bu ay da olmadı:( bütün belirtiler boşaymış :(

_derya

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
513
61
323
kızlar bu ay 10tane menogon iğne vermişti doktorum yumurtalık tembelliği olduğu için iğnelerden sonra gün aşırı ilişki dedi sanki bi ara kasıklarımda batmalar oldu göğüslerimin uçları acıyordu çok umutlanmıştım günümde geçti gerçi ben hep geç adet olurdum ama umut işte bugün doktora gittim test yaptık yok yine bebişim ağlayarak geldim eve bundan önce klomen denemiştim ne kdr zormuş ya

cnm geçmiş olsun allah tez zamnda bebişini göbüşüne koysun inşallh bende tam bir sene her ay ağladım umudumu kestiğim ay oldu kafana takma herşeyin bi zamnı var de allaha dua et cnm

cnm geçmiş olsun allah tez zamnda bebişini göbüşüne koysun inşallh bende tam bir sene her ay ağladım umudumu kestiğim ay oldu kafana takma herşeyin bi zamnı var de allaha dua et cnm

amin cnm inş dua ediyorum zaten hep yapıcak başka bişi yok elimizden geleni yapıp dua ediyoruz ama etrafımdaki hamileleri görünce ağlamaktan kendimi alamıyorum bir de bnm yüzümden olduğu için eşime de haksızlık ettiğimi düşünüyorum off off

canım benim lütfenn üzülme lütfen inan bu ay aynıymış kaderimiz bende 2 kutu menegon kullandım bu ay polikistik overim bende kesinlikle tepki verip büyümedi yumurtalıklarım dr.umda tedaviyi yarıda kesti bu benim kaçıncı iğne ilaç kullanışım ve sonu hüsranla sonuçlanışı ( bende bir hafta önce sonuç kötü olunca çok ağladım çok yıprattım kendimi ama neticede verecek olan Allah yani tevekkül edip ona sığınmaktan başka yapacak hiçbişeyimiz yok ol derse olur canım benim bol bol dua edelim ben soğan kürüne başladım peşindende incir kürü yapcam sende incir kürü yapabilirsin yumurtalıkların kaliteli büyümesine yardımcı oluyo birde meryem ve fetih surelerini okuyorum ben 41 gün 41 defa yer-gök dua üzerine sende oku canım birbirimizede dua edelim

Kaç yaşındasın, kaç yıldır evlisin?
Bi de umudunu hiç kaybetme ya hep iyiyi düşün mutlaka doğru bi zamanı vardır :)

Kaç yaşındasın, kaç yıldır evlisin?
Bi de umudunu hiç kaybetme ya hep iyiyi düşün mutlaka doğru bi zamanı vardır :)

25 yasindayim cnm bu ay bisenemiz olcak ama ben sikintilarim oldugu icin hemen istedim bebek ilk 3-4ay korunduk snrasnda tedaviye basladim

Oyle tabi cnm okuyorum bnde dua ediyorum hep annemde bana 41 hurmaya meryem suresi okumstu onu yedim hergun bitane ynede aksamlari okuyorum tabi.ama ignelerden snra ben ck umutlanmistim ck heyecanla gittm doktora ama olmadi hayırlısı

25 yasindayim cnm bu ay bisenemiz olcak ama ben sikintilarim oldugu icin hemen istedim bebek ilk 3-4ay korunduk snrasnda tedaviye basladim

Anladım canım daha yaşın çok genç umudunu kaybetme ve üzme kendini olur mu, eminim şanslı bebiş henüz zamanını bekliyor :)

Oyle tabi cnm okuyorum bnde dua ediyorum hep annemde bana 41 hurmaya meryem suresi okumstu onu yedim hergun bitane ynede aksamlari okuyorum tabi.ama ignelerden snra ben ck umutlanmistim ck heyecanla gittm doktora ama olmadi hayırlısı

evet hayal kırıklığı olmuyo değil haklısın bende çok kaptırmiyim kendimi diyorum yinede çift çizgi görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…