Yani sonuç olarak sperm ne kadar kaliteli olursa şans o kadar artar düşüncesiyle biz kullandık. Umarım sonuç alırız. Siz yine de doktora danışabiliyorsanız danışın, tıbbi tavsiye vermek istememDaha önce eşime zeucit vermişlerdi kullansamı acaba karar veremedik
Benim eşim 2 aydır proxeed kullanıyordu, doktor en az 60 gün kullansın öyle aşılama yapalım demiştiKızlar birkaç gün içinde aşılama yaptıracagım .merak ettiğim aşılama sürecinde sperm kalitesini arttırıcı şeyler yapmaya gerek varmı
Bende femara kullandım ve ilk aşılamamBende salı günü aşılama olacağım Femara ile denedik ilk aşılamam olacak
Adetin 3. Gunu gidiyorsunuz, igne veya hap veriyorlar. Kullanmaya basliyorsunuz. Sonra tekrar kontrol. Duruma gore ilaca devam. Sonra yine kontrol. Yumurtalar yeterli buyukluge ulastiysa catlatma ignesi. 24-36 saat sonrasinda da asilama. Benim adetimin 14. Gunu asilamam oldu. Adetin 4. Gunu igne kullanmaya baslamistim. 10 gun kullandim. Asilamadan onceki gun catlatma ignesi oldum. Ertesi gun de asilamam oldu.Kızlar merhabaaa. Bende aşılama olmak için adet olmayı bekliyordum oldum bugün doktora gideceğim yarın. Aşılama yaptırdığınız için soruyorum şimdi ben adet sürem boyunca doktora gidip yumurtalarımın büyüdüğünü kontrol edip ona göre iğne mi olacagm. Yani tam olarak merak ettiğim bu süreç ne kadar sürede tamamlanıyor. Adet biter bitmez aşılama mı olacağım.
Selam adetin 2. Veya 3. Gün gidiyorsun ilaç veriyor bana 5 gün kullanıyorum sonra 5 gün bekliyorum yumurta sayımı yapılıyor eger yumurtan istenilen büyüklüğü geldiyse çatlatma iğnesi oluyorsun ertesi gün aşılama olutorKızlar merhabaaa. Bende aşılama olmak için adet olmayı bekliyordum oldum bugün doktora gideceğim yarın. Aşılama yaptırdığınız için soruyorum şimdi ben adet sürem boyunca doktora gidip yumurtalarımın büyüdüğünü kontrol edip ona göre iğne mi olacagm. Yani tam olarak merak ettiğim bu süreç ne kadar sürede tamamlanıyor. Adet biter bitmez aşılama mı olacağım.