Bu ay da mı gitti :(

periler_ulkesi

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
169
Puanlar
18
Merhaba, öncelikle şu güzel aylarda hep dua ediyorum. İnşallah Allah isteyen herkese evlat nasip eder.
Ben ayın 15'inde adet bekliyorum; yani 3 gün var. Bu ayda yumurtlama takibiyle ilişki yaşadık, umutluyum yine.

Çok sabırsızım, bekleyemiyorum. Her adet öncesi olduğu gibi; göğüslerim şiş ve acılı, çokta gergin ve sinirliyim. Buraya kadar normal adet belirtileri var. Fakat ek olarak son 4-5 gündür aşırı çarpıntım var, kalbim içimden çıkacak gibi. Gece-gündüz devam ediyor çarpıntılarım.
Farklı akıntılarım da var. 3 gün önce iç çamaşırımı kirletmiş, çok ama çok açık kahve bir leke vardı. Herhangi bir koku vs yok. Yine aynı günlerde açık neon turuncu gibi bir damla daha geldi. Daha önce öyle canlı bir renk hiç görmemiştim. Bunların dışında sürekli şeffaf bir ıslaklık var, günlük ince pedlerden kullanmaya başladm. Arada da beyaz süt kesiği gibi akıntılarım var. Bütün bunların üzerinde oruçlu ve stresli olmamın da etkisi var mı bilmiyorum.

Sabah penceremin önündeki papatyaya baktım; tam kurumuş mu derken yanından küçük bir papatya çıkmış. Mercimek tanesi kadar minicik. O bile beni mahvetti. Oturdum ağlayarak sevdim. Çok hassaslaştım bebek konusunda.:anne:

Sürekli test yaptırmaktan, test almaktan bıktım usandım. Sizce bu ayda mı hamileliği kaçırmışımdır kızlar? :KK43:
Test alıp gelsem adete 3 gün kala çıkar mı?
Kan veremiyorum niyetliyim.

Canım ya bende aynı senin gibiyim inşallah şu mübarek aylarda Rabbim isteyen herkese hayırlısı ise nasip etsin :KK68: teste gelincede 3 gün bekle. Yada evde ovu testi varsa onu yap ilkinden daha koyuysa hamile olabilirmişsin. Öyle öğrenen çok var sitede

Canım ya bende aynı senin gibiyim inşallah şu mübarek aylarda Rabbim isteyen herkese hayırlısı ise nasip etsin :KK68: teste gelincede 3 gün bekle. Yada evde ovu testi varsa onu yap ilkinden daha koyuysa hamile olabilirmişsin. Öyle öğrenen çok var sitede
Ovulasyon testi 5 'liydi, hepsini kullandım ve çöpe attım malesef. :( Ama dediğin aklımda olsun.
Her ay testlere verdiğim paraya acıyorum artık. Her olumsuz sonuçta kendime kızıyorum; niye test yaptım diye. Dayanamayıp bugün yada yarın alırım yine, salak gibi................
boşuna umutlanıyorum bu ayda yok sanırım. :KK43:

Ovulasyon testi 5 'liydi, hepsini kullandım ve çöpe attım malesef. :KK43: Ama dediğin aklımda olsun.
Her ay testlere verdiğim paraya acıyorum artık. Her olumsuz sonuçta kendime kızıyorum; niye test yaptım diye. Dayanamayıp bugün yada yarın alırım yine, salak gibi................
boşuna umutlanıyorum bu ayda yok sanırım. :KK43:
Canım öncelikle Allah mubarek günlerde insallah gönlüne göre verir..
İdrar testi yapmak icin bence adet gününü bekle. Ama dayanamiyorum ogrenmek istiyorum derseb kan vermek orucu bozmaz haberin olsun..

Ha bide ovulosyon testini internet uzerinden uygun fiyatlara alabilir sin :) eczanade cok pahali oluyor genelde.

Selam canim, adetinin gecmesini bekle, test yapma bence, kendini de uzme bos yere, negatif gorunce tum belirtiler olmasina ragmen insan cidden mutsuz oluyor. Benim 3 gun gecikti, 4 gun daha gecikirse test yapicam mesela, ama ben hamile oldugumu sanmiyorum, psikolojik olarak gecikme ve belirtiler yasadigimi biliyorum.. Bence reglin gecmesini bekle, en azindan 3 gun gecsin sabredemiyorsan..

Canım öncelikle Allah mubarek günlerde insallah gönlüne göre verir..
İdrar testi yapmak icin bence adet gününü bekle. Ama dayanamiyorum ogrenmek istiyorum derseb kan vermek orucu bozmaz haberin olsun..

Ha bide ovulosyon testini internet uzerinden uygun fiyatlara alabilir sin :) eczanade cok pahali oluyor genelde.

Selam canim, adetinin gecmesini bekle, test yapma bence, kendini de uzme bos yere, negatif gorunce tum belirtiler olmasina ragmen insan cidden mutsuz oluyor. Benim 3 gun gecikti, 4 gun daha gecikirse test yapicam mesela, ama ben hamile oldugumu sanmiyorum, psikolojik olarak gecikme ve belirtiler yasadigimi biliyorum.. Bence reglin gecmesini bekle, en azindan 3 gun gecsin sabredemiyorsan..

Teşekkür ederim her ikinize de. Ben kan vermenin orucu bozmayacağını bilmiyordum, bunun için ayrıca sağol. :)
Kan vermeme gerek kalmadan; regl olacağım bu gidişle. Benimki de psikolojik sanırım kızlar, ama işte bir umut.......
Bizi ancak birbirimiz anlarız, inanın bazen ızdırap gibi geliyor her ayı beklemek. yine hüsran,yine üzüntü.
Eşim dün sordu, belirtilerin var mı bu ay hamile misn yoksa diye. Azarlayarak YOK İŞTE YOK diyerek bağırdım. :(
offfff offfffff... son 2-3 gün adete, bakalım...............

Teşekkür ederim her ikinize de. Ben kan vermenin orucu bozmayacağını bilmiyordum, bunun için ayrıca sağol. :)
Kan vermeme gerek kalmadan; regl olacağım bu gidişle. Benimki de psikolojik sanırım kızlar, ama işte bir umut.......
Bizi ancak birbirimiz anlarız, inanın bazen ızdırap gibi geliyor her ayı beklemek. yine hüsran,yine üzüntü.
Eşim dün sordu, belirtilerin var mı bu ay hamile misn yoksa diye. Azarlayarak YOK İŞTE YOK diyerek bağırdım. :KK43:
offfff offfffff... son 2-3 gün adete, bakalım...............
Aynen canım benim.. Her ay ayni üzüntü ... Cok ama cok zor bi imtihan... Insallah hamilesindir guzel haberlerini aliriz insallah...

Aynen canım benim.. Her ay ayni üzüntü ... Cok ama cok zor bi imtihan... Insallah hamilesindir guzel haberlerini aliriz insallah...
Dayanamadım iftardan 1 saat önceydi, idrar testi yaptım, lena diye bir markanın.
En yakın eczanede tek bunu bulabildim. Yine tek cizgi negatif, silik çizgi dahi yok.
Sabahtan beri sağ alt taraf kasığım acıyo saçma bir şekilde, otururken yürürken vs.
İyice sinir oldum artık. Bir hastalık yok, hormonlar iyi, yumurtalık temiz, eşimin spermler iyi,
niye olmuyor anlamıyorum ki.
3 sene oldu artık yeter ya. Doktorum ne bu aceleniz seninki stresten deyip duruyor.:KK43:
5 seneden önce tüp bebek önermiyormuş, daha gençmişim. bla blaaaaaaa........:KK43:

Dayanamadım iftardan 1 saat önceydi, idrar testi yaptım, lena diye bir markanın.
En yakın eczanede tek bunu bulabildim. Yine tek cizgi negatif, silik çizgi dahi yok.
Sabahtan beri sağ alt taraf kasığım acıyo saçma bir şekilde, otururken yürürken vs.
İyice sinir oldum artık. Bir hastalık yok, hormonlar iyi, yumurtalık temiz, eşimin spermler iyi,
niye olmuyor anlamıyorum ki.
3 sene oldu artık yeter ya. Doktorum ne bu aceleniz seninki stresten deyip duruyor.:KK43:
5 seneden önce tüp bebek önermiyormuş, daha gençmişim. bla blaaaaaaa........:KK43:
Olur mu canim kac yaşında olursan ol onemli olan 3sene korunmasiz bir iliskide gebelik oluşmamış. İster aşılama istet tüp bebek istemeye sonsuz hakkimiz var.. Kac yasindasin canim ?

Ben bi gun test yaptm cikmamisti ertesi gün tekrar yaptim silik cikmisti, insallah belirtilerin psikolojik degildir insallah hamilesindir. Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin insallah

Olur mu canim kac yaşında olursan ol onemli olan 3sene korunmasiz bir iliskide gebelik oluşmamış. İster aşılama istet tüp bebek istemeye sonsuz hakkimiz var.. Kac yasindasin canim ?

Ben 26 yaşındayım eşim 30. Evet, 3 yıldır korunmuyoruz, sadece ilk 4 5 ay eşim korundu o kadar.
Etrafımdakiler,aileler vs herkesde aynı şekilde düşünüyor, stres yapma olur deyip duruyor herkes.
Ama gelde bana anlat işte, ben kendimde sağlıkçı olmama rağmen, üzülmeden yapamıyorum.

Ben bi gun test yaptm cikmamisti ertesi gün tekrar yaptim silik cikmisti, insallah belirtilerin psikolojik degildir insallah hamilesindir. Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin insallah
İnşaallah ya, benimki de öyle olur. 2 gün daha bekliycem, adet olmazsam tekrar edicem artık.
Normalde belim karnım ağrır günüm öncesi, kasık acısından başka ağrım yok.
Bu ay sürekli faydası olur diye, bal+polen+arısütü+çörek otu karışımı yedim durdum.

Ben 26 yaşındayım eşim 30. Evet, 3 yıldır korunmuyoruz, sadece ilk 4 5 ay eşim korundu o kadar.
Etrafımdakiler,aileler vs herkesde aynı şekilde düşünüyor, stres yapma olur deyip duruyor herkes.
Ama gelde bana anlat işte, ben kendimde sağlıkçı olmama rağmen, üzülmeden yapamıyorum.
Yaşınız cokta kücük sayılmaz yani. Bence doktor sizi başından savmak icin yer aramışlar. Ben 21yasindayim, 2senedir olmuyo. 2aydir tedaviye başladım. Doktorum 6ay ilaçlarla deneriz yine olmazsa aşılama yapariz dedi.

Yaşınız cokta kücük sayılmaz yani. Bence doktor sizi başından savmak icin yer aramışlar. Ben 21yasindayim, 2senedir olmuyo. 2aydir tedaviye başladım. Doktorum 6ay ilaçlarla deneriz yine olmazsa aşılama yapariz dedi.
Valla ne biliyim canım, 3 doktor değiştirdim bu zamana kadar. Hiçbir sıkıntı yok,herşey normal.
Prolaktinim arada artıyor ama hamileliğe engel olacak kadar değil öyle.
5 seneden sonra infertiliteye girer ancak acele etme vs diyorlar. Bir taraftan da haklılar ama ben ikna olamıyorum.
Biran önce anne olup, bebeğimi büyütmek istiyorum. Benim yaşımda olan arkadaşlarımın hep 2 şer çocukları var.
Olmazsa bende başlayacağım bu ay aşılamaya. Tahammülüm kalmadı , psikolojim çok kötü artık.
İnşaallah bebişleniriz biran önce. Polen-bal-çörek otu karışımını araştır mutlaka dene canım.

Back