebek için tedavi görüyorum, hormonlarım falan düzeldi,klomene başladım, bi önceki ay kullandım yumurta oluştu fakat çatlamadı, 1 ay doğum kontrol hapı aldım, bu hafta tekrar klomen kullandım bu gün adetimin 10. günü kontrole gittim yumurta oluşmamış... gelecek ay tedaviye devam edicez dedi...
Sorum şu, bu ay hiç mi umut yok acaba, yumurtanın olgunlaşma zamanı tamamen geçmiş mi, normalde yumurtlama günüme 6 gün var, bu arada bişey olmaz mıı...nolur fikir verin...çok moralim bozuk...

moralini bozma lütfen canım..bu saatte senin mesajın dikkatimi çekti,aynı dertten muzdariptim,hemen sana umut vereyim diye msj yazayım dedim.
ilk ay klomen kullandım,geçen aydı işte.3. gün başladım,bitti,eşimi de aldım yanıma sevine sevine doktora gittim iyi haberler alıcam diye.bu arada küçük küçük kistlerim var yumurtalıklarımda ve yumurta tembelliği teşhisi koydu doktorum.o gün gittiğimde ekranda kistlerim dışında hiçbişey yoktu. doktora 'bi tanecik yumurta bile yok mu?' diye sordum.yaniii var diyemem,bi tane bile oluşmamış diye cvp verdi bana.o kadar üzülmüştümki,bütün hevesim,isteğim,umudum kırılmıştı.ağlayacaktım adamın karşısında,neden böyle oldu,olur mu böyle herkeste normal mi dedim.sanırım vücudunun klomene direnci var dedi.o kadar panik oldumki en olmazsa seni tüp bebek tedavisi yapan bi prof var ona da gösteririz dedi.beni ta 1 haftanın sonuna çağırdı.bende napıyım..
eve geldim.bal tarçın çörekotu karışımı yaptım.incir kürüne başladım.hissediyodum zaten.dedim kesin yumurtluyorum.ertesi hafta gittiğimde 16mmlik bir yumurtam vardıo kadar sevindimki,anlatamam..sonra 24. gün progesteron ölçtürdüm,19.4 çıktı.yani yumurtam kendiliğinden çatlamıştı..benim yumurta üretemeyen yumurtalıklarım,çatlattı bile o yumurtayı:)tam 28. günde adet oldum.bu ayda klomen kullandım.kontrole gidemedim ama yumurtladığımı hissettim.ateş ölçtüm falan filan.
yani diyeceğim kendini boşuna hırpalama üzme.hormonlar etkilenip bu sefer daha kötü ters tepki yapıyomuş.hep olacak olacak benimde yumurtalıklarım çalışıyo bende anne olucam diye düşün.Allah emeklerini ve sabrını karşılıksız bırakmaz inan..

Canım ben de herhangi bir problem yoktu. sadece bir kere yumurtam çatlamadı kist oldu.belki daha önce de oldu ama bilmiyorum.neyse ben asıl belirtmek istediğim konuya geleyim;
adetimin 2.gününden başlayarak 12. güne kadar sabah akşam bal-çörek otu-tarçın karışımı ve sabah akşam 1 çay bardağı hayıt suyu içtim. o ay klomende içtim hangisi işe yaradı bilemiyorum ama 5 olgun yumurtam oluştu ve o ay hamile kaldım..bence bir dene.

16. günümde yoktu hiç,22. günde 12 mm oldu yumurta ;24 .günde 15 mm oldu gayet normal büyüyormuş ama 12.gün olması gereken yumurta 22. gün oldu geç yumurtlama var dedi.Yani seninde geç olabilir

canım çok teşekkür ederim...gerçekten moral oldu benim doktorum gelecek ay klomeni bitir öyle gel dedi...takibe falan almadı, zaten klomen kullanmaya başlamadan önce test ya da yumurta takibi de yapmadı...başka bir doktora da mı görünsem...

canım ben de denicem bu karışımı hemen...bu ay da kullanıyım zararı olmaz...karışımda bal çörek otu ve tarçının oranı ne kadar...??

Merhabalar. Yazınızı okudum çok uzun zaman olmuş ama bir sormak istedim size. Benimde yumurtalar oluşmuyor. Bal tarçın çörek otu karışımini nasıl kullandiniz. Ve incir kurunu teşekkür ederim şimdiden

Kuzum üşenme instagramda BİR GEBENİN GÜNLÜĞÜ diye bir sayfa var orada yumurtlama masajı felan anlatıyo çok bebek sahibi olan var
Yumurtası büyüyen var orayı bi takip et

Ovülasyonu testlerinin anlatıyor inşallah işine yarar ben inanıyorum çünkü çok kişi memnun Asla umutsuz olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…