moralini bozma lütfen canım..bu saatte senin mesajın dikkatimi çekti,aynı dertten muzdariptim,hemen sana umut vereyim diye msj yazayım dedim.
ilk ay klomen kullandım,geçen aydı işte.3. gün başladım,bitti,eşimi de aldım yanıma sevine sevine doktora gittim iyi haberler alıcam diye.bu arada küçük küçük kistlerim var yumurtalıklarımda ve yumurta tembelliği teşhisi koydu doktorum.o gün gittiğimde ekranda kistlerim dışında hiçbişey yoktu. doktora 'bi tanecik yumurta bile yok mu?' diye sordum.yaniii var diyemem,bi tane bile oluşmamış diye cvp verdi bana.o kadar üzülmüştümki,bütün hevesim,isteğim,umudum kırılmıştı.ağlayacaktım adamın karşısında,neden böyle oldu,olur mu böyle herkeste normal mi dedim.sanırım vücudunun klomene direnci var dedi.o kadar panik oldumki en olmazsa seni tüp bebek tedavisi yapan bi prof var ona da gösteririz dedi.beni ta 1 haftanın sonuna çağırdı.bende napıyım..
eve geldim.bal tarçın çörekotu karışımı yaptım.incir kürüne başladım.hissediyodum zaten.dedim kesin yumurtluyorum.ertesi hafta gittiğimde 16mmlik bir yumurtam vardı

o kadar sevindimki,anlatamam..sonra 24. gün progesteron ölçtürdüm,19.4 çıktı.yani yumurtam kendiliğinden çatlamıştı..benim yumurta üretemeyen yumurtalıklarım,çatlattı bile o yumurtayı:)tam 28. günde adet oldum.bu ayda klomen kullandım.kontrole gidemedim ama yumurtladığımı hissettim.ateş ölçtüm falan filan.
yani diyeceğim kendini boşuna hırpalama üzme.hormonlar etkilenip bu sefer daha kötü ters tepki yapıyomuş.hep olacak olacak benimde yumurtalıklarım çalışıyo bende anne olucam diye düşün.Allah emeklerini ve sabrını karşılıksız bırakmaz inan..