Bu ay çok umutluydum çok moralim bozuk kızlar 😔

tgce888

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2023
83
26
29
15 mayıs yumurtlama günümdü ertesi gün ovülasyon testim silikleşti 14 gün geçti bugün erken gebelik testim negatif çıktı artık gebe olma ihtimalim yoktur değil mi kızlar 😔

Son düzenleme:
15 nisan yumurtlama günümdü ertesi gün ovülasyon testim silikleşti 14 gün geçti bugün erken gebelik testim negatif çıktı artık gebe olma ihtimalim yoktur değil mi kızlar 😔
Yok canim Allah sanada banada istiyen herkese versin inşallah biraz daha bekle adet günün gelsin Berki ozmanin anlarsın yenidir şuan canın sıkma

Yok canim Allah sanada banada istiyen herkese versin inşallah biraz daha bekle adet günün gelsin Berki ozmanin anlarsın yenidir şuan canın sıkma
Uygulamaya göre adet günüm 3 haziran ama burda kızlar yumurtlamadan 15 gün sonra olursun yani 30 mayıs adet günün dediler 🤷🏼‍♀️ onların söylediğine göre yarın olmam lazım

Uygulamaya göre adet günüm 3 haziran ama burda kızlar yumurtlamadan 15 gün sonra olursun yani 30 mayıs adet günün dediler 🤷🏼‍♀️ onların söylediğine göre yarın olmam lazım
Yumurtlamadan sonra catladigi günün ertesi sayiyoru, 14 gün regl olunuyor

O zaman yarın olmam gerekir eğer gebe olsam testte çıkardı öyle değil mi başka ihtimali yok sonuçta yumurtlamamı yakalamıştım
Bence çıkardı çünkü yumurtalama tabiki yapmasaydiniz geç yumurtlama olmuş olabilir derdim geç döllenme derdim ama Allah büyük genede belli olmaz adet olana kadar bir umut hep vardır inşallah olmazsiniz☺️

Bence çıkardı çünkü yumurtalama tabiki yapmasaydiniz geç yumurtlama olmuş olabilir derdim geç döllenme derdim ama Allah büyük genede belli olmaz adet olana kadar bir umut hep vardır inşallah olmazsiniz☺️
Amin canım benim çok teşekkür ederim 🥰

Vazgeçme sakin sabret stres yapma inşallah seninledir
O kadar heveslenmiştim ki normalde 4-5 gün önceden başlayan göğüs ağrım 9-10 gün önce başlamıştı ve diğerlerinden farklı bu kez yumuşak dolu dolu oldu kasıklarımda da hep hafif hafif kendini hissettiren ağrılarım oldu testi pozitif çıkacak kesin diyerek yaptım ama negatif 😔

Yumurtlama günüm belliyken de geç döllenme olabilir mi o günden sonra da hep takip ettim başka yumurtlama olmadı
O günden sonra iliskiye devam ettin mi belki gec catlamis olabilir o yuzden kendini hemen yipratma kirmizilari gorene kadar bi umit olabilir. Bu ay bende yumurtlamadan so ra surekli göğüs agrisi cektim dun olmam gerekirken olmadim tum gebelik testleri negatif bi yanim acabami derken bi yanlimda degilimdir diyo. Umidimi kesmiyorum.

3 haziransa henüz erken birkaç gün bekleyin tekrar test yapın regl olmazsanız 🙏🏻 umarım pozitifi görürsünüz

X