Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim Allah sanada banada istiyen herkese versin inşallah biraz daha bekle adet günün gelsin Berki ozmanin anlarsın yenidir şuan canın sıkma15 nisan yumurtlama günümdü ertesi gün ovülasyon testim silikleşti 14 gün geçti bugün erken gebelik testim negatif çıktı artık gebe olma ihtimalim yoktur değil mi kızlar
Uygulamaya göre adet günüm 3 haziran ama burda kızlar yumurtlamadan 15 gün sonra olursun yani 30 mayıs adet günün dediler onların söylediğine göre yarın olmam lazımYok canim Allah sanada banada istiyen herkese versin inşallah biraz daha bekle adet günün gelsin Berki ozmanin anlarsın yenidir şuan canın sıkma
Yumurtlamadan sonra catladigi günün ertesi sayiyoru, 14 gün regl olunuyorUygulamaya göre adet günüm 3 haziran ama burda kızlar yumurtlamadan 15 gün sonra olursun yani 30 mayıs adet günün dediler onların söylediğine göre yarın olmam lazım
O zaman yarın olmam gerekir eğer gebe olsam testte çıkardı öyle değil mi başka ihtimali yok sonuçta yumurtlamamı yakalamıştımYumurtlamadan sonra catladigi günün ertesi sayiyoru, 14 gün regl olunuyor
Bence çıkardı çünkü yumurtalama tabiki yapmasaydiniz geç yumurtlama olmuş olabilir derdim geç döllenme derdim ama Allah büyük genede belli olmaz adet olana kadar bir umut hep vardır inşallah olmazsinizO zaman yarın olmam gerekir eğer gebe olsam testte çıkardı öyle değil mi başka ihtimali yok sonuçta yumurtlamamı yakalamıştım
Amin canım benim çok teşekkür ederimBence çıkardı çünkü yumurtalama tabiki yapmasaydiniz geç yumurtlama olmuş olabilir derdim geç döllenme derdim ama Allah büyük genede belli olmaz adet olana kadar bir umut hep vardır inşallah olmazsiniz
O kadar heveslenmiştim ki normalde 4-5 gün önceden başlayan göğüs ağrım 9-10 gün önce başlamıştı ve diğerlerinden farklı bu kez yumuşak dolu dolu oldu kasıklarımda da hep hafif hafif kendini hissettiren ağrılarım oldu testi pozitif çıkacak kesin diyerek yaptım ama negatifVazgeçme sakin sabret stres yapma inşallah seninledir
Yumurtlama günüm belliyken de geç döllenme olabilir mi o günden sonra da hep takip ettim başka yumurtlama olmadıCanım belki geç döllenme bilemezsin üzülme
O günden sonra iliskiye devam ettin mi belki gec catlamis olabilir o yuzden kendini hemen yipratma kirmizilari gorene kadar bi umit olabilir. Bu ay bende yumurtlamadan so ra surekli göğüs agrisi cektim dun olmam gerekirken olmadim tum gebelik testleri negatif bi yanim acabami derken bi yanlimda degilimdir diyo. Umidimi kesmiyorum.Yumurtlama günüm belliyken de geç döllenme olabilir mi o günden sonra da hep takip ettim başka yumurtlama olmadı
Canım 2-3 gün sonra tekrarla istersen böyle negatiflerde insanı olumsuz etkileyip strese sebep oluyorİlişkiye devam ettim ben de bugün olmam gerekiyor bakalım bekleyelim
Tamam canım eğer olmazsam tekrarlarım yineCanım 2-3 gün sonra tekrarla istersen böyle negatiflerde insanı olumsuz etkileyip strese sebep oluyor
Yumurtlama yakladığım tarihe göre 30 mayıs uygulamaya göre 3 haziran canım ama bugün olmadım henüz3 haziransa henüz erken birkaç gün bekleyin tekrar test yapın regl olmazsanız umarım pozitifi görürsünüz
gebe olsanız testte çıkardıO zaman yarın olmam gerekir eğer gebe olsam testte çıkardı öyle değil mi başka ihtimali yok sonuçta yumurtlamamı yakalamıştım
Regl oldum zatengebe olsanız testte çıkardı